Перейти до змісту

Піймали пяного за кермом Рицька.

Nokian

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ха, я щас напишу про чела с 1 поста. Ет мой сосед, бивший мент, вигнали давно с скандалом, агресівний до усрачкі, кароч, бидло альфа самец.

В мене с ним було 2 конфлікта -

1. Собака понюхала юбку його жени, крику на весь двор - іспачкала т.д. вереск псіхованої. На пропозицію. - іспачкала, давай постіраю -но слишу тільки угрози прістрелю тебе, собаку, коли я во дворі не виходь і т.д :)

2. Сосед с женой віддав безвозмезно поломаний стол з общаковой сушилкі скада хлама після вапроса, а можна його забрать ? Вам щось за нього нада ?, через 2 года жена соседа вспомніла і пришла требовать назад. Обяснив - стол був поддарен, віддать німагу, могу дать денег ілі купити інший. На мой взгляд порядочні пропозиції. Но нет, соседка іде жаловаться к альфа-самцу, що я своровал стол ! В ітоге разговора - порвані наушнікі, цепочка, одежда, децл сінякоф, вивіхнутий палец, куча угроз і т.д.

Человек с разумному разговору не склонен ваще.

Конфлікти с другіми людьмі описувать не буду, їх достаточно, це не соседі, і там отнюдь не битовуха. Нет бабок - нет разговора.

Вот узнал що у "Варті порядку", ваще красава - джипік, мерс віто да знакомая вам машінка

ти про цього?

http://visnyk.lutsk.ua/news/ukraine/regions/volyn/17329/

на віснику ніфіга не ясно.. хто кого збив і хто на фото в чорній футболці)

• 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...