Перейти до змісту

В Луцьк приїде Rammstein?НІ! НЕ ПРИЇДЕ!

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 107
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

10 днів, як зареєструвався на форумі, а вже стільки встиг нагадити. Жах.

Уті-путі, які ми ніжні. Зайчик, це інтернет, звикай, що тут хто, що хоче те і говорить :) Для Осені це звичний рівень спілкування, не переживай, що були порушена її тонка душевна організація - посилати примітивно на х*й вона вміє. Не сприймай все так серйозно, краще попий чайку з печивом і не читай темки, що ранять тебе в саме серце.

Опубліковано

Forever Autumn, якщо у тебе на меті було, щоб людей поменьше прийшло на концерт і тобі побільше місце було з своїм жирнем тільцем, то вітаю - тобі вдалося це зробити.

Не знаю як там щодо "тільця", але фото симпатичної баришні на аватарці виглядає дуже цікаво ... Принаймі для мене :)

Це фантом. Ілюзія. Фотошоп ))))

Насправді я виглядаю так:

1_L11FzLtNEb.jpg

Опубліковано

10 днів, як зареєструвався на форумі, а вже стільки встиг нагадити. Жах.

Уті-путі, які ми ніжні. Зайчик, це інтернет, звикай, що тут хто, що хоче те і говорить :) Для Осені це звичний рівень спілкування, не переживай, що були порушена її тонка душевна організація - посилати примітивно на х*й вона вміє. Не сприймай все так серйозно, краще попий чайку з печивом і не читай темки, що ранять тебе в саме серце.

*Зайчик* вже був в інтернеті, коли ти ще на гамно буба казав

Опубліковано

Forever Autumn, якщо у тебе на меті було, щоб людей поменьше прийшло на концерт і тобі побільше місце було з своїм жирнем тільцем, то вітаю - тобі вдалося це зробити.

Не знаю як там щодо "тільця", але фото симпатичної баришні на аватарці виглядає дуже цікаво ... Принаймі для мене :)

1_L11FzLtNEb.jpg

Ти собі лестиш, так круто ти не будеш виглядати навіть завдяки фотошопу.

Опубліковано

Таваріщі! Ета нісправідліва я щітаю. Ви ущємляєте права єбьонка!

А якщо серйозно - то мене банили за вапще якусь дрєбєзгу протягом..еееее... (вже скоро десять років буде).

А тут якась помилка природи, розмножена мєтодом пучкованія, тут сре, там сре, сям сре - і досі не в бані. Модери, я вас не узнаю, якісь ви шибко добрі стали)))))))

Опубліковано

1_L11FzLtNEb.jpg

Нєєєєє .... Із двох осеней я віддаю перевагу тій , що на аватарці.

Опубліковано

Ви щось гімном підозріло цікавитесь. Життєве? Доводиться багато бовтатись в житті? Розімію, співчуваю.

Опубліковано

В житті головне не бачити, щоб не розчаровуватись.

Опубліковано

Чомусь ми, люди, звикли сприймати навколишній світ як біле або чорне. А загалом навіть у ведах їхні боги не були або добрими або злими, а мали багато сутностей. Тобто бог війни і помсти мав іншу сторону - покровительства і мужності (це просто приклад, бо зараз не пригадаю як точно, а гуглити не хоцца).

Те ж саме і з людьми.

І взагалі - з чого ти взяв, що з двох?))))))))))))))))))

Опубліковано

Ви щось гімном підозріло цікавитесь.

та як тобою не цікавитись ? вас все більшає й більшає, нада знать вас в ліцо

Модери, я вас не узнаю, якісь ви шибко добрі стали)))))))

згідний, жалоби подавав, ніякої реакції

Кстаті, MANIAK!!!

я тоже таку штуку хочу

ну то стяни собі десь в неті :)

Опубліковано

Модери, я вас не узнаю, якісь ви шибко добрі стали)))))))

згідний, жалоби подавав, ніякої реакції

Гарячі "посони" нас покинули. Поки на три дні.

Опубліковано

Чомусь ми, люди, звикли сприймати навколишній світ як біле або чорне.

І взагалі - з чого ти взяв, що з двох?))))))))))))))))))

Ра-зом вас ба-га-то

Всіх встиг-ли за-...-бати...

Осінь, а ти реально живеш в своєму затишному і змішаному світі посмішок та гримасок, чаю з печеньками торгової марки "Poison", ніжних і ліричних зіграних на фортепіано hard'n'heavy акордів, рогатих ангелів і ніжних зомбі.

Я тобі напишу трохи про інше життя.

В цьому житті останні два тижні в повітрі гостро відчувається прямо таки наелектризована безвихідь, суть якої в питанні "Як не дати себе наїбати* на цих виборах?", підкріплена оптимістичним лейтмотивом "Все одно наїбуть!" Тим не менше, всі шукають якийсь підвох і дивляться тобі в очі з німим питанням: "А ти не наїбеш?"

Це - вводная теза номер один.

Вводная теза номер два - ти що, не знала, які тут всі ранімі розумні все знають і зі своєю точкою зору?

Вводная теза номер три - ти не 100 баксів. Тебе не всі люблять. А дехто навіть навпаки.

І в такому середовищі, при таких розклАдах тобі хочеться гратися з такого плану заголовками? Фу фу фу.

Криза жанру.

Брак таланту.

Нехватка сенсацій.

Нестача ідей.

Я спершу не повірив, що то ти таку низькопробність написала. Думав, що то хтось з твого акаунта вброс зробив. А потім, коли прочитав язвистості твої - подумав: "А, нє, все нормально, то Осінь".

Хоча фіг там нормально. Стидісь, дєточка. Або збагни, що не кожен журналіст може бути маркетологом. Ось тобі повчальний боянчег:

Первая книга Джеймса Гвотни никак не могла разойтись. Писатель дал объявление в газету: "Молодой красивый миллионер хотел бы познакомиться с девушкой, похожей на героиню книги Джеймса Гвотни"

Весь тираж был раскуплен за сутки.

Я теж не бог маркетингу. Но!

Я не полінивсь зайти по лінку й прочитати, що в онлайні можна купити квиток не по 150, а за 120 грн.

Мені, в принципі, пох - я не піду туди, навіть якщо мені дадут 150 гривньов. Але народ пише, що дорого - то ти, недомаркетолог і перепіарщиця, краще знижку дай, а не заголовки обеззаглавлюй.

* Модератори, в яких апокаліптична рефлексія на матюки і їх несприйняття - якщо я неправильно написав слово "наїбати" - виправте, будь ласка, на "наЄбати".

Опубліковано

Які ідеї? Які жанри? Який крізіс? Який маркЄтінг? Какіє рукі? Какіє ногі, Ярчику.

Не будь таким серйозним. І не перенось ту серйозність на інших, тим більше на мене. Тут ващє паралєльна реальність if u know what I mean)))

У мну сьогодні поганий день. Прийшла на борду - погнала бєса. Збіглась Борда, двіж, паріж, обзиваловки, гумор.

Бєс вийшов на перекур.

А настроение-то УЛУЧШИЛОСЬ!

і да. нас наєбуть.

Опубліковано

і да. нас наєбуть.

От, блять, я так і знав.

Через "є" писати треба було.

Так і знав...

Ото ви гоните))) І не п'ятниця ж сьогодні)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...