Перейти до змісту

Усіконвення Голови Івана Хрестителя

Vlad3

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

если кого-то убили по религиозным мотивам - это праздник ?

СТосовно церковних подій, де є померлі чи ті, що прийняли мученицьку смерть, мене найбільше дивує формулювання "церковне свято".

Святково, в прямому розумінні - тут немає нічого.

Опубліковано

если кого-то убили по религиозным мотивам - это праздник ?

СТосовно церковних подій, де є померлі чи ті, що прийняли мученицьку смерть, мене найбільше дивує формулювання "церковне свято".

Святково, в прямому розумінні - тут немає нічого.

Жень, та ніхто ж в церкві не святкує, в розумінні свята))) Ні разу не бачив, щоб піп з кадилом танцював в цей день, чи під гітару співав.))) В даному випадку , "свято" -день в який поминають ту людину, її справи, і те, що вона зробила. Церква також не виголошує цей день як свято в розумінні гульнуть, бухнуть, порадіти))))
Опубліковано

насправді за 1300 років трохи змінилася культура та мораль, але ж дехто й досі вчить, що Земля – центр Всесвіту :smile3: ті ж розповіді братів Грим, які колись були дійсно актуальні як корисні застереження, ми зараз сприймаємо як казки в стилі "нуар"

Опубліковано

Ні разу не бачив, щоб піп з кадилом танцював в цей день, чи під гітару співав.)))

Однівже спробували...

Хоча - було б цікаво.

З рештою, я б просто замінив формулювання. Бо Христове Воскресіння - так свято (батюшка також в цей день на людях радості не проявляє, особливо у вигляді танців під гітару із кадилом).

Хіба що може, зустріч із Богом це свято!

казки в стилі "нуар"

гм..

Така версія червоної шапочки мені не відома. Може ти зробив 3 помилки в слові "ню"? ;)

Опубліковано

Ні разу не бачив, щоб піп з кадилом танцював в цей день, чи під гітару співав.)))

Однівже спробували...

Пам'ятаю..... Про дії( в даному випадку), москальских попів можна розповісти багато, і заслуговують деякі з них не тільки"теплого"слова, але відносно тієї фігні, яку відмочили ці пусі... Знаєш, це просто не по людські, все ж то приміщення, в яке люди молитись ідуть. Чогось вони не накидали гумусу перед воротами кремля, чи не кинули в хула чи якогось другого"доброго человека"тим самим гумусом-кишка тонка))))

Опубліковано

bublik007, а трохи порвати шаблони слабо?

Я б до такого священника біг би, що аж підошви стирав.

Тю, а до чого тут шаблони, я писав про людській підхід. Чи поводити себе просто по людські, це вже не в "тренді"?))))) В мене своє розуміння Бога( Вищої сили, Абсолюта, ), але є проста людська повага, до вибору іншого( читай, віра, розуміння віри). Про священиків мова не йде.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...