Перейти до змісту

Шустер перебрався на "1+1"

ForZa

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 137
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Резюме:

Або Палиця - сяде, або - Міша втіче :_07:

Свобода слова йопта :0161:

11953379_460048327508208_7285245730485407257_o.jpg

Sergey Naumovich

Посмотрел отрывок словесной перепалки. Саакашвили мастерски спровоцировал Палицу признать, что самый днепропетровский олигарх и его шестерки готовят в Украине военный переворот. Кто не в курсе — поясню: это человек в белой рубашке так ответил на неудобный вопрос, зачем надо было Бене утащить 40 бронированных КрАЗов и сотни шлемов. Ну а действительно, кому понравится, что у тебя отобрали монополию в авиации, в таможенных услугах, в нефтяных мутках и т.д. Далее Миша заметил, что именно потому олигархов надо непременно сажать за решетку. Все логично. Да, сажать всегда плохо, но после того, как миллионы украинцев услышали, что барыга намечает новую искусственную войну, то теперь все одобрят подобный шаг.

Палица теперь думает: "Зачем я это сказал..." но там, где нужно — услышали, а слово — не воробей Смайлик «wink»

Казалось бы: сиди и владей себе своим крупнейшим, классным и продвинутым банком, занимайся футболом, и нефтепродуктами в свое удовольствие... Но нет же, рука тянется и тянется.

Мораль: всех фраеров и олигархов губит жадность.

Ой, щас набегут беняботы в комменты, чувствую)))

Опубліковано

Міхо влучно назвав 1+1 і Ко. говнометателями і зазначив, що навіть пуйло на нього стільки лайна не виливав скільки це зробили і роблять в Україні люди Коломойського! А висновок можна зробити один - немає чого олігархам і бізнесменам робити у політиці! Ціль вони ЗАВЖДИ переслідують одну!

Опубліковано

Міхо влучно назвав 1+1 і Ко. говнометателями і зазначив, що навіть пуйло на нього стільки лайна не виливав скільки це зробили і роблять в Україні люди Коломойського! А висновок можна зробити один - немає чого олігархам і бізнесменам робити у політиці! Ціль вони ЗАВЖДИ переслідують одну!

Так, Міхо про всіх влучно сказав, мови нема. І за олігархів і за бізнесменів... Не сказав лише чиїм протеже він являється, чи не бізнесмена, чи не олігарха!?

Опубліковано

чиїм протеже він являється

Протеже - це одне, а от самим бути олігархом-бізнесменом - це інше! У США, Європі президенти, депутати парламентів, сеймів... всі є представниками тих чи інших промислових кланів але самі товстосуми у владу не пруться, а в нас що? Відчуваєте різницю? От тому у нас таке і твориться у політикумі, а люди(бідні) продовжують голосувати за бізнеси-олігархати, а потім плачуться - чому ми так погано живемо?! :( Поки будуть обирати Палиць, Івахивів, Мартиняків, Романюків...а президент призначати різних Гонтаревих, Гунчиків... так і будемо жити :(
Опубліковано

Протеже - це одне, а от самим бути олігархом-бізнесменом - це інше! У США, Європі президенти, депутати парламентів, сеймів... всі є представниками тих чи інших промислових кланів але самі товстосуми у владу не пруться, а в нас що? Відчуваєте різницю?

А яка різниця хто проголосує за потрібний олігарху закон - його партнер по бізнесу чи його людина "з народу"? Результат же на виході той самий. Чи тобі просто на різних ток-шоу приємніше слухати пізд*ож небізнесменів чим бізнесменів?

Опубліковано

Протеже - це одне, а от самим бути олігархом-бізнесменом - це інше!

igorgame, слід розуміти що олігархи - це особи, які використовують гроші як інтрумент впливу для концентрації у своїх руках політичної влади, а політичну владу - для ще більшого збагачення, а от власними руками це відбувається чи за допомогою протеже - не суттєво. Якщо це вважати за хворобу, то потрібно іі не заліковувати, а лікувати в корінь.

