Plum Опубліковано 18 Лютого, 2008 в 00:23 Поділитися #26 Опубліковано 18 Лютого, 2008 в 00:23 Да, но это не решит проблему Юлямпочки в частности и форумчанок в целом. Ведь нужны будут определенные окончания, типа journeyman = мандруючИЙ - мандруючА а ти в курсі, що наприклад назва професій не змінюється, незалежно від статі? Наприклад "директор", а не "директорка", "лікар" а не "лікарка", "мандрівник", а не "мандрівничка" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Chill Опубліковано 18 Лютого, 2008 в 00:44 Поділитися #27 Опубліковано 18 Лютого, 2008 в 00:44 Конечно в курсе, у меня же филологическое образование, и украинским владею не хуже русского (думаю, судя по нашей переписке в асе, ты это давно знаешь ) А використав я дієприкметник, переклавши нашвидкоруч англійське journeyman, просто для прикладу Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Plum Опубліковано 18 Лютого, 2008 в 01:01 Поділитися #28 Опубліковано 18 Лютого, 2008 в 01:01 Ну це я до того, що якщо добре подумати, то можна все перекласти так, що воно буде "унісекс". Навіть без філологічної освіти До речі, я також російською володію не набагато гірше ніж українською, хоча користуюсь нею надзвичайно рідко. Частіше користуюсь англійською. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
snight Опубліковано 18 Лютого, 2008 в 11:52 Поділитися #29 Опубліковано 18 Лютого, 2008 в 11:52 Хтось хто має можливість виправіть будь-ласка назву на women's club. Всього одну букву поміняти. Якшо є нагода. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
_sergius Опубліковано 18 Лютого, 2008 в 12:30 Поділитися #30 Опубліковано 18 Лютого, 2008 в 12:30 Ну це я до того, що якщо добре подумати, то можна все перекласти так, що воно буде "унісекс". Навіть без філологічної освіти До речі, я також російською володію не набагато гірше ніж українською, хоча користуюсь нею надзвичайно рідко. Частіше користуюсь англійською. Цілком згоден. Можна навіть і не перекладати, а взяти якісь нові слова, які будуть спільні як для чоловічого, так і для жіночого родів. Я російською користуюсь тільки коли їду до родичів на Сумщину, бо по іншому тебе там можуть просто і не зрозуміти, а також в блозі на Рамблері і частково в асьці. А так, переважно українська і англійська... Хоча... непогано було б ще вивчити якусь мову, над чим зараз і подумую. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
snight Опубліковано 18 Лютого, 2008 в 13:44 Поділитися #31 Опубліковано 18 Лютого, 2008 в 13:44 Я не знаю хто про що думає, але в даному випадку, в назві розділу жіночий клуб, (жіночий - множина) woman- однина, women - множина, відповідно думаю, що тут другий варіант має вживатися. Але це так, буде час в адмінів може виправлять. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
tamiris Опубліковано 18 Лютого, 2008 в 14:43 Поділитися #32 Опубліковано 18 Лютого, 2008 в 14:43 Як на мене, то треба було би всім разом подумати над створенням власних назв для визначення статусу форумчан. За основу було б добре брати якесь одне означення, наприклад, "за місцем проживання": гість квартирант прописаний (грубо, треба подумати) господар Це так, робоча гіпотеза. Перше, що прийшло в голову. Можна подумати над іншими варіантами. Ну і......перестаньте сваритись, в яку тему не зайди, там "розборки". Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
snight Опубліковано 18 Лютого, 2008 в 15:04 Поділитися #33 Опубліковано 18 Лютого, 2008 в 15:04 Та ніхто не свариться і не думає сваритись, це просто так, обговорення Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Plum Опубліковано 18 Лютого, 2008 в 16:55 Поділитися #34 Опубліковано 18 Лютого, 2008 в 16:55 а я думаю, що б ми тут не написали, це нічого не змінить. Адміни не проявляють будь-якого інтересу до виправлення таких помилок і заставити їх нереально, а зацікавити дорого Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
snight Опубліковано 18 Лютого, 2008 в 17:02 Поділитися #35 Опубліковано 18 Лютого, 2008 в 17:02 Так-так. Хіба що десь на пиві в тяпницю попросити, може хтось з гарним настроєм прийде і скаже : та зробимо Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Plum Опубліковано 18 Лютого, 2008 в 17:11 Поділитися #36 Опубліковано 18 Лютого, 2008 в 17:11 тоді потрібно відразу діставати ноутбук, включати інет через EDGE і просити зробити "не відходячи від каси", поки ще є пиво і настрій Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Igrek Опубліковано 29 Жовтня, 2009 в 18:25 Поділитися #37 Опубліковано 29 Жовтня, 2009 в 18:25 зайди в My Controls ,а там в Edit Profile Information ,потім в полі Custom member title, напиши саме що є хороше про себе ,і буде тобі щастя. Уточніть, будь-ласка, що треба зробити, щоб ця опція з'явилася? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.