Перейти до змісту

Кредитне рабство замість технічного дефолту

SanyaTT

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 52
  • Створено
  • Остання відповідь

Соскін пагаваріть гаразд це я знаю. але от щось багато того що він говорить виявляється як в пусте відно перднути.

Ну в його промові є велика доля істина,

не засмічуй мозок... гра на почуттях і зародках інтелекту з елементами фантазії

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Соскін пагаваріть гаразд це я знаю. але от щось багато того що він говорить виявляється як в пусте відно перднути.

Ну в його промові є велика доля істина,

не засмічуй мозок... гра на почуттях і зародках інтелекту з елементами фантазії

Чаво?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачив я таких людей, які спішать відділяти інших, кажучи що хто не думає так як він - то бидло й дебіли. Але спішу зауважити - це дуже ущербна думка, ніколи так не вирішуйте питання для себе, щоб потім не журитись через це.

Те, що наші люди працюють аби як - згідний частково. Історично так склалося, що українці майже всю свою історію гарували як раби, їм не давали підняти голову і заганяли силою як скот. Різні повстання були, різні визвольні війни, та результат чомусь завжди залишався один. Згадайте часи Київської русі, згадайте козаччину, згадайте УНР ЗУНР. Мабуть саме тому українці не хочуть пахати як коні, бо це вже генетично заклалося в людях, що хто не працює - той їсть. Тому я не можу сказати, що українці ледарі, зовсім ні. Я хочу сказати, що вони почуваються приреченими і покинутими. Хто буде працювати без мотивації? Хто буде працювати з усіх сил, якщо знатиме, що чим більш стараєшся - тим більше на%буть??? Підніміть руку...

Мені вас шкода...

Думаючого наіпуть в рази менше! Чи не так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені вас шкода...

Так. Але в твоєму питані ж і відповідь - наіпуть всеодно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачив я таких людей, які спішать відділяти інших, кажучи що хто не думає так як він - то бидло й дебіли. Але спішу зауважити - це дуже ущербна думка, ніколи так не вирішуйте питання для себе, щоб потім не журитись через це.

Те, що наші люди працюють аби як - згідний частково. ............................................................................................................................... Хто буде працювати з усіх сил, якщо знатиме, що чим більш стараєшся - тим більше на%буть??? Підніміть руку...

Мені вас шкода...

Але якщо думаючий думає, що якість його думання інтелектуально краща, то в один прекрасний момент може влетіти куди сильніше від того, хто не строїть із себе Тутанхамона. Шануйся. Ти не можеш мене шкодувати, бо не знаєш мене, не знаєш хто я і тобі то й байдуже мабуть, чи не так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Те, що наші люди працюють аби як - згідний частково. Історично так склалося, що українці майже всю свою історію гарували як раби, їм не давали підняти голову і заганяли силою як скот. Різні повстання були, різні визвольні війни, та результат чомусь завжди залишався один. Згадайте часи Київської русі, згадайте козаччину, згадайте УНР ЗУНР. Мабуть саме тому українці не хочуть пахати як коні, бо це вже генетично заклалося в людях, що хто не працює - той їсть. Тому я не можу сказати, що українці ледарі, зовсім ні. Я хочу сказати, що вони почуваються приреченими і покинутими. Хто буде працювати без мотивації? Хто буде працювати з усіх сил, якщо знатиме, що чим більш стараєшся - тим більше на%буть??? Підніміть руку...

прям як історія афроамериканців :)

колись круті племена в африці були, а потім рабство... і тому тепер переважно неуки та злодії

Хто буде працювати з усіх сил, якщо знатиме, що чим більш стараєшся - тим більше на%буть???

хто вас буде на**бувати якщо ви працюєте на себе ?

Але якщо думаючий думає, що якість його думання інтелектуально краща...

що ти з нами робиш :) перестань

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добре, я погоджуюся, що кожний народ заслуговує на ту владу, яку має. Єсть такой пунктік :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але якщо думаючий думає, що якість його думання інтелектуально краща...

що ти з нами робиш :) перестань

:0016::sm110:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чаво?

Про Соскіна...

Мені вас шкода...

Так. Але в твоєму питані ж і відповідь - наіпуть всеодно.

Думаюча людина не може ствердно сказати про те що ще не відбулося, але вона всіма способами буде моделювати ситуації і буде впливати на них щоб:

а) уникнути найоба

б) зробити вплив на*ба мінімальним

Добре, я погоджуюся, що кожний народ заслуговує на ту владу, яку має. Єсть такой пунктік :)

А куди ти дінешся?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а хулє він на 1:03 коли каже "профессиОНАЛьного економиста" рже? Йому смішно з того що він такий професіонал?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А куди ти дінешся?

Я б тобі розказав, але ти ще сам захочеш, тому краще промовчу, щоб змоделювати ситуацію і уникнути на*обу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому людина повинна задумуватись про щось корисне під час перекуру? Для цього повинна бути мотивація. Не бачу сенсу робити більше корисного за ту ж саму оплату.

А також розкажи про те, як навчитися заробляти таким людям як лікарі, вчителі, міліція і ще багатьом низькооплачуваним професіям. Якщо вони всі кинуться заробляти, то хто вас бути лікувати, хто буде вчити ваших дітей, захищати і т.д.

