Перейти до змісту

У Луцьку перед шестирічним сином жорстоко побили чоловіка

vetalforever

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Скоро почастішають такі випадки, і почнеться синдром афганців\в'єтнамців, коли населення буде ненавидіти АТО-шників і виправдовувавти словами "я тебе туди не посилав". Ех.

• Відповідей 110
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Це написав Охлобистін, хоть він і мудак, але слова вірні. Коли будете читати замініть Росія на Україну, все в точку.

«Бог создал людей, а полковник Кольт уравнял их в правах»

В свое время я досыта набегался со всякими стреляющими железками, и посему уличить меня в романтической привязанности к оружию никак нельзя. Что, однако, совершенно не влияет на мое желание хоть частично владеть ситуацией. Иначе не получается: у меня дети, я гражданин и верующий человек. Если я понимаю, что единственный способ спасти ребенка от пули Евсюкова — это вынести ему мозг из ТТ, я должен иметь возможность сделать это. Твердо осознаю, что немедленно предстану перед уголовным, гражданским и, самое главное, церковным судом, но ребенок должен выжить.

Я позволил себе эту эмоциональную преамбулу, чтобы обратить ваше внимание на откровенный саботаж народными избранниками вопроса о праве своих избирателей защищать себя, о праве граждан иметь нормальное автоматическое оружие. Складывается ощущение, что депутаты боятся справедливой расправы над собой или считают собственных избирателей неуправляемой мразью, лишенной каких-либо норм морали и нравственности. Если это так, то наш гражданский долг — предупредить вышестоящие организации о внутреннем враге в Государственной Думе. Если же и вышестоящие организации не обратят на это должного внимания, то следует разумным полагать, что Президент в опасности, и решать этот вопрос самостоятельно.

Участились упоминания в прессе «обезумевших» владельцев травматического оружия. Самаркандскому ослу понятно, что «вот так вдруг» не бывает, что и раньше так же было, но пресса меньше интересовалась. Чего вдруг всполошились пернатые? Аль информационных поводов мало? Или «сверху» приказали пужать? Готовить к ужесточению надзора и выдачи травматического и гладкоствольного? Может, оно и правильно, но окружающие меня люди в большинстве своем такое оружие имеют много лет и не балуются. Кому-то оружие жизнь спасло, кто-то этим оружием дважды после покупки в консервную банку на свалке выстрелил. Но так, чтобы с дури... Увольте!

Не надо ничего ужесточать, надо облегчать, как в столь обожаемых либералами Соединенных Штатах 100 лет назад. Только надо всю процедуру регистрации через военкоматы пустить. Заодно и с боевым резервом статистика прояснится. Россию — мать твою защищал? Получи бумагу. Иди в магазин и приобретай «калаш с двумя цинками» на законных основаниях.

Что же касаемо безумцев и «бэтменов, "путинкой" заколдыренных», то это как силы природы. Им инкрустированный серебром коллекционный браунинг для безобразий обычно не требуется. Самое страшное оружие — кусок стекла в пьяной драке, ну и кухонный нож, разумеется, для домашней «расчлененки».

А по сути, в связи с этим видится мне один вывод: разоружают народ — видать, дефолт на подходе, волнений страшатся «наверху», брожения, «кто за Путина, кто за Медведева?» и других неясностей.

Как убежденный «державник», лично я не вижу особой разницы, но с упорством идиота продолжаю настаивать на своем праве иметь возможность защищать семью с толковым оружием в руках во время гипотетической смуты.

Опубліковано

якби навколо мого малого з дружиною крутилось шість биків й божевільна сучка, я б спочатку прострелив би пару ніг, а тоді пішов би виясняти чого конфлікт й хто винуватий. шкода чоловіка, надіюсь уроди сядуть й та ТП також...

Опубліковано

як можна допомогти тим людям? сім"ї яка залишилась без батька?

скажіть,як от мені простій людині їм допомогти?

це ж чоловік помер! просто от так - вчора був, сьогодні немає...в мене є 6 річна дитина. це вже людинка яка все розуміє!

давайте не будемо просто писаками. давайте допоможемо! заяву писати десь вище, підтримати матеріально і морально.

Опубліковано
Це написав Охлобистін, хоть він і мудак, але слова вірні. Коли будете читати замініть Росія на Україну, все в точку.

Охлобистіна вдупу, ніц нового він не сказав. Питання про легалізацію зброї навіть на борді мусолилось не раз і не два. Рано ще нашим людЯм давати в руки пістолети. Немає в них потрібного рівня громадянської свідомості та банальної взаємоповаги.

Та й здається мені, що в побиття батька були свідки. Стояли, дивились, може й на телефончік знімали.

Опубліковано

Людину забили до смерті. Забили не сєпара. не гопника який видирав сумку у бідолашної жіночки. Ситуації бувають різні, згідний. Але 6 рил, могли дати щигля, викликати міліцію, і вирішити це питання.Як на мене, таке виправдати не можливо.

Опубліковано
Забили не сєпара. не гопника який видирав сумку у бідолашної жіночки.

Звідки ви знаєте, що не сепара і не гопника? В нас з інформації є тільки новина.

Опубліковано
Забили не сєпара. не гопника який видирав сумку у бідолашної жіночки.

Звідки ви знаєте, що не сепара і не гопника? В нас з інформації є тільки новина.

Ko3bMa, хоча б на підставі тих самих новин.Ніде не вказано про подібне. Що що, а вже б такий варіант( якби він мав місце), ЗМІ залюбки б "обсмоктало б.
Опубліковано

якби навколо мого малого з дружиною крутилось шість биків й божевільна сучка, я б спочатку прострелив би пару ніг, а тоді пішов би виясняти чого конфлікт й хто винуватий.

