romaxa11 Опубліковано 9 Вересня, 2015 в 11:58 #1 Опубліковано 9 Вересня, 2015 в 11:58 Постійно читаю за викрадені велосипеди, виглядає, що більшість людей практично не оцінюють ризиків на які йдуть, залишаючи велосипед без нагляду. Особисто я, коли вник наскільки серйозно поставлені крадіжки в Луцьку, відмовився від всяких колодок і юзаю вєл тільки в тому випадку, коли точно знаю де і під чиїм наглядом він залишиться, якщо мені потрібно буде на короткий час відлучитись. А що у вас?
alexvvv Опубліковано 9 Вересня, 2015 в 12:03 #2 Опубліковано 9 Вересня, 2015 в 12:03 ну не знаю, навіть мішок цементу підвести без велосипеду проблематично
vetalforever Опубліковано 9 Вересня, 2015 в 12:06 #3 Опубліковано 9 Вересня, 2015 в 12:06 Відмовився від Троса на користь ланцюга. Ставлю тільки у відділеннях (Ощадного банку). НЕ СТАВЛЮ біля Там-Тама. Вроді сплю спокійно.
odna Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 06:42 #4 Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 06:42 Як змінилась ваша поведінка з велосипедами, після викрадання велоконя? Я можу запитати, після котрого викрадання. Після трьох випадків сплю спокійно, коли мої велосипеди соплять поряд. Само собою, ні якими парковками і замками не користуюсь. Єдине місце де розслабляюсь - у Карпатах. Там де ми ночуєм, більш нема таких ідіотів, щоб тягнути з собою ще й байки. Або взагалі нікого нема, крім медведів і кабанів.
romaxa11 Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 06:55 Автор #5 Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 06:55 От як це донести більшості. останній вєл що вкрали і виклали на борді. Я біля нього часто проходив. Він був припнутий до водостічної ринви практично кожен день. Час від часу в цей інтертелеком заходили клієнти, потім виходили і перекурювали. Тобто час від часубіля вєла крутились люди і це сприймалось нормально. Вєл вкрадено.
systemoad Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 07:01 #6 Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 07:01 ну я вже більше року катаюсь, постійно десь прив*язую та трос, коли треба в магазин чи на базар, звісно приходиш до вела з мислями чи він ще є, а поки все, норм, навіть декілька разів залишав з насосом, та швидкосьйомним ліхтариком
vaz75 Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 07:20 #7 Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 07:20 ну я вже більше року катаюсь, постійно десь прив*язую та трос, коли треба в магазин чи на базар, звісно приходиш до вела з мислями чи він ще є, а поки все, норм, навіть декілька разів залишав з насосом, та швидкосьйомним ліхтарикомПоки грім не гримне, Іван не перехреститься.В дитинстві в мене двічі крали один і той самий "Салют". Тому зараз я ніде і ніколи не залишаю байка без догляду, може це тому, що він для розваг, а не як засіб пересування.
odna Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 08:05 #8 Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 08:05 ну я вже більше року катаюсь, постійно десь прив*язую та трос, коли треба в магазин чи на базар, звісно приходиш до вела з мислями чи він ще є, а поки все, норм, навіть декілька разів залишав з насосом, та швидкосьйомним ліхтариком Справа часу. Ви вже просто, поки ще є, подаруйте його самі, якийсь хороший людині, чим плодити і кормити уродів.
Shkoder Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 08:37 #9 Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 08:37 Як змінилась ваша поведінка з велосипедами, після викрадання велоконя? Я можу запитати, після котрого викрадання. Після трьох випадків сплю спокійно, коли мої велосипеди соплять поряд. Само собою, ні якими парковками і замками не користуюсь. Єдине місце де розслабляюсь - у Карпатах. Там де ми ночуєм, більш нема таких ідіотів, щоб тягнути з собою ще й байки. Або взагалі нікого нема, крім медведів і кабанів. …і котів )) перший велосипед в мене вкрали в 11 років, а взамін ніхто не придбав, бо не було можливості. цінність велосипеда для дитини можеш уявити, тому відношення до велокрадіїв відверто негативне. а вчитися безпеці особистого майна краще на чужих помилках, звичайно. тому я навіть в Карпати брав з собою замок та сігналку. та й взагалі, залишений без нагляду вел – це подарований вел, залишається тільки зачекати коли хтось прийде за подарунком
Quiet Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 09:42 #10 Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 09:42 …і котів )) перший велосипед в мене вкрали в 11 років, а взамін ніхто не придбав, бо не було можливості. цінність велосипеда для дитини можеш уявити, тому відношення до велокрадіїв відверто негативне. а вчитися безпеці особистого майна краще на чужих помилках, звичайно. тому я навіть в Карпати брав з собою замок та сігналку. та й взагалі, залишений без нагляду вел – це подарований вел, залишається тільки зачекати коли хтось прийде за подарункомЯкою сигналкою користуєшся?
Валерій86 Опубліковано 12 Вересня, 2015 в 06:12 #11 Опубліковано 12 Вересня, 2015 в 06:12 Хожу пішки, не ризикую, або де можливо суну з собою.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.