Перейти до змісту

Яким ви оператором користуєтесь на даний момент

Гість TifostUA

Яким мобільним оператором Ви користуєтесь?  

169 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Подивився на результати голосування і виявляється, що явного лідера серед GSM немає. Тому такі великі витрати на мобільний зв'язок. Хоча зрозуміло, що кожен обирає оператора залежно від кола спілкування. І тут фактично можна навіть рангувати кожного з операторів на аудиторії:

Київстар - люди середнього і старшого віку і практично всі селяни.

МТС - люди середнього і старшого віку, бізнес.

life:) - молоді люди, якість можуть терпіти лише халявщики.

Beeline - молоді люди.

Про CDMA можна буде говорити коли з'являться конкуренти (скоро Інтертелеком і невідомо коли ПіплНет) Та аудиторія явна люди середнього і старшого віку - бізнес. Недарма середній дохід з абонента, як заявили в CDMA Ukraine 24 дол., а Інтертелекома 16 дол.

<{HIDE1}>

Ну на счет селян, ты погорячился. Большинство корпоративный подключений серьезных кантор именно с помощью киевстар. Лично я, мтс редко встречаю, но встречаю. У меня личный номер и корпоративный - киевстар. Я ж не в селе живу, конечно если ты Луцк селом считаешь.... И большинство знакомых тоже на киевстаре, атнюдь не в селе живут, Ровно, Киев, Харьков я б не назвал бы селом.

• Відповідей 82
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Я не кажу що всі хто користується КС - селяни а виділяю окрему групу. Так справді оператор сьогодні активно працює над абонбазою бізнес клієнтів. Просто виділив окремо селян - як абонентів оператора тому що, виїдь далі Луцька в село і запитай яким оператором вони користуються. Або студентів які приїхали з села. Відповідь - КС чи Джус. Просто поки ЮМС наживалося на бізнес клієнтах і відправляло гроші рідному МТС в Москву, то КС вкладав гроші в покриття країни.

Сам скоро візьму номер КС для роботи, а Білайн - сім'я, друзі, як старий номер. 2 телефона.

Опубліковано

Моэму UMC\MTS номеру уже 3,5 роки, мiняти не збираюсь. От ще якби послугу mms налаштувати... Але то вже iнше питання:)

Опубліковано

МТС- тому що це перший мій номер... то я к перше кохання (млі, весна явно на дворі -_- ) Зараз МТС-перший+10000 хв., був "різдвяний мінімальний"... Для пільгового спілкування з МТСівськими абонентами.

Білайн "Ви популярні" для вхідних дзвінків мої клієнтів. ;) і вихідних дзвінках по 69 коп. без ПЗЗ.

Лайф "Простий Лайф" на вихідні дзвінки по 50 коп. без ПЗ3.

Опубліковано

Ггг, а я же кілька років сиджу на Мобі (якийсь акційний пакет, по 1 коп на всі Мобі і Бджолайни, і по 1 грн на все інше, без плати за з'єднання) ;)

Хочу поміняти а не можу, нема токої можливості без зміни номера, сцукі...

Опубліковано
Аргументы?

Класні тарифи, в мене Західний.

Немає проблем з якістю зв'язку, голос чистий і співрозмовника можна зрозуміти, не те що на life:) перегакуєшся.

Нормальна ціна на інші оператори, знаєш що за 10 сек. розмови з тебе не зніме ПЗС 29 коп+ 20-30 коп.

Покриття мене влаштовує, якщо я 98% часу проводжу в місті, та й де поїдеш покриття є.

Опубліковано
Білайн є одним із найкращих операторів України :rolleyes:

Мда..

І багато ж вас Білайнщиків розвелось??

От Лайф я розумію швидко зайняв свою нішу на ринку і здається мені, спроби "полосатих" відібрати користувачів у "червоних" будуть марні.. Сугубо мОя думка))

Опубліковано
От Лайф я розумію швидко зайняв свою нішу на ринку і здається мені, спроби "полосатих" відібрати користувачів у "червоних" будуть марні.. Сугубо мОя думка))

Як швидко зайняв так швидко і втратить, з такою якістю зв'язку не багато користувачів в нього буде. Знову ж таки моє ІМХО

Опубліковано

Як швидко зайняв так швидко і втратить, з такою якістю зв'язку не багато користувачів в нього буде. Знову ж таки моє ІМХО

Погоджуюсь. Раніше коли life:) розвивав мережу і проводив жорсткий маркетинг, то був результат. Зараз дій зі сторони оператора жодних, все йде накатом, але рано чи пізно той початковий імпульс вичерпається. Раніше я теж думав що Білайн довго не затримається на ринку України, але... зараз сам користуюсь послугами цього оператора. Полосаті проводять чітку і послідовну політику свого розвитку, і якщо раніше цього не було видно, то зараз така стратегія почала себе виправдовувати. Повільно, але впевнено рухаються вперед. Як кажуть в народі, тихше їдеш - далі будеш!

Опубліковано

Щодо мене, то користуюсь ДДжусом... і ні на що не жалуюсь.. і покриття хороше, і завжди тяне, особливо якщо в горах... в кого мтс, то галяк... нікому не подзвониш і не розкажеш яку красотєнь ти тут бачиш!!!! Такшо я за джусів ооо!

Опубліковано
Щодо мене, то користуюсь ДДжусом... і ні на що не жалуюсь.. і покриття хороше, і завжди тяне, особливо якщо в горах... в кого мтс, то галяк... нікому не подзвониш і не розкажеш яку красотєнь ти тут бачиш!!!! Такшо я за джусів ооо!

