Перейти до змісту

віддам сіамського кота

LENS

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

веде себе чемно. тиждень звикає до новоі хати і господарів. жодного разу не царапався, добрий. діти з ним грались. знає куди в туалет ходити, по хаті не гадив. знаходиться по вул. ковельській. 0952048600post-9570-0-68620800-1446199427_thumb.jppost-9570-0-64913800-1446199449_thumb.jppost-9570-0-39055700-1446199480_thumb.jppost-9570-0-64184700-1446199567_thumb.jppost-9570-0-54688300-1446199594_thumb.jppost-9570-0-05233100-1446199619_thumb.jppost-9570-0-32343500-1446199652_thumb.jp

Опубліковано

То був кіт в тещі. Вона віддала мені. А у мене вже вагітна дружина, він трохи линяє. Кажуть, що небажано тримати котів, коли жінка вагітна. Та і набридло купувати корм, прибирати туалет. Хлопчик, вже кастрований.вроді 3 роки

Опубліковано

Теща не знала про вагітність? Це вона кота каструвала?

Знала. Так, вона. Для мене створює дискомфорт, оскільки виїхали на пару днів з дому і треба просити, щоб хтось ходив кормити його. І погуляти він хочу. Думаю, є людина у якої буде більше часу для домашнього улюбленця, ніж у мене. Віддавати недуже хочу, бо став такий рідний котик, але і шерсть по хаті і т.д... був у мене 1 місяць

Опубліковано

То був кіт в тещі. Вона віддала мені. А у мене вже вагітна дружина, він трохи линяє. Кажуть, що небажано тримати котів, коли жінка вагітна. Та і набридло купувати корм, прибирати туалет. Хлопчик, вже кастрований.вроді 3 роки

не виправдовуйте себе

в нас була кішка,а на перших місяцях вагітності з'явилося кошеня - при чому в лишаях і не в кращому стані

і виходили ,сьогодні такий красень!

бажання - тисячі можливостей, небажання-тисячі причин!

Теща не знала про вагітність? Це вона кота каструвала?

Знала. Так, вона. Для мене створює дискомфорт, оскільки виїхали на пару днів з дому і треба просити, щоб хтось ходив кормити його. І погуляти він хочу. Думаю, є людина у якої буде більше часу для домашнього улюбленця, ніж у мене. Віддавати недуже хочу, бо став такий рідний котик, але і шерсть по хаті і т.д... був у мене 1 місяць

щоб не було шерсті - є грумер в Каравані ,в зоовідділі

може як вичесати котика, так і постригти

регулярно користуємося послугами ,дуже якісно

Опубліковано

нема мені коли вичесувати того кота. я ж кажу, в кого є час - тому подарую і хай вичесує хоч кожен день

Опубліковано

Народ,да заберіть в цього "юнната" котика,шкода сіамця,сам би забрав,але вже є.І шерсть не заважає,і на корм з туалетом якось заробляю.post-2684-0-52082600-1446235342_thumb.jp

Опубліковано

Чого зразу чоловіка обзивати-критикувати?

Він же не викинув мовчки надвір (в ліс, чи ще куди), а шукає, куди б прилаштувати.

Ну не хоче він кота. А не кожен подарунок можна запхати десь в дальній кут шафи, щоб він тихенько там пилом припадав. І назад віддати не можна. Плюс вагітність...

А тварина здорова, симпатична - хтось собі візьме.

Опубліковано

еге ж, краще покритикувати.

щоб наступний в схожій ситуації, почитавши борду, мовчки викинув тварину на вулицю

та й недоречно якось порівнювати подарованого кота з дитиною...

Опубліковано

Чого зразу чоловіка обзивати-критикувати?

Він же не викинув мовчки надвір (в ліс, чи ще куди), а шукає, куди б прилаштувати.

Ну не хоче він кота. А не кожен подарунок можна запхати десь в дальній кут шафи, щоб він тихенько там пилом припадав. І назад віддати не можна. Плюс вагітність...

А тварина здорова, симпатична - хтось собі візьме.

вагітність-то не хвороба

а звичайний фізіолігічний процес

кіт тому не завада )))

Опубліковано

еге ж, краще покритикувати.

щоб наступний в схожій ситуації, почитавши борду, мовчки викинув тварину на вулицю

та й недоречно якось порівнювати подарованого кота з дитиною...

якби ТС обмежився першим постом, я би промовчат .. але от те що він почав писати дальше - ".. набридло купувати корм", "... створює дискомфорт, оскільки виїхали на пару днів з дому і треба просити, щоб хтось ходив кормити його", "... нема мені коли вичесувати того кота" ...

це мова егоїста ...

так отож - наступний "егоїст", щоб не читати (слухати) "компліментів" на свою адресу - мовчки викине тварину.

наприклад, в моєму оточенні немає ідеальних людей - мабуть, і не варто вимагати цього від всіх решта.

ну не можна полюбити кожну подаровану тварину. ну не хочуть в сім'ї кота. шукають йому кращої долі - це вже позитив ;)

... звісно, кіт може бути з "підвохом", але тоді "зловмисник" мав би продумати красиву легенду і її дотримуватись...

... і всі ми в тій чи іншій мірі егоїсти (((

Опубліковано

вагітність-то не хвороба

а звичайний фізіолігічний процес

кіт тому не завада )))

Подивився я б на Вас будь у Вас алергія на котів, у період вагітності ...

Все відносно. І ми не оперуємо інформацією щоб апріорі звинувачувати автора.

Згоден з ridd автор хоча б шукає для тварини місце...

Тобто він взяв на себе відповідальність за тварину і нею не нехтує а шукає господаря. Кіт дуже відносно його, якщо він місяць-2 живе у сімї автора то це наврядчи вже член родини.

Як би то він від кошенятка виростив і до нього всі звикли думаю такої теми не було.

А в загальному якщо немає алергії на кота у жінки і кіт не сильно буйний, не думаю що він Вам заважатиме вдома. І як правило самими здоровими виростають діти які в собачих будках граються :) Так побудований наш імунітет.

Опубліковано

Я вже і писати сюди боюсь, нашо стілько тої мови. Кота теща дала, бо викидала, а мені стало шкода. Він їй десь ковра обісцяв пару раз. Я забрав, бо він пропаде на вулиці і я дуже хотів кота. У мене він відразу пішов в туалет в те саме корито. я ніколи не жив в кімнаті з котом. Мені він дуже подобається, але я знаю, що правильно буде віддати комусь більш люблячому до тварин. Кому не цікавий кіт, проходимо мимо, бо буду писати модеру за флуд

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...