Перейти до змісту

Вибори мера Луцька

Basil

Вибори міського голови м. Луцька  

500 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Volyanyuk_O, ти чьїх будеш (4х)? :)

Я лучанин котрому не байдужа доля міста, а Вам ?
Що ж ти, небайдужий, допустив незаконну торгівлю спиртним біля Кромберга? Ти ж вартовий порядку, а тут таке порушення, ще й регулярне.

А ще цікаво що може запропонувати непрацюючий місту Луцьку? В тебе ж певно всі думки будуть як прогодувати сім'ю, а за депутатство не платять ЗП. Укроп платитиме за правильні голосування? Чи між сесіями будеш в Польщу на заробітки кататись?

• Відповідей 937
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А нічо, що там поруч міжнародний аеропорт Одеса і на додачу Іллічівськ (порт)?

поруч??? 

Так у нас Пекін теж поруч, шо там!

ЗІ для довідки: Іллічівськ - порт з найбільшою в світі береговою лінією - 37 км. А там - шо до Києва, шо до Дніпра, шо до Одеси - приблизно одна відстань.

Ну добре.

А в Луцьку стільки туристів і курортників, що аж бігом біжать на Новий ринок біля Кромберга таритися оптом? Призначення Старого ринку - роздрібний, от що. За такою-сякою дрібницею на сьомий кілометр жоден містянин не поїде.

Там-Там (як і Варшавка) від моєї домівки - на відстані 1,5 зупинки маршруткою в сторону "від" центру міста. Там багато що дешево або по акціях. Але не маючи бодай 200 гривень в кишені - я туди не їжджу і не ходжу через міст. Просто часу шкода.

Опубліковано

Це інформація для прихильників Романюка вчитайтесь, і це одна з багатьох схем. http://p-p.com.ua/articles/78664/ .

...

Стаття сьогоднішня на підконтрольному Палиці медіа-ресурсі. Дякую, почитала, цікаво. Але і на вашій стороні не все так добре ). Ну наприклад, як Директорію будували і кримінальну справу закривали в курсі, чи тебе тоді ще не було? Луцьк - маленьке село - всі про всіх знають ;)

Розкажи нам краще про себе. Тобі 30 років, судячи з фото в мережі, одружений є дитина, на що ти живеш і як ти їх утримуєш? - тож у Варті порядку ЗП не платять????

Форма у Вас така гарна - самі скидались купували, чи подарував хто?

А взагалі ми тебе раді бачити, а ще хочемо щоб справжній Саня ТовсТенюк зареєтрувався ), передасиш?

Опубліковано

Ура, на сашалікз - свіжина :)

Ну прям так невинно написано "з втручанням в механізм" )))

Цікаво чим все це закінчилось -події відбувались ще в 2014 році...

Опубліковано

Розкажи нам краще про себе. Тобі 30 років, судячи з фото в мережі, одружений є дитина, на що ти живеш і як ти їх утримуєш? - тож у Варті порядку ЗП не платять????

У варті порядку платять 3000 грн з/п.Це мінімум.В Одесі їм перепадало набагато більше

15-20 тис.грн + преміальні.

Опубліковано

У варті порядку платять 3000 грн з/п.Це мінімум.В Одесі їм перепадало набагато більше

Ну це Ви знаєте, я знаю. А більшість думає що це ГО в якій всі все роблять на добровільних засадах і якій немає з чого платити ЗП. Ви подивіться на оф.сайті які в них членські внески ;)

Просто хотіла почути від цього "лучанина якому не байдужа доля міста" відповідь.  Відразу і перевірили б чи це справжній Волянюк, чи клон Сані ТТ, який так його пітримує ))).

Опубліковано

Ви подивіться на оф.сайті які в них членські внески ;)

напевно "за дозвіл" щоб резину мати....

Опубліковано

Ви подивіться на оф.сайті які в них членські внески ;)

напевно "за дозвіл" щоб резину мати....

точно так,в мене колєга член ГО тіко шоб дозвіл на гуму був.З/п не отримує і нічого не патрулює.
Опубліковано

Кого б не обрали - світле майбутнє нам  все одно не "світить". Вибір без вибору. Сумно :(

Ні, це не так! Ось як підтримаєте Олександра Товстенюка на виборах у мери, щоб він виграв перегони і побачете тоді наскільки зміниться життя на краще у місті Луцьку, для всіх жителів цього прекрасного міста!!!

Зрозумійте це єдина надія на світле майбутнє міста Луцька!

