Перейти до змісту

Елітна новобудова - це яка ?

paksivatova

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Нещодавно довелося допомагати в пошуках квартири

Часто в оголошеннях зустрічається : елітна новобудова

Дивилися кілька квартир в будинку на вул Франка

Вид з вікна - це старі покрівлі навколишніх приміщень

Матеріали як і в більшості багатоповерхівок

По квадратурі - квартира не комуналка,але квадратура як в звичайній новій квартирі,навіть немає високих стель

Може є жильці або знавці - поясніть,що там елітного?

p.s що я назвала б елітним будинком ,що довелося побачити - це в Києві "Парк Авеню"

наприклад,їх підїзд

193d1345731370-zhk-park-avenyu-park-avenue-prosp-40-letiya-oktyabrya-58-62-park1.jpg

Опубліковано

в Луцьку, якщо нічого не відклеюється та не ламається в перший місяць, великих тріщин в стінах немає – це вже "елітна" :smile3:

Опубліковано

в Луцьку - "елітність" - це або центр або *.там-там - найбільш густозаселені райони, то в понятті забудовників\ріелторів - шик! :)

Опубліковано

Наявність автономного опалення я ще б додав. І не домова котельня, а власний котел в квартирі - економія, і не мерзнеш в міжсезоння.

Опубліковано

Це все гра слів, за якою нічого не має. Те саме, що 3D, Євро чи Еко. Зараз цими териінами вся реклама забита.

Опубліковано

Був в Запоріжжі, будинок 150кв.м\4 кімнати(з опаленням)- 10 хв до центра міста коштує - 25000 доларів. Луцьк то мегаполіс.

Опубліковано

елітне то явно не квартира... я взагалі людей які готові від 50к баксів за квартиру віддати не розумію.... то як в приказці : Краще хреново їхати ніж добре іти.... так само і про будинок: краще хреновенький будинок ніж елітна квартира....

квартира то так прийшов, помився, поспав, поїв, постірався а жити потрібно в будинку!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...