Перейти до змісту

Шустер перебрався на "1+1"

ForZa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

"Програма вийде на каналі Коломойського вже в п'ятницю

Політичне ток-шоу "Шустер Live" з 4 вересня виходитиме на телеканалі "1+1". Про це повідомляє прес-служба каналу "1+1".Як заявив "Телекритиці" Савік Шустер, програма більше не буде виходити на телеканалі "112". Шоу виходитиме щоп'ятниці о 20:10 і триватиме 4 години. Нагадаю, що "1+1" - один із трьох загальнонаціональних каналів, на яких шоу Савіка Шустера поки не виходило. Виняток також становлять "Новий канал" і СТБ. У липні Шустер анонсував запуск власного каналу 3S.TV з вересня, на якому мала виходити програма "Шустер Live". Проте канал так і не отримав ліцензію."

Вони знайшли один одного! :_07:

• Відповідей 137
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Беня буде замовляти музику? ;)

Навіть сумнівів немає-хто платить той і "танцює")))) Сезон "спеціальних" шоу, з "вибраними" опонентами і "розгромна" правда про владу))) Вибори, сер))))
Опубліковано

Навіть сумнівів немає-хто платить той і "танцює")))) Сезон "спеціальних" шоу, з "вибраними" опонентами і "розгромна" правда про владу))) Вибори, сер))))

всі знають про рівень корупції у нас, тому будь-яка влада апріорі злочинна - далі справа техніки :)
Опубліковано

Хтось ще дивиться те гівно?

Я дивлюсь,чи там всі проплачені виступають.?Як би так,то 2 передачі і не має рейтингу.Люди зараз дуже *четко*відрізняють фальш,А сам не відрізниш,то Борда допоможе
Опубліковано

Риторичне питання - а що дивитись крім цього гівна!? Об'єктивного телебачення не має, як не коломойщина то медведчуківщина, фіртащина, пінчуківщина, ахметовщина, порошенківщина і т.д. Не кожен селянин має можливість зануритись в нетрі інету.

Опубліковано

Я знаю що ведучий проплачена продажна шльондра

Не буду сперичатися.Там просто формат передачі цікавий і він не дає ведучому повністю закрити рота тому хто не те говорить.Просто поставте себе на місце учасника передачі,все одно б ви якусь тезу висловили б.А вміючи фільтрувати,я думаю багатьох з нас життя і наші політики цього навчили,можна і зерно істини знайти.
Опубліковано

Не кожен селянин має можливість зануритись в нетрі інету.

От на це і розраховане, щоб зомбувати людей!:( А потім ті люди йдуть і голосують, а потім маємо таку владу, а потім і таку Україну...:(
Опубліковано

Не кожен селянин має можливість зануритись в нетрі інету.

От на це і розраховане, щоб зомбувати людей! :( А потім ті люди йдуть і голосують, а потім маємо таку владу, а потім і таку Україну... :(

що ти пропонуєш?

Опубліковано

Люди зараз дуже *четко*відрізняють фальш,А сам не відрізниш,то Борда допоможе

Ти не повіриш,але нічого люди не відрізняють. Вливали їм у вуха помиї і далі будуть вливати.Я свого батька після кожного "шустера" привожу до тями і з кожним разом це важче.

Опубліковано

У липні Шустер анонсував запуск власного каналу 3S.TV з вересня, на якому мала виходити програма "Шустер Live". Проте канал так і не отримав ліцензію

Хе-хе! Вже все Савіку порішали :)

"1 сентября после полуночи на спутнике «Amos» (рабочая позиция 4°W) произошли небольшие изменения в распространении украинских телеканалов.С принадлежащего провайдеру «Spacecom» транспондера (частота 10722 МГц, поляр. H, SR27500, FEC3/4) ушла одна из копий телеканала «Интер»,которая была здесь доступна с 11 ноября 2014 года.Вместо неё запущено техническое телевещание «3S tv» - нового телеканала, принадлежащего журналисту Савику Шустеру и его «Савик Шустер Студии». Ныне транслируется заставка с надписью «смотрите скоро». По поступавшей ранее информации, полноценное вещание появится с 7 сентября."

Опубліковано

Нахера! і взагалі нафіга цього сука єврея дивитися в Україні,воно ж просто за рейтинги, ви дивитеся? воно-показує шоу( здається про все і тим самим ні про що)ніколи його не розумів ,поназапрошує простітуток, гастарбайтер .обаний!

Опубліковано

Цікаво, а що для вас цукерка?

Я взагалі вже довгий час майже не дивлюсь телевізор.

Інколи дивлюсь фільми о 22 годині на ATR (хороші фільми і без реклами) і ще можу включити зарубіжні муз канали.

я не про телевізор (його в мене не має вже надцять років), не про фільми чи муз. канали :_22: , мене цікавить аналогічний контент (альтернатива) від вас цьому шоу

П.С. Цілком підтримую тези Мочанова. І вважаю що дане шоу варте уваги, але не більше ніж будь-яку інше Шоу.

Нахера! і взагалі нафіга цього сука єврея дивитися в Україні,воно ж просто за рейтинги, ви дивитеся? воно-показує шоу( здається про все і тим самим ні про що)ніколи його не розумів ,поназапрошує простітуток, гастарбайтер .обаний!

Що поганого саме у шоу?

Опубліковано

" Lerov" Я не писав що шоу погане <_<,шоу якраз то що тра)) я просто реально не розумію навіщо його дивитися, воно нічого не "дає" :) окрім рейтингу "очірєдному"каналу.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...