Перейти до змісту

Піймали пяного за кермом Рицька.

Nokian

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Оце то новина!!! я в шоці що діється..... Тут міро про азов пише, тут вже айдар, я так розумію що скоро кінець світу буде все таки....

Тут більше фото і відео навіть є!!!!

http://fakty.ictv.ua/ua/index/read-news/id/1558854

Опубліковано

З рук не зійшло і резонанс. І вже добре. Якщо порушуєш закон треба поф які в тебе політ погляди і т.д.

А бухий за кермом для мене злочинець. Тільки якась недописаність в статі є. Про другого учасника конфлікту нічого як і не зовсім конфлікт розкритий.

Опубліковано

А чому немає інформації про другого учасника конфлікту? Якась недописана стаття.

бікоз меіл.ру

Так, тут спостерігається рука кремля/@уйла!!!

Опубліковано

А чому немає інформації про другого учасника конфлікту? Якась недописана стаття.

бікоз меіл.ру

Так, тут спостерігається рука кремля/@уйла!!!

я стосовно "недописана стаття"

Опубліковано

http://www.volynpost...ucka-foto-video

https://www.ukr.net/news/lutsk.html

всі події за участю АТОшників і посадовців відбуваються після вживання алкоголю.

Може б при вступі на посади їм якось ввести покарання, і то таке щоб боялись. А то млять понапиваються і чудять!!!

Опубліковано

війна сказується - потрібна допога психологів, а не афіширувати на всі ЗМІ.

порушив, значить заплатить штраф так як і всі.

Опубліковано

Ха, я щас напишу про чела с 1 поста. Ет мой сосед, бивший мент, вигнали давно с скандалом, агресівний до усрачкі, кароч, бидло альфа самец.

В мене с ним було 2 конфлікта -

1. Собака понюхала юбку його жени, крику на весь двор - іспачкала т.д. вереск псіхованої. На пропозицію. - іспачкала, давай постіраю -но слишу тільки угрози прістрелю тебе, собаку, коли я во дворі не виходь і т.д :)

2. Сосед с женой віддав безвозмезно поломаний стол з общаковой сушилкі скада хлама після вапроса, а можна його забрать ? Вам щось за нього нада ?, через 2 года жена соседа вспомніла і пришла требовать назад. Обяснив - стол був поддарен, віддать німагу, могу дать денег ілі купити інший. На мой взгляд порядочні пропозиції. Но нет, соседка іде жаловаться к альфа-самцу, що я своровал стол ! В ітоге разговора - порвані наушнікі, цепочка, одежда, децл сінякоф, вивіхнутий палец, куча угроз і т.д.

Человек с разумному разговору не склонен ваще.

Конфлікти с другіми людьмі описувать не буду, їх достаточно, це не соседі, і там отнюдь не битовуха. Нет бабок - нет разговора.

Вот узнал що у "Варті порядку", ваще красава - джипік, мерс віто да знакомая вам машінка

описав зрозуміло, але з мовою в тебе проблеми... як Азіров прям)

Опубліковано

ле з мовою в тебе проблеми...

Міг би до Зіберсовго "Суржика" за 4 роки звикнути.

та ну його в баню до такого звикати. Людина або геть безграмотна або цілеспрямовано стібеться з інших. Особисто я, в більшості випадків, просто пропускаю його дописи, бо від такої писанини мозок ламається

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...