Перейти до змісту

заміна водійського посвідчення

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

(шукав тему - не знайшов)

випадково натрапив на свою "екзаменаційну картку" і вирішив повернутися до питання заміни водійського посвідчення

воно в мене ще ~20 річної давнини (заламінований папірець з фоткою)

хто проходив процедуру заміни недавно?

Опубліковано

хто проходив процедуру заміни недавно?

Йдеш у військомат, проходиш комісію, зараховуєшся в резерв... Теж вирішив зловити *рєшалкіна* на живця? ;)

дик,

я ж не писав "парєшайтє"

я попросив описати процедуру,

бо як отримав посвідчення 20ть років назад - то і не був в "ДАІ", навіть не знаю де воно зараз, здавав біля "варшавки"

Опубліковано

Сорі, але чим ламінашка погана? (Крім випадків коли водії катаються багато за бугром)

в 2 рази більша і розклеїлася від старості

Опубліковано

Сорі, але чим ламінашка погана? (Крім випадків коли водії катаються багато за бугром)

А що не так з нею "за бугром"? Можуть поставити під сумнів?

Опубліковано

А що за бугром не можна? 3 роки вже їжджу з таким туди.

Опубліковано

Є така штука як ламінатор. Я раз в 3-4 роки свої ламіную і ношу постійно в кармані джинс. Місяць назад ламінував і як новенькі.
Опубліковано

Я міняв права ще СРСР 25-26 червня ц.р. Треба 2 фото 3*4, картку водійську, старі права, медичну довідку (130 грн. приблизно і за півдня, треба 2 фото і військовий квиток). В МРЕВ пишеш заяву, платиш 201 грн. + 5 грн. за послуги в банк. Тебе фоткають на права, Дві фото йдуть в нову картку водія та в картотеку. Ввечері, пістя 17:00 забираеш нові права, які дійсні 30 років. З собою взяти закордонний паспорт, щоб вписали правильно транскрипцію по латині ім"я та прізвище.

Щодо медичної довідки - видають в нарко за 80 грн. + 2 фото та на основі 2 сертифікатів: нарко - десь 23 грн. на основі здачі крові з 08:00 до 10:00, сертифікат після 12:00. За цей час в псіхлікарні за меншу суму видають сертифікат, який без військового квитка не видають. Все.

Опубліковано
Ввечері, пістя 17:00 забираеш нові права, які дійсні 30 років.
Ще 1 мінус тому що посвідчення міняти не потрібно.
Опубліковано

ламіновані були двох видів якщо пам’ять не зраджує, якщо є продубльовано на англ. мові всі записи, то за бугор можна їздити і не паритись.

а якщо ні, то це проблема.

Опубліковано

А що за бугром не можна? 3 роки вже їжджу з таким туди.

транзит\побалдєть на відпочинку - катить, працювати і\або вчитися - не катить

Опубліковано

Не зрозумів, ти про що?

Опубліковано

Та не влазить в портмоне.

Опубліковано

Не зрозумів, ти про що?

У ТСа посвідчення водія безстрокові, а у Вас терміном на 30 років.
Опубліковано

Довше ніж півроку - треба їхні права, принаймні в німців, якщо не помиляюся.

В кожній країні - свої терміни

Опубліковано

працювати і\або вчитися - не катить

Довше ніж півроку - треба їхні права, принаймні в німців, якщо не помиляюся.

Не совсем это так... Работаю в Германии через польскую фирму и у меня есть бумага - "Свидетельство водителя" выданное мне в Вашаве на основании моих прав, которое, как бы подтверждает легитимность моего вод удостовереня! Но это касается только работы!

Опубліковано

якщо часто їздити по Германії то потрібно здавати екзамен в їхній автошколі, томущо там трішки відрізняються правила

Опубліковано

Не совсем это так... Работаю в Германии через польскую фирму и у меня есть бумага - "Свидетельство водителя" выданное мне в Вашаве на основании моих прав, которое, как бы подтверждает легитимность моего вод удостовереня! Но это касается только работы!

А віза робоча польська чи німецька ;) ?

Моя сестра, яка має необмежений дозвіл на перебування в ФРН (паспорт український), цікавилась в їхньому *ДАІ* і отримала відповідь: по наших правах тільки до півроку, далі вчіться або відразу здавайте на німецькі права.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...