Перейти до змісту

викрали сировину полімер

Віталька

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

для інформації.

викрали 2 авто з сировиною поліпропіленом виробництва SABIC марки 500-Р 22т та QR6711 22т

123.jpgi.gif

якщо в когось є якась інформація, пишіть мені, я передам власникам.

Опубліковано

опишу схему, по якій працюють - є 3 дійові "особи" - 1 - замовник, 2 - експедиція, 3 - перевізник.

Експедиція бере заявку у замовника, знаходить перевізника, підписують заявки і все ок. Перевізник вантажиться, митниться, і буває, що на кордоні розмитнюється по ЕА (у великих фірм то зазвичай так, для економії коштів і часу) і перевізник їде на склад розвантаження. і тут експедиція говорить мов місця на складі немає, їдь по іншому адресі на інший склад. Там його оперативно розвантажують і забирають товар, водій з документами чекає, так як мають поставити печатку на СМР про прийняття товару. то годину немає складника, то немає печатки і вже робочий день закінчився. Крапка.

Винні логісти замовника,так як не контролюють водія - спірне питання, так як експедиція може дати номера своїх підпільників (і ЄС також,не проблема) щоб контролювати і заспокоювати замовника.

Більш точної інформації - хто експедиція дати поки не можу. на рахунок СМР страхування - не всі перевізники його мають.

по досвіду говорю, що все більше вимагають від експедиції договір страхування експедиційної діяльності, і з ними вже працюють. будьте обачні.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...