Перейти до змісту

board.lutsk.ua - 3 года!

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Можна і навіть треба з половинками!

можна я пофлеймлю?... :lol:

Пропоную сформувати антикоаліцію коаліції "Половинка" (даби нє била абдіна і не смущяла)

Заявки на вступ приймаються тут.

Функції антикоаліції:

дєбоширіть

громко смєяццо

танцевать на сталах

брасаццо бумажкамі в коаліцию

бєгать на пєрєкури

розказувать пошлі анєгдоти

3,14ть таксістоф..

прітащіть гітарко і замутіть анплагд прямо в залє

гнать бєса

спать фєйсамі в салатє

крічать "свабоду папугаям!" прі замєчяніях коаліциі ібо другіх органов, коториє будут взивать к порядку

(якщо хтось має пропозиції щодо розширення функцій- ласкаво просимо.)

• Відповідей 304
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
а якщо я запісзнюся, то зможу отримати свій бейдж від охмелівшого роздавача бейджів?))

нівапрос

на рахунок половинок, подумайте, чи вони себе там будуть комфортно почувати, якщо навіть люди які тут постійно спілкуються в реалі один-одного не завжди бачили, а тут ще й половинка, яка взагалі поняття не має про форум...

nолько если ему, раздавачу, разрешат самому установить бейдж на место...

йа, йа... зєвс, хід твоїх думок абсолютно позитивний.

Опубліковано
а якщо я запісзнюся, то зможу отримати свій бейдж від охмелівшого роздавача бейджів?))

nолько если ему, раздавачу, разрешат самому установить бейдж на место.....

мммм....все залежить від розташування того місця для бейджу... :lol:

не будем юліть і прікідацца....вони мітять в район б"юста....

женщінє нє нада пам"ятнік, єй дастатачньна харошева б"юста...

дя???

ну.. судячи з такого підходу...і...з того, що буду бєз половинки... певно, я так подумала... бюст залишу вдома.

і буду з чистою совістю проводити акції протесту.

Опубліковано

Доречі, хто має сам бейджик (ми з ursa вставки робимо), тяніть їх з собою. я покладів так і не знайшов, а двосторонній скотч, собака, не хоче триматись на одязі :lol:

Опубліковано
Доречі, хто має сам бейджик (ми з ursa вставки робимо), тяніть їх з собою. я покладів так і не знайшов, а двосторонній скотч, собака, не хоче триматись на одязі :lol:

Можна і скрепки використати....

І даже спеплер....

(швидко-дешево-й сердито)

Опубліковано

Шановні друзі! Шановні громадяни Борди!

П*ятниця завершується. Ми з Вами пройшли довгий шлях...3 роки. Це моє заключне звернення до Вас перед святкуванням. Тому скажу про головне.

Перше. Я щиро вдячна Вам, шановні друзі, за день створення. Я дякую всім, хто прийшов на бордівські дільниці. Тим, хто мене РОрив, і тим, кому не дали цього зробити. Ми з Вами повірили у свої сили. громадяни. Ми – бордівці!

Друге. Ми всі прийдемо в Кораблик 29 лютого. Цей день закріпить нашу з Вами перемогу. 29 лютого – це останній рубіж. І він найважливіший. Кожен із нас свідомо обиратиме своє пиво. Прийдіть і напийтеся – так, як підказує ваше серце.

Записуйтеся у Добровільні народні дружини пивоманів-бордівцівв за столиком у Корблику, у Майдані і просто на вулиці. Забезпечте кожен холодильник свіжим прохолодним пивом на ранок у кожній домівці спраглого, дочекайтеся світанку разом з пляшкою пива у руці.

У Луцьку, у цьому залі, за цим благословенним столом, ми разом з Вами проведемо Всенародний підрахунок. Щоб уся Україна і світ бачили, скільки нас разом є. Щоб лічильник на Bigmir.Net не змогла спотворити волевиявлення громадян.

Третє. Я знаю, як Вам завтра буде важко. Бо я бачу, що сьогодні чинить пиво. Як воно тисне на кожен бокал, в кожному місці за столом. Тисне на лікаря і на вчителя. На підприємця і на голову сільради. Тисне на студента і на солдата. На державного службовця і міліціонера. І що найбільш цинічно – тисне у туалет!

Я бачу, як заради збереження своїх кегів і награбованих капіталів влада вдається до масового підвищення цін на пиво. По всьому Кораблику.

Запевняю Вас: ми захистимо наше пиво.

Ми поновимо на посадах усіх бордовців, яких сьогодні закидують в РО а бо відправляють в баню за політичними мотивами. Ми поновимо флейм усіх студентів, яких виключають з борди за участь у мітингу або за оранжеву стрічку. Ми розслідуємо кожен факт тиску на людину і Закон покарає винних.

Після 29 лютого ми всі житимемо у безпеці і спокої. В безпеці будуть наші голови і мізки. Аміни і модератори будуть захищати права простих бордовців. Вони більше не служитимуть олігархам і можновладцям.

