Перейти до змісту

Спроба суїциду в Дачному

Basil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Їхав сьогодні маршруткою з Луцька в Ківерці. В Дачному на мості на окружній бачив дівчину, яка з парапету готувалась скоїти суїцид. Зателефонував на 101. Спершу підняла трубку жінка, сказала Луцьк, зв"язок був препоганий (привіт МТС). Потім зателефонував з Київстара, вже підняли Ківерці, сказали: "Вже виїзджаємо". Зустрів їх в Ківерцях на світлофорі. Їхали не поспішаючи... імхо. За ними хвилини за три-чотири "летіла" "швидка" на всіх парах зі всією "світломузикою".

Цікаво, чи вдалось врятувати дівчину?

Опубліковано

В Дачному на мості на окружній бачив дівчину, яка з парапету готувалась скоїти суїцид.

А може вона просто руфер і любитель подібного екстриму?

Опубліковано

І так добре, бо 95% просто проїхали навіть на машинах.

ти там був?

А типу не так?Попробуй зімітувати що тобі стало погано на вулиці - здивуєшся...

Опубліковано

бля, а зупинити маршрутку і самому перешкодити?

Підійти і ... вона стрибнула... Потім все життя відчувати вину "якби не підійшов - вона б не стрибнула"...

І таких "якби... " є купа, незалежно від підійшов-не підійшов.

Опубліковано

Підійти і ... вона стрибнула... Потім все життя відчувати вину "якби не підійшов - вона б не стрибнула"...

Так як служби в нас дуже "оперативні", то хз, що краще.
Опубліковано

Так як служби в нас дуже "оперативні", то хз, що краще.

Вот якщо "хз", то перед тим, як видати якийсь бздьож, увімкни мозок, якщо він є. У нормальних країнах з суїцидниками розмовляють люди, які підготовлені до таких випадків, тобто спеціально навчені і знають і вміють сказати потрібні слова, щоб уникнути трагедії (ті ж самі поліцейські чи копи). Але ж ні, у нас є форумні "специ", які ляпнуть як у воду перднуть, бо сидячи жопою за компом відніше.

Опубліковано

я був під мостом.

а щоб туди добігти, треба добрячий гак оббігти... то чи втиг би? чи вона мене б чекала?

чи тра було під мостом ловити?

саме так і подумав... з цим повинні працювати відповідно навчені люди...

до речі, коли розминався з рятувальниками, то замітив, що в кабіні разом з чоловіками була і дівчина у формі рятувальників, напевно психолог... імхо

В Дачному на мості на окружній бачив дівчину, яка з парапету готувалась скоїти суїцид.

А може вона просто руфер і любитель подібного екстриму?

Не думаю... в світлому платті, з жіночою сумочкою через плече... не схожа вона була на руфера... імхо

Дай Бог, щоб все добре закінчилось. Але, щоб стрибнути , достатньо і секунди......

коли побачив, з якою швидкістю мчить по Ківерцях "швидка", виникли негарні думки....

Опубліковано

І чим закінчилась ситуація хто знає?

Ги, а сьогодні День рятівника...

Побачу начальника Ківерцівських рятувальників, запитаю... самому цікаво, чи вдалось врятувати дівчину...

Опубліковано

Вот якщо "хз", то перед тим, як видати якийсь бздьож, увімкни мозок, якщо він є. У нормальних країнах з суїцидниками розмовляють люди, які підготовлені до таких випадків, тобто спеціально навчені і знають і вміють сказати потрібні слова, щоб уникнути трагедії (ті ж самі поліцейські чи копи). Але ж ні, у нас є форумні "специ", які ляпнуть як у воду перднуть, бо сидячи жопою за компом відніше.

Зашибісь, чекаєм чартером спеца з "нормальної" країни?

Опубліковано

Ги, а сьогодні День рятівника... Побачу начальника Ківерцівських рятувальників, запитаю... самому цікаво, чи вдалось врятувати дівчину...

і?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Сьогодні вияснив стосовно того випадку в Дачному.

Як сказали рятувальники, то виявилось хибним викликом... Дівчина побачивши такий "двіж" сіла в "таксі" чи машину і поїхала собі. Так що я виявився панікером. ;)

Опубліковано

Як сказали рятувальники, то виявилось хибним викликом... Дівчина побачивши такий "двіж" сіла в "таксі" чи машину і поїхала собі. Так що я виявився панікером. ;)

Можливо ви все таки врятували їй життя. :_02:

Опубліковано

Всі б такі панікери були. У мене друг від серцевого нападу помер, хоч би хто чухнувся, вирішили що п'яний, а чувак зовсім не вживав ....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...