1611018_1034204073290655_230113897038801

Опубліковано

Кого б не обрали - світле майбутнє нам  все одно не "світить". Вибір без вибору. Сумно :(

Ось як підтримаєте Олександра Товстенюка на виборах у мери, щоб він виграв перегони і побачете тоді наскільки зміниться життя на краще у місті Луцьку, для всіх жителів цього прекрасного міста!!!

Зрозумійте це єдина надія на світле майбутнє міста Луцька!

:_07: .

Тролям тре вірити. В них горшок із золотом є!

Опубліковано

SanyaTT, дивлячись на твою репутацію і твоє  "спілкування" на борді, незрозуміло - допомагаєш ти Товстенюку чи шкодиш, коли агітуєш за нього  :_02: . Скоріш за все, друге.

Опубліковано

а може то бухгалтер не знає як індексацію рахувати? враховуючи, що у вересні зросла мінімалка

п.с. а статейка так собі джинса, у.г.

Опубліковано
Як вже дістали ті ПалицеТовстенюкоНовини. А ще більше ксерокси того ж таки г!!вно-видання на борді. 100500 новин на день про те, який Романюк х-овий.

А тепер по темі: вчора вечеряв з однією знайомою (не з Луцька). Побачили в Кораблі газетку, на фото два кандидата в мери. Вона: я б за цього голосувала (Собачка Палиці), сімпатішний...))

цікаво, а скільки дівчат і справді в Луцьку голосувало за таким принципом?)

Опубліковано

цікаво, а скільки дівчат і справді в Луцьку голосувало за таким принципом?)
А що тут дивного? Дівчата в основному так і машини вибирають...по зовнішньому вигляду, зокрема по кольору...
Опубліковано

Це інформація для прихильників Романюка вчитайтесь, і це одна з багатьох схем. http://p-p.com.ua/articles/78664/ .

...

Стаття сьогоднішня на підконтрольному Палиці медіа-ресурсі. Дякую, почитала, цікаво. Але і на вашій стороні не все так добре ). Ну наприклад, як Директорію будували і кримінальну справу закривали в курсі, чи тебе тоді ще не було? Луцьк - маленьке село - всі про всіх знають ;)

А взагалі ми тебе раді бачити, а ще хочемо щоб справжній Саня ТовсТенюк зареєтрувався ), передасиш?

ну почну попорядку: 

1. Даний медіа ресурс - не підконтрольний І.Палиці, наскільки мені відомо.

2. В нашій стороні - що саме  вимаєте на увазі Укроп, Фонд,..... Про будівництво вкурсі... то справи забудовників і співвласників... на-сьогодні все спокійно "Директорія" працює.

3. Про себе ..... http://vp.0332.ua/( з самого низу моя автобіографія). Дітей умене 2-є.

4. Я самодостатній, заробляю,  "Варта порядку " громадське формування а не фірма, але є членські внески, є активне "крило" учасників формування а є люди які підтримують формування у інший спосіб( не патрулють  місто ) .

5. Форма була передана фондом "Новий Луцьк", правда не вся частину докупили за членські внески.

6. Товстенюку передам , при нагоді однак на врядчи він погодиться )))))).

Опубліковано

а скільки дівчат і справді в Луцьку голосувало за таким принципом?)

Інстинкт жінки не обманеш. Вона за версту чує альфа-самця і природженого лідера.
Опубліковано

а скільки дівчат і справді в Луцьку голосувало за таким принципом?)

Інстинкт жінки не обманеш. Вона за версту чує альфа-самця і природженого лідера.

і досить часто отримує діаметрально протилежне.

Не набридло ото ще?

Опубліковано

ще одна  цікава стаття. Область не на ша тож сподіваюсь про масмедія палиці закидів не буде ;)  Прихильники президентської політики а ваші статки зросли ? http://rivnepost.rv.ua/showarticle.php?art=045308

Опубліковано

4. Я самодостатній, заробляю,  "Варта порядку " громадське формування а не фірма, але є членські внески, є активне "крило" учасників формування а є люди які підтримують формування у інший спосіб( не патрулють  місто ) .

Щось це мало сумісне з оцим:

Олександр Волянюк ‒ тимчасово не працює; 14.08.1985 р.н.

Або ти десь збрехав, або ти маєш неофіційні заробітки. Звичайно, ти мені можеш відповісти що багато хто з нас має ліві прибутки, але ж ти йдеш в депутати, то мав би бути кришталево чистим перед громадою.

Опубліковано

мда.... нехіла заруба пішла за Луцьк.... Що досі нема норм результатів по міській раді.... а на борді тіко й користувачів нових добавляється.... які займають прямою агітацією і "формуванням громадської думки"

жеесть)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...