Перейти до змісту

Хроніки майбутнього поліцейського, або як моя доня пішла у копи

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Друже, оті твої "нічонезмінилось" "всьопрапала" не мають під собою грунту. Спитай в Богдана - дружить він з Романюком, чи нє. Всі "договорняки" (крайньою мірою що стосуються Самооборони) - лише в твоїй уяві, як би ти не говорив.

• Відповідей 208
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ваш Ляпін йшов якшо мені незраджує память за гроші яці, а той живе за счет коломойка, і хто вам політтехнічку склєпав на вибори тоже знаю)))

Лапін йшов безпартійним, Народний Фронт зробив йому банери, тому що народ у нас такий - без тєлєвізора не пройдеш у Раду. А щодо "політтехнічки"... давай зараз druid тебе макне лицем в гавнєцо - що, кому і коли писав.

Ти пишеш "інтелектуальний брєд" на рахунок "а давайте щось зробіть" і про зарплати.

Або ти сам щось робиш і звітуєшся, або перестаєш мене згадувати - бо ми робим, а ти - критикуєш.

І взагальному: ми хочем змін у державі. Якщо хтось також хоче - приєднуйтесь. Якщо хтось бажає поговорити наскільки все погано - йдіть, будь ласка, на******

Опубліковано

ну от наприклад я приєднуюся до вас

не дай боже! ти ж зразу почнеш запитувати

кого я повинен слухатися і які в вас механізми реалізації ідей і справ тих хто хоче щось робити

чувак, СРСР нам не потрібен, і ти теж. Ми - робим, а ти пробуєш взнати, як ми це робим?

за чий рахунок вас відбувається підтримання штабу?

за мій і ше з десяток людей. Ти нам не підходиш, бо ти заздалегідь корупціонер.
Опубліковано

senazi,

Тебе так за правду болить під впливом хімікатів чи фіторечовин?

І яким боком це тулиться до хронік однієї полісвумен (майбутьньої)

Опубліковано

Люди милі, ну така гарна тема була, дитина хоче допомогти навести лад в рідному місті,... В результаті, потихеньку починається "засмічення")))

Опубліковано

цікаво подивитися, як дівчина діяла на місці патрульного в такій ситуації)

тут добру витримку потрібно мати, щоб ногу не прострелити дядьку)

Опубліковано

тут добру витримку потрібно мати, щоб ногу не прострелити дядьку)

а треба було б прострелити,

і безпосередньому керівнику його заодно, щоб не "покривав" підлеглих

Опубліковано

Абдул-Хамид, жееесть(( мудаку тре було хоч палочкою погладити. За кордоном попав би певне поповній, за не покору, не повагу і образу працівника поліції

Опубліковано

Можливо, підкажете.

Які нормативи для чоловіків?

Наскільки зрозумів, здавати потрібно крос та підтягування...

Та нормативи там звичайні) пошукай у ВК в групах, там інфи повно

Опубліковано

difoto, а де це відео знімалось? Щось не можу зрозуміти, що це за школа?

І ще питання де дочка навчається? Думав, за 10 років якось ситуація у ВНЗ покращилась, а зі слів виходить, що не краще, аби не гірше...

Опубліковано

Стадіон 17-ї школи. Навчається в Тернополі, у медичному. Хотіла організувати "бунт" поміж своїх сокурсників (на рахунок оплати вчителям) - на неї дивились, як на дурнувату.

Опубліковано

через 2 роки побачеш у кого марення сивої кобили, коли вся правда про договорнякі у владі і псевдореформи назовні вилізе!!!

а ти свічку тримав, коли договорняки підписували

Опубліковано

Знаєте, що таке 26 людей на місце майбутнього поліцейського? Якщо відмести навідь 10 тих, які з меркантильною цікавістю до зарплатні подали заяви, лишається 16 тих, хто бажає змінити цю країну , таких, як моя доня - і я дуже радий з цього приводу.

http://www.youtube.com/watch?v=Xq72l8VULiA

Опубліковано

senazi

Я розумію Ваш скептицизм, але не сріть там, де живете. Зараз дійсно важко, як матеріально, так і морально, а тут ще й Ви вещаете. Я раніше був зхожої з Вами думки, але з чогось потрібно починати. Так піару на цій всій катавасії аж якось забагато. Але от представте собі, що слідчих та інших поліцейських вищого рангу просто немає з кого брати, розумієте? От в принципі патрульна поліція може бути першою зходинкою, де будуть брати нових слідчих та інших людей в правоохоронні органи. Звичайно, це тільки припущення, але не треба сіяти паніку на рівному місці. Он Ека казала, що реформа буде тривати 5-10 років. Вангую, що вищіх в правоохоронні органи можуть брати з нових патрульних з досвідом. Он в Польші за часи реформ в 90-ті було під 40% безробітних, але нічого, з кожним роком ця цифра почала зменшуватись, а зараз набагато краща країна для бізнесу та людей, ніж Україна.

difoto

Що будете робити, якщо Ваша дитина не пройде?

Опубліковано

Знаєте, що таке 26 людей на місце майбутнього поліцейського? Якщо відмести навідь 10 тих, які з меркантильною цікавістю до зарплатні подали заяви, лишається 16 тих, хто бажає змінити цю країну , таких, як моя доня - і я дуже радий з цього приводу.

http://www.youtube.com/watch?v=Xq72l8VULiA

Ну відсіювання буде фіз підготовка, а не особисті якості моральні і прагнення змінювати державу((( . Дуже цікаво яке значення буде мати освіта, тести інтелектуальні і т.д. Наявність водійських прав. Нормативи дуже реальні. Навіть при тому, що не спортсмен. Можу і запалити під пивко і т.д. Всі нормативи крім підтягування здам на 4-5 з бадуна. Да і підтягування як показує практика за тижня два догнав би хочаб до 4твірки ))) (сподіваюсь :0155: ) .

Просто тих поліцейських яких бачив в Києві то якось не віриться, що більшість здало нормативи. Бачив і пухлих дівчат. Цікаво чи на місце 1/26 чи там є резерв, що 20% бронь для дівчат типу, для нового обличчя поліції. Тож можливо дівчатам трошки менше конкуренція буде.

Опубліковано

Що будете робити, якщо Ваша дитина не пройде?

треба давати хабара, щоб пристроїти в тепле місце :_04:

Просто тих поліцейських яких бачив в Києві то якось не віриться, що більшість здало нормативи. Бачив і пухлих дівчат. Цікаво чи на місце 1/26 чи там є резерв, що 20% бронь для дівчат типу, для нового обличчя поліції. Тож можливо дівчатам трошки менше конкуренція буде.

я так розумію що фізпідготовка - це лише одні із загальних балів
Опубліковано

Типу такі?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...