Перейти до змісту

Планшет замість підручників? ЗА і ПРОТИ...

vitrykmakar

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 70
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

тому що на 7 дюймах зображення або текст буде замалим і це лишнє навантаження на очі або прийдеться збільшувати окремий фрагмент сторінки, що теж незручно.

Опубліковано

Я теж старомодний тому за старий добрий ПК 041.jpg

Класна фотка. От би надіслати її палиці, тобто товстенюку. :smile3:

Опубліковано

тому що на 7 дюймах зображення або текст буде замалим і це лишнє навантаження на очі або прийдеться збільшувати окремий фрагмент сторінки, що теж незручно.

ну і що тут, наприклад, замале?

NpkUi.png

Опубліковано

В нас є, кхм, складальник техніки Impression. Якщо вже впроваджувати планшети в школах, то чому б не організувати їм держзамовлення?

Імхо, виграш і в ціні, і в сервісі.

Опубліковано

Я теж старомодний тому за старий добрий ПК

Класна фотка. От би надіслати її палиці, тобто товстенюку. :smile3:

Ти ж надіюсь не хочеш, щоб це все ж таки з наших чи вчителів кишень було витрушено? Мені ніяково ходити по держустановах з опупеннішим ремонтом приміщень і сучасними меблями, знаючи, що самі службовці отримують мізер за державну роботу.

краще не їм слати і 2чі думати коли приймаєш рішення під час голосуання на виборах ;)

Опубліковано

Підтримаю Українця, підручники літають по класі *дай дорогу*, зошити, пенали теж, не всім дітям поясниш, що планшет то дорога річ (скільки б він не коштував) й з ним треба поводитись акуратно, навіть якщо своїй дитині ще поясниш, то іншим ні. А як твоїй дитині, наприклад, розібьє планшет дитина з багатодітної чи просто бідної сімьї ? *Яйця викручувати* їм, чи знову за свій рахунок купувати ? Зьявится хоч більш меньш протиударний (щоб хоч витримував падіння з парти на підлогу) планшет, то можна буде й подумати над цим, а так, можливе виникнення купи проблем та нюансів

Опубліковано

дякую за поради .значить тільки планшет(не електрокнига) і мінімум 10.дякую.

ну тоді потрібно буде ставити на планшет щось на подобі ES App Locker чи якусь подібну

програмульку щоб можна було блочити браузер, ігри, плеймаркет, wifi, vk і тд.тп. Бо соблазн погратися чи позайматися не тим чим потрібно на уроці буде ну неймовірно високий ;)

думаю,в 6-му класі ще не гратиметься,а от в 7-му то точно буде висіти в неті .... але в кожного покоління були свої приколи,у мене то було Атарі і танчики :)

Опубліковано

Я теж старомодний тому за старий добрий ПК 041.jpg

При такому розташуванні монітора, клавіатури і миші - привіт сколіоз, лордоз, кіфоз і чарівник країни Оз.

Дитина буде сидіти буквою Зю, щоб щось побачити на втопленому у стіл моніторі.

Опубліковано

думаю,в 6-му класі ще не гратиметься,а от в 7-му то точно буде висіти в неті .... але в кожного покоління були свої приколи,у мене то було Атарі і танчики :)

а це як ? З пьяти років до шостого класу гратимется, в шостому чомусь ні, а з сьомого знов ? )))))))))))))))))))))))))))))

Опубліковано

розмір 10" екрану орієнтовно 235х170 мм, що дорівнює розміру підручника для молодшого шкільного віку, відповідно і сторінки на ньому будуть відображатися в тому ж розмірі, що і на паперовому оригіналі.

7" значно менший, і відповідно сторінка і шрифт буде дрібнішим

Опубліковано

ну і що тут, наприклад, замале?

Відкрив це зображення фулскрін на своїй 7ці (1280*800).

Замале :(

Що значить "замале"? Щось не читабельне? У мене на планшеті все добре видно без окурярів.

Опубліковано

а це як ? З пьяти років до шостого класу гратимется, в шостому чомусь ні, а з сьомого знов ? )))))))))))))))))))))))))))))

то значить що дочка зараз у 6-му класі,планшета ще не має.тож в разі покупки трапиться такий розклАд як я написав ))))))

Опубліковано

то значить що дочка зараз у 6-му класі,планшета ще не має.тож в разі покупки трапиться такий розклАд як я написав ))))))

в мене син в другому класі, планшета теж не має, зате вдома компьютер є. Не берусь вгадувати, скільки ГОДИН йому знадобится, щоб в тій чи іншій мірі опанувати планшет, як тільки він в нього зьявится, тому й здивував ваш розклАд

Опубліковано

Що значить "замале"? Щось не читабельне?

ми все ще говоримо про планшети для дітей, щоб використовувати їх замість паперових підручників?

бо в мене телефон 4,5" і теж все читабельно і добре видно.

Опубліковано

Що значить "замале"? Щось не читабельне? У мене на планшеті все добре видно без окурярів.

Суб*єктивне відчуття. Можливо якби це був не скан, а якийсь пріпрінт, очі сприймали б по-іншому.

До окулярів ще не дожив )

Опубліковано

Можна різного роду брандмауери, паролі і.т.д поставити щоб в вконтактах не сидіти і.т.д.

Я вас прошу, нинішні школярі перепрошиють той планшет, і оком не моргнете.

Що з іншого боку не може не радувати :)

Забрати юсб кабеля тільки зарядку дати ;))

Опубліковано

Особисто я за Електронну книжку.

Можливо це для молодших класів і невідображає кольорової гами завдань, а для старших як на мене абсолютно і цілком достатньо.

Опубліковано

Електронні книжки розроблені для читання тексту як не крути, а на рахунок 10 чи 7 мій вибір десять 7 замалий кажу як власник одного і другого малому зручніше 10, а то що на уроках будуть бавитись то навіть не обсуждається!

Опубліковано

Електронні книжки розроблені для читання тексту як не крути, а на рахунок 10 чи 7 мій вибір десять 7 замалий кажу як власник одного і другого малому зручніше 10, а то що на уроках будуть бавитись то навіть не обсуждається!

Цяцятись будуть 100%,

Вихід як на мене то в хості проприсати(на плпншеті чи що там, андроід то оочно так) заборону на вк і прочу лобуду, а цяці то хз, плеймаркета грохнути і зробити так шоб не ставився(но то гемору багато)

Короч будем більше забороняти будуть ще більше страдати фігньою і будуть знаходити вирішення заборони, так що як на мене то купуєш планшет/ електронну книгу чи що там і ставиш перед фактом купити купив, згубиш/ побєш чи ще щось то твої проблеми.

Саме головне правильно виховати відношення до речі а цяцьки пройдуть з віком

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...