Перейти до змісту

Що це за штин на все місто?:(

BeON

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 135
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Думаю сморід від підпалів стерні. Горить солома, стерня, трава, і там гинуть тваринки(миші), комахи і тд. Навколо міста багато вигорівших ділянок, вітер змінний, ось воно все тут- сморід

Опубліковано
Думаю сморід від підпалів стерні. Горить солома, стерня, трава, і там гинуть тваринки(миші), комахи і тд. Навколо міста багато вигорівших ділянок, вітер змінний, ось воно все тут- сморід

Щоб смерділо НАСТІЛЬКИ сильно, комах і мишей повинно бути більше, ніж стерні.

Опубліковано

Привокзальний - вонізм нереальний...

Господи, згадую того чувака, який створював тему з питанням як вивести сморід з туалету на вулиці... а я порадив дріжджів кинути... походу спробував))

а якщо серйозно - невже ніхто не звертався до нашої влади за роз'ясненнями, невже міська влада нічого не коментувала? ніде нема в пресі??

Опубліковано

Вже скоро місяць, як пишуть про всілякі "вонялки" в різних кінцях міста, і ніякої інформації про причину "озонування" повітря...

Опубліковано

Я в центрі живу. Так воняє, що капець. Особливо вночі.

І що характерно, мої домашні цього запаху не чують. Кажуть, що мені це здається. Нічого не здається.

Я думала, що це хтось сміття палить. Але якщо запах по всьому місту, то скільки ж того сміття треба спалити?

Опубліковано

зараз ні, а вчора ввечері після 22.00 смерділо чимось (як на мене запах каналізації), но точно не горілим - 33 кв :0157:

Опубліковано

до цього не відчував запах..але вчора... короче на повні груди... і таке концентроване.. можливо десь торфяник тліє? ( район колізею )

Опубліковано

до цього не відчував запах..але вчора... короче на повні груди... і таке концентроване.. можливо десь торфяник тліє? ( район колізею )

Аналогічно, паленим торфом.

Опубліковано

Досить цікава фігня.... якщо торф... то де саме... чому такі якісь вибіркові місця штиняють... то є то ні....

Учора теж вперше відчув вночі...на 33 і так по місту....

Що цікаво їхав з таксистом ... так той мені розказував що це Романюк винен)))) а штиняють по набережній мийки машин... типу "хімія гниє" )))

Сумніваюсь звісно))) але думка цікава_)

Опубліковано

Взято з коментів

Липляни

"а в нас смердота від стоків з міста луцька,і усі про це знають,а реакції від екологів - нуль. шановний пане анатолій, може хоть один раз прокатаєтесь до села липляни,в любий час дня і ночі і подихаєте хоть 5 хвилин цим запахом з очисних споруд що знаходяться поруч з таким мальвничим селом ,що знаходиться на березі річки стир.риба в стиру виздихала,робочі з очисних споруд збирали відрами в ями,які загорнули бульдозером,а ми живемо тут і дихаємо. допомогти не допоможете, а маєте знати про цю біду ви перший і зробити висновки,зарплату ж за ваші діяння платять з бюджету вам справно... так що робіть хоть щось!!!"

Опубліковано

всім здається що Липляни хто зна де, а вони знаходяться в дуже зручному місці, в залежності від напрямку вітру аромати можуть швидко поширитися у будь який район Луцька

4hqZs.jpg

Опубліковано

"Канализации пропитаны вонью и зеленой слизью. Грядет что-то невероятное. Остается надеяться только на охотников за привидениями" (с)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...