Підтримую. Зв'язок дійсно хороший, але вот з тарифами справи погірше :D

Опубліковано

Звязок у Білайна то може хороший, але поговорити нормально неможливо. При дзвінках на інші оператори досить часто роз"єднує через 5-6 хвилин, а при дзвінках на лайф я взагалі мовчу, так як ліміт на дзвінок 2 хвилини 29 секунд, і ніде не написано про таке обмеження. І як поговорити з партнерами, коли ті на лайфі, а говорити треба явно понад 5 хвилин?

Опубліковано
Третий по величине Украинский национальный оператор мобильной связи life;) в 2007 году показал конкурентам, как надо работать, продемонстрировав рост доходов на 191%, по сравнению с 2006 годом.

Таким образом, в 2007 году доход оператора мобильной связи life;) составил 255,9 миллионов долларов США, для сравнений в 2006 году доход составил 87.9 миллионов долларов США.

Средний доход на одного абонента в 2007 году составил 3.2 доллара США, если же считать активных, то 5.2 долларов США.

На конец 2007 года абонентская база включала в себя 8.8 миллионов абонентов, что на 57.1% больше по сравнению с 2006 годом.

дзеркало

Опубліковано

Як мені здається КС, починає позбавлятися від тарифних планів типу діджус, вже знищили Ase&Base. Практично повністю МТС позбавився від Джинса (в Росії такий бренд знищили і залишилися тарифи типу RED).

Нові тарифи типу Київстар більш вигідніші і на Джус можна дзвонити по тарифам КС, в ТП Джус ці обмеження залишилися. Багато хто користувався Джусом почали міняти на ТПКиївстар(Найкращий, З нами краще), і нові старти хто купує вибирає більше ТП Київстар. Проблема лише номер.

Взагалом ці всі Джинси, Джуси, Екотели та Мобіличі і створювалися щоб здерти з абонентів побільше грошей. Як там сказано: "Розділяй і володарюй"

В тому році читав інтерв'ю одного з босів КС, де журналісти запитали (точно, якраз був ребрендинг ЮМС- в МТС) Чи не планується ребрендинг КС в Telenor? Відповіли, що компанія співвласник КС Telenor працює саме під цим брендом в багатьох країнах і ребрендинг можливий. Але є проблема другого співвласника Альтімо (Росія), яка вже давно судиться за Київстар. Це Альтімо здається в Росії і володіє Білайном

• 3 тижня потому...
Опубліковано
"Мобі" - перейшов на нього одразу, як з'явилось покриття в Луцьку. Причина - відсутність плати за з'єднання.

Тариф давно не актуальний, проте не можна перейти на інший (beeline не дає такої можливості для абонентів Мобі). А номер міняти не хочу, дуже ганий і надто багато людей знають.

Можливо вдасться шось замутити, типу, згубити карточку і звернутись за відновленням номера (хоча не впевнений, чи відновлять закритий тариф, чи якийсь з нових)...

Була офіційна мутка з заміною. Нюансів не памятаю бо мій Мобі був втрачений безвозвратно.

Опубліковано
А вмене МТС ! Неразу не підводив!Скрізь тяне!Тарифи нормальні!Вот так...

Не знаю, що і сказати про МТС з того моменту як зробився ребрендинг ЮМС на МТС ніразу не мав МТС ;) , але мені всеодно чогось неподобається МТС ;)

Я на UMC ,бо в мене майже всі знайомі на ньому, Я вже десь 4 роки!!! На інших пакетах на постійній основі не був!!

Мабуть ніхто НЕ ЗНАЄ Новітьньої Історії України!

У 199*році (юмс UMC, sim-sim, JEANS Екотел мтс) взяли ліцензію, заключили Договір про те, що на протязі 5(пяти) років в Україні ніхто крім них не впроваджує мобільний звязок. Але який звязок ? NMT 450МГц ! це в той час, коли в Європі GSM900МГц на всю. Ну шо АФРИКА -блін ! І почалось втюховання NMT450 і по 2$/хв.

З кінцем скроку (юмс UMC, sim-sim, JEANS Екотел мтс) зявились GoldenTelecom GSM1800МГц Kyivstar GSM900МГц.

Покладав надії на GoldenTelecom, але за певних обставин Kyivstar почав розвиватись краще.

"Українські радіосистеми" була хороша компанія- MOBI, BeeLine.

Астеліт-life нічого проти не маю(не користувався).

Появився PEOPLEnet, Utel (Укртелеком)-3G(UMTS/WCDMA)2100 МГц.

юмс UMC, sim-sim, JEANS Екотел мтс-NMT 450

GoldenTelecom-GSM1800

Kyivstar, Life:), Beeline- GSM 900/1800

Utel-3G 2100- Різницю вловлюєш !? Є ж нормальні оператори.

юмс UMC, sim-sim, JEANS Екотел мтс- ЦЕ КА-КА!

P.S. юмс UMC, sim-sim, JEANS Екотел мтс- НЕ користувавсь, НЕ користуюсь, НЕ буду користуватись- навіть якщо Мені юмс UMC, sim-sim, JEANS мтс буде платити ! ПРИНЦИПОВО!

Я за Нові Технології !!!

Був KS, зараз Утел (користуюсь)-це СИЛА ! НЕ бачу конкурентів !

Опубліковано
Була офіційна мутка з заміною. Нюансів не памятаю бо мій Мобі був втрачений безвозвратно.

Так була, але вони пропонували лише перекинути кошти на нову картку, без збереження номера...

Опубліковано

Користуєшся де, в Луцьку? Якщо в Луцьку розкажи яка ситуація з покриттям, якістю зв'язку, інтернету.

Опубліковано

Користуєшся де, в Луцьку? Якщо в Луцьку розкажи яка ситуація з покриттям, якістю зв'язку, інтернету.

В сусідній темі Utel.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...