Перейти до змісту

ПРИВАТБАНКУ ГАПЛИК?

santa11

Рекомендовані повідомлення

Що з приватом 24? та й взагалі з приватом? з 18 числа архів порожній. Комуналка за 10 днів так на рахунок і не дійшла. Картки не показує. Поповнював дебетну картку то залишки на телефон приходили, а смс із поповненням картки ні. Це або до "здиху" або до конкретного "кідалова". 5 років працював в банку це звиняйне навіть не свинство. Ну й х.. .з ним. В мене ще кредитної лінії трохи лишалось. навіть гривні не втрачу. Та й сам приват комуналку брати не хоче (так роблять, щоб потім бабки не шуміли під вікнами, коли зрозуміють , що платежі не пішли). Картка ощада є переключусь на Ощад 24 і відмовлюсь від цього ЛОХОБАНКУ. Чи це тільки в мене такі приколи?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора в приват24 гроші перекидав. Архів весь був. комуналку через нього не плачу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо у вас глючить приват24 то потрібно матом верещати на всю Борду і здіймати паніку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хз, у мене архів платежів працює, вчора отримав оплату на карту. Все норм. Правда ще не пробував знімати нал)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пб24 перевірив, працює

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також не працює, але коли залогінився в приват24 було повідомлення мол прийдіть в любе відділення банку для уточнення особистих даних.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

аналогічно все норм працює

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

панове ви пропостути найголовніший месидж

переключусь на Ощад 24
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

картки після дзвінка розблокувались. А архів платежів так і не показує. Відправили на підтримку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо в мене вже півроку не працює в приват24 зарплатний проект, і всі вже "спеціалісти" і приходили і я до них кожного місяця, як треба скинути зарплату ходив, сказали що ми не знаємо, що це за проблема - то я ж не кричу що Приват банку гаплик... ЦЕ ж всього навсього прграма зі своїми глюками приколами і тд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все ок з приватом. Якщо приват ляже то буде біда. Так, що ТС думайте коли і що постите. І не лякай більше так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я взагалі в якомусь закритому бета тесті нового приват24 :)

але все працює чотко

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчера деньги перекидал, все нормально, были все архивы. А вот коммуналку пока не плачу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо назва теми так вплинула на народ. Прошу модераторів видалити гілку. З приватом я і так питання вирішу. З назвою може трохи і перегнув (перед тим вже мене трохи роздратували). Ну і в кожного своя думка про те що є і що буде. Але об"єктивних причин невірити в такий розвиток подій я не бачу. Дякую. Хай у вас все буде добре.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...