Як на мене, це, м*яко кажучи, перевищення меж необхідної самооборони, і на місці чесного судді я б дав максимальний термін. Чи ти б сіллю стріляв? Тоді ок.

Опубліковано

Смерть 5 наших солдат не колише за 6 число. Тупо сухі цифри статистики. А тут ще цепляє народ. Бо то поруч зовсІм. Ось і гроші зібрать можна, в ато корзинку кидати вже тип не в радість і не модно. Ось лице нашого суспільства. Злочинців сподіваюсь покарають і посадять. Але думаю придурь яка запинає ногами до смерті є навіть в сша і єс. Дай Бог не потрапляти в подібне ... і да зараз модно все до ато приплітати. Як це ще не ПС виний.

Опубліковано
хоча б на підставі тих самих новин.Ніде не вказано про подібне. Що що, а вже б такий варіант( якби він мав місце), ЗМІ залюбки б "обсмоктало б.

Якщо це не вказали, то не обов'язково, що так не було. Без додаткової інформації робити висновки рано, імхо. Ну і самого слідчого за фразу "роздули" варто було б добре потрусити, ато складається враження, що він знає ту компашку.

Опубліковано
У нас вже нічого нема, нажаль...

Чому ж немає?

Якщо вірити новині, то є мінімум четверо людей громадян осіб і дитина з несправною психікою, нічим не кращий за них дільничний та налякана вдова.

Це як з тим студентом, якого побили на Молоді та забрали рюкзак з грошима - головне не дати зам'яти. Локальний "мєнт" полюбому в курсі.

Опубліковано

Це як з тим студентом, якого побили на Молоді та забрали рюкзак з грошима - головне не дати зам'яти. Локальний "мєнт" полюбому в курсі.

Офтоп. Згадав про той випадок, коли біля кафешки, задється на Лесі, вдарили хлопця, він впав, вдарився головою об бровку і помер. А той, хто вдарив, був якийсь там мажорчик. Згадувалось колись давно на борді, ще Ярчик відписувався стосовно того, як діяти, щоб не зам*яли справу. Може хтось знає, чим закінчився суд?

Опубліковано

Згадувалось колись давно на борді, ще Ярчик відписувався стосовно того, як діяти, щоб не зам*яли справу.

Було б не погано нагадати ...

Опубліковано

Було б не погано нагадати ...

Ось:

Загинув хлопець, а вбивця на волі. Слідство навмисно затягується...

Там було продовження, я просто щось випустив тему з поля зору.

На жаль так:

Вчора був вирок суду - 3 роки умовно...

Як вам?..

У вироці зазначено, що вбивця

1) прийшов з повинною і в усьому зізнався (після того, як сім'я загиблого подала заяву, за камерами спостереження дізналися номер машини, кому належить, знайшли і слідчий викликав до міліції);

2) надав медичну допомогу (не дочекавшися швидкої, а побачивши, що приїхала служба охорони, винуватий і свідки сіли в машину і навтьоки - теж з камери спостереження видно);

3) сприяв слідству (цікаво як? Платив направо і наліво?);

4) визнав свою вину і розкаявся ( стояв зі свідками своїми друзями під будівлею суду і сміявся, щось обговорюючи, в той час, як за 3-5метрів стояла вбита горем мати померлого).

А прокурор себе вела, як адвокат обвинуваченого - жодних заперечень, з усім згідна, усе на розгляд суду і т.д.

Отака у нас справедливість....

Хай береже вас Бог від таких ситуацій, таких людей, слідчих, прокурорів і суддів!

Опубліковано

Нічим не краща ситуація ...

http://visnyk.lutsk.ua/news/crime/16675/

Якщо дійсно так як пишуть ЗМІ, то люди відпочивали, а за що з ними так жорстоко ...

Тут хтось писав що буде "поліція" то зміниться ситуація, ой сумніваюся ...

В нас людина буде лежати на землі, то пройде багато часу щоб хтось підійшов й подививсяб чи людині можливо погано, ... і приклади можна продовжувати.

P.S. Може б хто з знайомих мав звязок з вдовою, щоб відкрити рахунок, та кожні 20-100 грн. хоч трошки матеріально допомогли б.

Опубліковано

.........не ту країну назвали Гондурасом....... тільки це приходить у голову, А за таке в нормальній державі посадили б та грошей відсудили за моральний ущерб

Опубліковано

на майдані вбили сотню людей, а вбивці де?

А ти ніби не знаєш де вони? Прикидаєшся дурником?

Сарказм вже став дуркуваням?

Опубліковано

мдя.... все це називається одним словом - бєспрєдєл.

1) звідки могла взятися версія про учасників АТО? Все просто. Хтось міг бути у камуфляжі (штани, футболка). Це зараз модно. Це додає +100 до крутості і +50 до уважухі. Ну і + 1000 до ЧСВ. Або й справді хтось із них міг бути "учасником АТО". За п'янку вигнали з армії, але ж "ваєвал".

2) Обставини конфлікту ,як казав Ман'як, справді маловідомі. Маємо лише факт звірського вбивства. З рештою, ніякий конфлікт не вирішується 6-3 на одного.

3) ДОдумувати можна багато - не хочеться. Хочеться справедливого суду для усіх винуватих.

Вдові набратися сили і терпіння. Дитині ... навіть не знаю. Це скалічена на все життя психіка. Підтримки хлопчині.

Померлому - земля пухом.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...