І основне:

Я розумію, ми розуміємо, прагнення громадян Борди до розділення радості такої перемоги зі своїми половинками і ми також радіємо за них!!! Але згідно Правил, згідно нашої демократичної Конституції, ми не повинні чинити дій, котрі будуть будь-яким чином впливати на самопочуття інших громадян, тому, з метою забезпечення рівноправності на нашій зустрічі закликаю Вас до здійснення демократичних заходів: організувати також громадян Борди, котрі прийдуть без половинок.

Записуйтеся у будь-яку з Добровільних народних коаліцій в даній темі.

Обов8язки та функції громадян, котрі приєднаються до коаліції БЕЗ половинок читайте у пості №186

Шановні друзі!

Наступного разу я звернуся до Вас як реальна істота. Я вірю в це, бо вірю в Вашу мудрість. Вірю в нашу з Вами силу. Народ Борди єдиний – тому нас не здолати. Ми єдині у своєму бажанні відсвяткувати достойно. Ми єдині у своєму прагненні обрати якісне пиво.

До зустрічі!

Опубліковано

Статут коаліції «Анти половинка»

Мета створення коаліції: забезпечення рівного права набухатися і побуянити для всіх учасників Борди

Завдання коаліції:

- створення прийнятної атмосфери для повноцінного відривного відпочинку

- вчасне наповнення пивних бокалів

- забезпечення алібі учасникам коаліції які принципово не прийшли з половинками, даби повноцінно виконати функції коаліції.

Функції коаліції:

дєбоширіть

громко смєяццо

танцевать на сталах

брасаццо бумажкамі в коаліцию

бєгать на пєрєкури

розказувать пошлі анєгдоти

3,14ть таксістоф..

прітащіть гітарко і замутіть анплагд прямо в залє

гнать бєса

спать фєйсамі в салатє

крічать "свабоду папугаям!" прі замєчяніях коаліциі ібо другіх органов, коториє будут взивать к порядку

Опубліковано

Нє кажецца лі Вам, юная лєді, шта ета праблєма грєбйот виключно Вас одну нєповторіму?:lol:у вас шо, на тєму чужих жінок і гармонійного подружжя балячка душевна прісуцтвуєт?:)

Опубліковано
Нє кажецца лі Вам, юная лєді, шта ета праблєма грєбйот виключно Вас одну нєповторіму?:)у вас шо, на тєму чужих жінок і гармонійного подружжя балячка душевна прісуцтвуєт?:)

да. кажеццо конєчно.

і проблєма грєбьот.. і просто грєбьот

:lol:

Опубліковано
Шановні друзі! Шановні громадяни Борди!

П*ятниця завершується. До зустрічі!

:lol:

шановний.. ну що Ви язика тикаєте шановній громаді... це тєкст, який має завчити на пам*ять кожен свідомий бордівець, дл ятого, щоб проголосити його в п*ятничну підніч при випиванні енного бокала пива...))))

принагідно занотуємо :)))

• Адміністратори
Опубліковано
especially for t0rik & Zevs Isver: http://lori.ru/167126 :lol:

а при чем тут ст.метро арсенальная к топегу?

P.S. Может к тому что я в прошлую пятницу там на эскалаторе застрял? =))))

• Адміністратори
Опубліковано
это я к тому, что если вы опять поспорите какая станция самая глубокая - мне можно не звонить ночью :lol:

А все равно пазвоним =)

• Адміністратори
Опубліковано

А Подкурян еще елку не вынес =) Договорились на майские торжественно вынести во двор и выбросить =)

gallery_8_1_777344.jpg

Опубліковано

1. Yarchik.

2. Yaryk

3. Yurik

4. Harddriver

5. vanus

6. Luka

7. Zerotul MeTaL (запізниться на годинку-дві і прийде в нетверезому стані)

8. Forever Autumn

9. Seva

10. RudEAk

11. imp13

12. kmd

13. t0rik

14. serega

15. D@ve

16. Leonon

17. Shkoder

18. Tappa

19. snight

20. lumax

21. bond

22. Zheny@

23. Tyapchyc

24. Fedor

25. I-Com

26. maugli

27. ORV

28. Liliya

29. Samhayne

30. Patrick

31. Mix

32. Therion

33. dimmon - сказал, что постарается, но не факт что будет

Опубліковано

1. Yarchik.

2. Yaryk

3. Yurik

4. Harddriver

5. vanus

6. Luka

7. Zerotul MeTaL (запізниться на годинку-дві і прийде в нетверезому стані)

8. Forever Autumn

9. Seva

10. RudEAk

11. imp13

12. kmd

13. t0rik

14. serega

15. D@ve

16. Leonon

17. Shkoder

18. Tappa

19. snight

20. lumax

21. bond

22. Zheny@

23. Tyapchyc

24. Fedor

25. I-Com

26. maugli

27. ORV

28. Liliya

29. Samhayne

30. Patrick

31. Mix

32. Therion

33. dimmon - сказал, что постарается, но не факт что будет

34. ORCA - обіцялась бути

35. druid - теж казав, що зайде

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...