Перейти до змісту

Шведська стінка. Прошу поради.

Oksana04

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Є в мене двоє діток - хлопчики 6 і 8 років.

Хочу їм купити шведську стінку для занять (не дитячий куточок).

Кум собі купив і мені радить Інтератлетику.

Я в тому ніц не тямлю. Але глянула, що є подібні за функціоналом, але значно дешевші. Перше, що попалось на очі.

Отож. На що слід звернути увагу? Купується ж вона не на один рік. Чи варто все-таки платити більше?

Мої діти - зимові іменинники, тому це точно має бути якісний гарний новий подарунок - варіант "зробити власноруч" не розглядаю.

Чекаю порад. Дякую.

Опубліковано

якщо потрібна - шведська, як варіант контактувати\вибирати - сюди

Ну, свою помилку я виправила)

А обгрунтувати якось посилання? Чому саме туди?

Опубліковано

взагалі, ці запорожці, мають великий досвід виготовлення всілякого виду виробів з металу, + нормальне заводське обладнання та матеріали.

хоча, універсальна стінка, саме для дітвори - може бути дещо завелика по паралелькому хвату на перекладині чи\і широкого упору для ліктів.

значить вони відпадають :)

тоді потрібно зфокусуватись на варіантах як ось цей чи такий чи подібні...

Опубліковано

Дерев'яну я б не брав, бо занадто вони живенькі: гнутся, риплять. Сам колись давно взяв ось таку - найдешевша на той момент. Стінка спокійно витримує 120кг (я про навантаження на перекладину), жодних скрипів, вібрацій. Зацепив кільця, отримав ще й бруси.

ST-002-Detskiy-ugolok-InterAtletika-500x500.jpg

Опубліковано

так чим оця посиланню погана? :)

Та, вродь, нічим - гарна, кольорова) А де там, для прикладу, прес качати?
Опубліковано
Турник, как бюджетный вариант. Дубасить боксерскую грушу, по интереснее будет, чем лазить по лестнице или канату, тем более, что далеко все равно не залезешь – раз, два, три и уже потолок.
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Oksana04, вы, как я понял, хотите, чтобы и на вырост, и на сейчас. Почему бы тогда не взять базовую шведскую стенку только с турником и начинить ее самой? Пока маленькие - лесенки-брусья, станут постарше - докупите скамью для пресса или что пожелаете. По сути, шведская стенка - это только лестница, а спортуголок - это уже сверхукомплектованная стенка.

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

У мене вибір стояв між дерев"яною та залізною. Купили дерев"яну, що витримує 130кг та мата і дуже задоволені. Природне є природне, як вдаряються то хоч не так боляче, бо вичворяють на ній що хочуть уже 4 роки. Інтерес не пропадає і досі.

post-7249-0-81073200-1448012099_thumb.jp

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...