І найцікавіше в вашому пості - це про вибори. Якщо ви знаєте, що будуть достойні, то назвіть ііх імена, щоб дописувачі борди могли ознайгмитись з тими, хто реально йде туди працювати. А якщо ви не знаєте, хто буде балотуватися, то на хіба тут розказувати, що будуть достойні

По першому: ті хто і зараз це роблять. Бо ті ж лікарі, вчителі і міліція, і так заробляють, але нажаль не в правильний спосіб.

по другому: ще не всі складені списки, не обдумана система подання, ще вирішується кому і де буде краще конкурувати з гаманцем палиці. А для чого це тобі? Наготував мішок лайна щоб обливати будь-якого кандидата без розбору, бо сам в цьому житті ні на що без клавіатури не здатний?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По першому: ті хто і зараз це роблять. Бо ті ж лікарі, вчителі і міліція, і так заробляють, але нажаль не в правильний спосіб.

Я б нє гаваріл за всю Адєссу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще вирішується кому і де буде краще конкурувати гаманцем палиці.

Там між словами "гаманець" і "палиця" пропущене слово "з", еге ж ;) ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б нє гаваріл за всю Адєссу

А так, моя дружина викладач і я її певно дошкуляю, що вона крім заробітньої платні і квітів додому нічого не приносить.

ще вирішується кому і де буде краще конкурувати гаманцем палиці.

Еге ж! :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А так, моя дружина викладач і я її певно дошкуляю, що вона крім заробітньої платні і квітів додому нічого не приносить.

Ех, то ж всьо понятно тепер, карочє його жінка напевне буде балатуватися, то він зараз і не каже за кого голосувати буде бо ще не зареєструвалася напевне :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вова давай конкретно. Інтелектуальне виробництво - це виробництво ідей, технологій і базованих на цьому засобів виробництва. Ця вся фігня зав'язана не на токарю дяді Вані, слюсарю Жені, і навіть не на айтішнику Пєті, а на потужній фундаментальній науці, в яку вкладаються сотні мільйонів баксів, бо щораз важчі завдання потрібно досліджувати.

Виробництво не панацея. От ви каски зробили. Безкоштовно черга мабуть, а за гроші вже питання. Чи не так? І то ви ще на рівні кустарів, поза законом, поза сертифікатами, відкатами і багатьма нехорошими речами, які клали болт на твою якісну працю. так от, виробництво це лише похідна попиту. Попит визначальний. Попит формується в тому числі платоспроможністю клієнта. Якщо вона низька, то тут сильно не поманевруєш. От на новий айфон одні моляться, а інші прокляття шлють, бо штука дуже дорога, а в штатах кожна стриптизерка з тим 6-м айфоном. Ми виходимо на те, що потрібно щось кардинально міняти в економіці, щоб в людей почали крутитись гроші. Бо розумієш, є така штука, ти ж інтєлєктуал, що гроші розподілені нерівномірно в неправильній економічній моделі. У всіх кому прямо потрібні твої каски - грошей мало, а в тих, хто на війні заробляє, грошей набагато більше тільки їм нафіг твоє виробництво не потрібне. Питання стоїть, щоб отой океан грошей, який є в тих кого на форумі критикувати не можна, щоб не домахувались, перейшов на все населення, колосально збільшуючи купівельну спроможність нижніх ланок. Коли думаєш чи вистачить на хавчик до кінця місяця, науку не по двигаєш, шукаєш де мусорників побільше, і де пляшки б позбирати.

Так от виходить що в країнах з неправильною економікою - неефективна оплата праці, неефективна і сама праця. І краще доглядати пристарілих італійців, ніж тут розвивати економіку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

romaxa11, в точку!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ех, то ж всьо понятно тепер, карочє його жінка напевне буде балатуватися, то він зараз і не каже за кого голосувати буде бо ще не зареєструвалася напевне :)

Моя дружина вже обрана, бо вона в декретній відпустці, а ти з такою логікою можеш і далі бризгати піною з рота на клаву, бо для тебе нічого в цьому світі не зміниться.

2 romaxa11

АААААААААААААА так шо делать? Ми все умрьом? О вЕлиИикииЙ :_09: !

Роскажи! Роскажи! нє! ЗРОоооОБИ ШОоОСЬ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну я не думаю, що він аж піною тойвоо, але той, дружище, я за собою починаю помічати, що каждий сам по собі судить, у тебе такого не було? :)

P.S: Good night my dear friends!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 romaxa11

я вже роблю, он до твого інтілєкта достукуюсь :) І заодно глянь мультик Оруела Скотний двір.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 romaxa11

я вже роблю, он до твого інтілєкта достукуюсь :) І заодно глянь мультик Оруела Скотний двір.

Во блін!

Цей станий мульт я ще бачив в 2004. Тоді його крутили пізно ввечері по ТВ ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моя дружина вже обрана, бо вона в декретній відпустці, а ти з такою логікою можеш і далі бризгати піною з рота на клаву, бо для тебе нічого в цьому світі не зміниться.

Ти знаєш один знайомий дядько казав колись що він радий що має тільки дочок а не синів)))) бо каже шо як буде дідом то хоть буде впевнений на 100% що онуки його. А то як були б сини то хто зна його це вони чи не його :0155:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Еге ж! :D

Я чого перепитав. Місцеві вибори - це ще та "много ходов очка". БФІП "НЛ" може запросто поділитися гаманцем з іншими кандидатами, які зможуть відтягнути частину голосів у головного конкурента (конкурентів) товстопалиці.

Сам знаєш, виграш на виборах буває різним, Це і 28 панфіловців "ляпінців", і перемога шиби над кривицьким з перевагою десь у 700 голосів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...