Перейти до змісту

Вибори мера Луцька

Basil

Вибори міського голови м. Луцька  

500 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  Цитата

Подивись на кількість безробітних і торгових агентів, які були заявлені в різних партія - "ах*рєєш" ще більше.

Тим безробітним і агентам їхні партії не давали по 50 тисяч на агітацію.

• Відповідей 937
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  В 26.10.2015 в 09:26, romaxa11 сказав:

Поки на ці вибори ходять не за гроші владі ще немає чого боятись, бо вона може впевнено говорити що обрана народом. А от коли народ перестане ходити на вибір каках, от тоді це буде зовсім інша країна.

В 26.10.2015 в 10:57, Соромітник сказав:

Якщо доведеться обирати між Романюком і Товстенюком то я оберу другого бо він ще не був при владі і точно не зможе опуститися нижче того дна що в нас є.

Таке враження, що ви помінялися ніками )))

Опубліковано
  В 26.10.2015 в 10:57, Соромітник сказав:

Якщо доведеться обирати між Романюком і Товстенюком то я оберу другого бо він ще не був при владі і точно не зможе опуститися нижче того дна що в нас є.

Ніколи не буває так погано, щоб не могло бути ще гірше...

І наша влада керується принципом: Як зробити людині добре? Зроби спочатку їй погано, а потім так як було.

Опубліковано

yu2007, та нє, не помінялися

нам черговий раз пропихають схему "краще з двох какашок"

але я цього разу круто модифіковану бо тепер "поганим" є альтернативний варіант і всі "патріоти" як один почали підтримувати існуючу владу

ну, постаралися хлопці в Києві цього разу :) нічьо не скажеш

я більше проти існуючої влади, ніж проти Палиці

саме тому вибір такий

варіант не йти на вибори тут не розглядаю

Опубліковано
  В 26.10.2015 в 12:31, Соромітник сказав:

саме тому вибір такий

Як так? Ти ж вчора казав, що ноги твоєї там більше не буде?

Опубліковано
  В 26.10.2015 в 12:32, yu2007 сказав:
  В 26.10.2015 в 12:31, Соромітник сказав:

саме тому вибір такий

Як так? Ти ж вчора казав, що ноги твоєї там більше не буде?

ситуація вимагає втручання :)

деколи треба переступати через себе і свою гордість

Опубліковано
  Цитата

Виходить ти підтримуєш методи Коломойського і Палиці - спалити ЦУМ а потім відбудувати і оформити на офшор, підкупити виборця, чи купити неіснуючі бульдозери в своєї ж фірми у Великобританії, взявши завідомо безнадійний валютний борг в свому ж банку, чи обнести парканом державну контору в якій ти є міноритарним акціонером і нагнати туди йовбиків. Романюк зі своїми оборудками в Карабасі і Луцьктепло порівняно - дрібна рибьошка. Плюс Товстенюк - ніхто, він буде повністю керованим цими двома героями, а Романюк хоч якусь самостійність проявляє.

З такою логікою можна здогадатись що в другому турі президентських виборів '10 року ти голосував за Януковича, бо ж Йуля була при владі в той момент, а він ні.

Опубліковано

Мене найбільше дивує ось така невідповідність

Дані по Луцьку до міськради:

УКРОП – 29,82 %

БПП «Солідарність» – 16,69 %:

Луцький міський голова:

УКРОП – 31,9 %

БПП «Солідарність» – 38,77 %

Як могла виникнути така диспропорція? Можливо це "хід конем" (троянським :)) від Укропа?

Опубліковано
  В 26.10.2015 в 12:46, Vadimm сказав:
  Цитата

Виходить ти підтримуєш методи Коломойського і Палиці - спалити ЦУМ а потім відбудувати і оформити на офшор, підкупити виборця, чи купити неіснуючі бульдозери в своєї ж фірми у Великобританії, взявши завідомо безнадійний валютний борг в свому ж банку, чи обнести парканом державну контору в якій ти є міноритарним акціонером і нагнати туди йовбиків. Романюк зі своїми оборудками в Карабасі і Луцьктепло порівняно - дрібна рибьошка. Плюс Товстенюк - ніхто, він буде повністю керованим цими двома героями, а Романюк хоч якусь самостійність проявляє.

