Перейти до змісту

Продам зимові шини 195\65.15R майже нові

vagus

Рекомендовані повідомлення

Продам зимові шини фірми Vredestein snowtrac5 нова модель в розмірі 195\65\15! Дата виробництва шин кінець 2014року! Виготовленні в Нідерландах! Купував новими в Польщі! Пробіг шин 15 тис км! Без гуль порізів і т.д! на одній шині є маленька класична латка!Гарантія на монтаж! Все перевірити Колеса всі з рівномірним(мінімальним) зносом!Ціна 3100грн за 4 колесика!Шини можна глянути в р-н обласного воєнкомата! О99-29О-81-2О! post-8110-0-13717200-1445807746_thumb.jppost-8110-0-42005100-1445807818_thumb.jppost-8110-0-77003000-1445807857_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на фото один край резини добряче підтертий. можна фото усіх чотирьох побачити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на фото один край резини добряче підтертий. можна фото усіх чотирьох побачити.

Ви цікаві! яж написав що всі шини мають рівномірний знос! мінімальний! нічого там не підтерто! можливо фото не зовсім вдалі! пробіг шин 15 тис км! максимальний знос 1-2мм! шини стояли в мене на авто якому 5 років! і допусти вісутність розвалу я просто не міг! якщо цікавлять колеса краще дивитись особисто а не нафото! Ще раз шини в супер стані як для б\в! Просто вони не нализпні як зазвичай продають! Єдине що повиймав всі камінчики з протектора!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 тисяч пробігу і майже нові? :_09: Четверть ресурсу гуми. Я б ще погодився про 500 км пробігу (типу обкатка і т. п.), але 15 тисяч... Це добряче беу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну такі як Ви взагалі нарізають на лису гуму протектор і рокзказують які чудові шини!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...