Перейти до змісту

Сирія

Mykola81

Рекомендовані повідомлення

Чекаєм про їх там нєт. або вони туди поїхали під час відпустки

CQKpd7SWsAASwCl.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Якщо це з прицільної камери відос , то вони мажуть =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пара взятих укріпрайонів зі старими танками

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Житель пригорода Хомса: авиаудар был нанесен по жилым кварталам

Между тем, как передает Агентство Reuters, в провинции Хомс от бомбардировки погибли по меньшей мере 27 человек. По данным The New York Times и The Independent, этот регион контролируют не боевики "Исламского государства”, а оппозиционеры из Свободной армии Сирии. Представитель МИД Франции в анонимном комментарии СМИ предположил, что российская авиация целила не в террористов "Исламского государства", а именно в сирийских повстанцев.

Житель города Талбисы, который находится в пригороде Хомса, Фирас аль-Саид рассказал интернет-изданию "Медуза" об этой бомбардировке.

По его словам, над городом пролетели два самолета, которые выпустили восемь ракет по жилым кварталам города. При этом погибли 16 мирных жителей, в их числе — трое детей и две женщины. Также есть много раненых.

Мужчина подчеркивает, что центр города Хомс контролируют правительственные войска Башара Асада, а территорию вокруг него — повстанцы.

http://www.gazetaby.com/cont/art.php?sn_nid=102239

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вже на гарячих бурятів охоту оголошують.

CQLm-y9UAAAmr4C.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як я зрозумів москалі завдали авіаудару при тому що завдали його навіть і близько не по ІГІЛ.

А вони не бояться атвєтки в середині самої своєї немитої. ТАм люди будуть мситити і їх єдинодумців дуже багато.

можливо по ІГ бомбанути тупо (вибачте за мій росссєйський) зассали, або щось знали про пво. а у кремль треба було якийсь результат. бо якось не вдобно: війну об’явили і нікого не обстріляли. от і жахнули по тому що ближче.

так зрозумів, що опозиція більш врівноважена що до "джихаду по всьому світу".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ППО там тільки ПЗРК , більше 4000 не дістануть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ППО там тільки ПЗРК , більше 4000 не дістануть

Якщо там є нормальні ПЗРК, то використання принаймні МІ-24 і МІ-8 може перетворитись в "рейси в один кінець".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну , асадівці літають і кидають бочки прямо з вертольотів . Збивають рідко

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саудовская Аравия требует от России прекратить проведение военной операции в Сирии. Об этом заявил дипломат Абдалла аль-Муаллими во время выступления по телевидению, передает Reuters.

Он отметил, что боевики «Исламского государства» не присутствуют в тех областях, которые были атакованы накануне российскими ВВС.

«Делегация Саудовской Аравии выражает глубокую озабоченность по поводу операций российских войск, проведенных в Хомсе и Хаме, где нет боевиков «Исламского государства». Эти атаки привели к жертвам мирного населения. Мы требуем немедленно прекратить атаки и чтобы они не повторялись», — сказал саудовский дипломат.​

Подробнее на РБК:

http://top.rbc.ru/politics/01/10/2015/560ce8309a7947ca779c3b2b

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шото мені здається шо наступною заявою саудів після цього буде те шо нафта шото дорога нинчє і надо зменшувать ціну :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

яка кровоненажерлива країна у нас під боком, як виявляється.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шото мені здається шо наступною заявою саудів після цього буде те шо нафта шото дорога нинчє і надо зменшувать ціну :_07:

Я теж про це думаю , але впирається в сланець . Побачимо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Росіяни вдарили ще по одному місту

Тут відос

http://syria.liveuamap.com/en/2015/1-october-syrian-activists-russian-fighter-jets-targeted?ll=35.60592;36.56705&zoom=9

Тут карта , інфа обновляється оперативно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В тебе щось з інетом чи компом , все відкривається

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

404 Not Found

Залиш лише назву сайта, а все інше зітри і запрацює

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Росія відновила бомбардування Сирії

01.10.2015 | 13:01

0 0 1 0 0

Росія знову застосувала авіацію і нанесла серію потужних авіаударів у Сирії у районах Ахрар аль-Шам і Джиср-аш-Шугур.

Про це повідомляє The Independent із посиланням на власні джерела, передає ТСН. РФ продовжує наполягати, що вона єдина проводить легітимну військову операцію у Сирії на прохання влади цієї країни.

Детальніше читайте на УНІАН: http://www.unian.ua/world/1139491-rosiya-vidnovila-bombarduvannya-siriji.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Високоточна зброя , плюс-мінус квартал

zRCFY9J7-YU.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

загибель людей це звичайно горе, навіть якщо вони козлобороді, але в такому випадку буде менше горя від них. сподіваюсь на правдивість даних:

Російський опозиційний журналіст Олег Кашін написав у своєму блозі, що за його даними в Сирії вже збили два Су 34 і один Ту 22 російської армії. Повідомляє «Elise.om.ua«.

«Дзвонив знайомим з Міноборони. Сирійці з Асадівських ЗРК збили вже два Су 34 і один Ту 22. Звичайно ж втрати скриваються.» — написав він у себе в Твіттер.

http://accents.today/news/povstantsi-z-syriji-zbyly-dva-rosijskyh-litaky/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перший пішов ?

Я бачу спрацювання катапульти ?

http://youtu.be/jzOf9p08HK0

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перший пішов ?

Я бачу спрацювання катапульти ?

щось дуже схоже

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...