Опубліковано

на різних ток-шоу приємніше слухати пізд*ож

Ці мерзопакосні педарачи не дивлюсь зовсім!:) Для цікавості, щось змінюється чи ні, дивлюсь відео-нарізки. Зовсім нічого не міняється, Савік і надалі "лягає" під того хто платить і зомбує піпл "у потрібному" напрямку. Немає що робити - витрачати стільки часу і дивитись як людей зомбують :) А ви дивіться, дивіться... Шустрий і Ко. вам у допомогу :)

а лікувати в корінь.

А це означає, що ВСІХ без виключення треба нах... А такого ніколи не буде :(
Опубліковано

Палиця шикарно перданув апотім абуть подумав вже після програми. Дібільчик звичайний. Спалити Беню на його ж каналі :)

COpB6xAUsAA2Fua.png

Опубліковано

А це означає, що ВСІХ без виключення треба нах...

Так ніби, Міхо саме це говорив, не я.

Я лише сказав, що рука руку миє...

Опубліковано

ПОРОШЕНКО ХОЧЕ ЗАКРИТИ «1+1»?

Ну це вже чистий брєд і провокація! Починають збурювати людей і грати на нервах! Агонія віж Бєні і Ко.! Але нічого і поганого, тому що на тих «плюсах» окрім брехні і замовних сюжетів, що потрібні Коломойському і його оточенню – немає! Все ТБ у нас в державі належить олігархам і показують вони те, що їм потрібно, брешуть, манипулюють фактами і "мочать" один одного і людям вже потрібно навчитись розуміти що до чого і не вірити всьому, що показують з тих зомбоящиків!

Опубліковано

ПОРОШЕНКО ХОЧЕ ЗАКРИТИ «1+1»?

Ну це вже чистий брєд і провокація! Починають збурювати людей і грати на нервах! Агонія віж Бєні і Ко.! Але нічого і поганого, тому що на тих «плюсах» окрім брехні і замовних сюжетів, що потрібні Коломойському і його оточенню – немає! Все ТБ у нас в державі належить олігархам і показують вони те, що їм потрібно, брешуть, манипулюють фактами і "мочать" один одного і людям вже потрібно навчитись розуміти що до чого і не вірити всьому, що показують з тих зомбоящиків!

Адміністрація президента України Петра Порошенка дала вказівку знайти привід для закриття каналу "1+1".(с)

"За те, що канал "1+1" дозволяє собі говорити правду, як він робив це завжди, адміністрація президента дала команду знайти причину забрати у канала ліцензію", - сказав Палиця.(с)

СБУ поставили завдання не пускати в країну Савіка Шустера.(с)

​Палиця нагнітає ситуацію перед виборами?)))) Я не є єротичним фанатом Пороха, але такі закидони від Палиці, це вже явний перебір.

Опубліковано

Непалець звучить краще ніж Непалиця.

До речі він , як і його дніпровський бос-мали би відчувати, що народ починає до них відноситись як до Янучари.

І ніякий ПС не спасе.

Опубліковано

я дивитись не буду. Затвра чи ще сьогодні прочитаю про пару цікавих коментів і все. а дивитись на шляшка, який там 100% буде і буде кричати що патріота садять що то все злочинна влада. Хоча він теж відноситься до законодавчої гілки влади я не хочу.

Ну ще йюля буде. вона вийде розкаже про тарифи і що ЗП і пенсії підніме. а якщо хтось запитає (хоча я в цьому сумніваюсь, там все гарно підібрано щоб не було хєрні) з якого такого бабла вона скаже що то провокатор пороха :)

Опубліковано

«1+1» вирішив не транслювати «Шустер live» - програма екстрено вийшла на «112 Україна»

На супутнику є окреме мовлення 3S TV і там немає різниці хто з національних каналів показує, а хто забороняє.

Кого цікавить: тут #281

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...