З такою логікою можна здогадатись що в другому турі президентських виборів '10 року ти голосував за Януковича, бо ж Йуля була при владі в той момент, а він ні.

А ти пороходрочер підтримуєш пороха? а те що він стільки молодих пацанів положив в так званій зоні ато??? його ж вибрали бо ж він казав що ато буде тривати години а не рокі, поняв бездарь? ви просто не відчуваєте цього як відчувають матері чи жінки загибших пороходрочери срані!

Опубліковано

Плюс Товстенюк - ніхто, він буде повністю керованим

В нас на Борді є один шанований багатьма форумчанин, який водночас є (сюрпрайз :) ) кузеном Сашка Товстенюка.

Можливо якось Борда зможе через нього теж трішки "покерувати" "новим" мером (звісно в разі його обрання).

Опубліковано
  В 26.10.2015 в 12:54, Соромітник сказав:

не зможе бо вони ніби як не зовсім товаришують

ну чи шото таке

Так буде лише бізнес громадський контроль, нічого особистого

Опубліковано

якщо без особистого то навіщо тобі його кузен ? :)

фігня то все

думаю Палиця не для того стільки бабла вкидав у місто щоб отак одним разом все просрати, так що дасться знати

хоча, якщо наші порохокопитні друзі добре піднапряжуться – то може так в жопі і лишимося

хйз..хйз... скоро дізнаємося

Опубліковано
  В 26.10.2015 в 12:52, SanyaTT сказав:
  Цитата

А ти пороходрочер підтримуєш пороха? а те що він стільки молодих пацанів положив в так званій зоні ато??? його ж вибрали бо ж він казав що ато буде тривати години а не рокі, поняв бездарь? ви просто не відчуваєте цього як відчувають матері чи жінки загибших пороходрочери срані!

Особливо матері і дружини загиблих відчули співчуття палички коли на Покрову біля Собору танці влаштували. з випивкою. коли на кладовищі пам"ятники освячували.

Опубліковано

ОСобливо палиця молодень відімтився на шустері. все що за нього треба знати і для чого він рветься.

Опубліковано
  В 26.10.2015 в 13:13, la20 сказав:

ОСобливо палиця молодень відімтився на шустері. все що за нього треба знати і для чого він рветься.

Саме так Палиця врятував Одесу від сепарів, і допомогли йому він сам завжди згадує хлопці з волині яких він зразу після призначення запросив з собою щоб стримати цей проросійський народ в Одесі!

Тому і є Ігор Палиця якиє справжнім патріотом своєї країни, і людиною яка відповідає за свої слова, ось йому більшість людей і повірила, і побачите що не розачоруєтеся, все що обіцяв виконає!

12141801_560752694077285_7005182018662232306_n.jpg?oh=3c1314086c48fd220bdccf1888d005b0&oe=56B63772

Опубліковано

Блін, от понаписували - не встигаю читати )))

По меру - поки що теж все очікувано... так як борда зпрогнозувала

В 04.10.2015 в 16:01, yu2007 сказав:

Вибори в два тури? Чи комусь вдасться зібрати врожай у 50+ %?

Думаю, що ні. Тому в кінцевому результаті доведеться обирати між ***нюком і ***нюком.

...

Пора вже нові ставки робити ;)

Щось на https://sashaleaks.com/ давно нічого новенького не було....

Опубліковано
  Цитата

Щось на https://sashaleaks.com/ давно нічого новенького не було....

ждем обіцяний Viber-leaks...

якщо, звісно адміну не накрили клаву матрацом із зелених бумажок...:)

Опубліковано
  Цитата

Вітаю, ти перший мене запідозрив в пороходрочерстві. Тіпа розділив всіх на палицедрочерів і пороходрочерів, да?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...