Перейти до змісту

"Мальдіви" Білорусії


ant@res

Рекомендовані повідомлення

Побачили одного разу з другом непогане місце в Білорусії, так звані Крейдяні карєри під Волковиском. Рік хотів поїхати туди, ніяк невиходило, а тут спонтанно в обід вирішили а в вечері вирушили. стартували електричкою на Ковель, потім на Заболоття, там з пересадкою на Брест. В районі 8 ранку були в Бресті. Митницю проходили в електричці, був кошмар, так як багато таранять туди контрабасу. довелося ніч не спати. З Бреста на "швейцарській" електричці доїхали до Івацевичів. ну і після неспаної доби рушили своїм ходом, відїхавши 40 км від міста проїжали біля полігона, там на стільки все активно взривалося що хотілося пошвидше чухнути, забули що не їли і не спали. добралися до кемпінга при дорозі і відпочили.

9qs9Lu-L8Xw.jpg

7EcLu-jg2B8.jpg

2n6lIoGVoOA.jpg

rMUOexUE10U.jpg

vXutUwRp7po.jpg

_Oy5GJvke1Q.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гарно поївши і відпочивши рушили далі. дороги широкі, і чисті, цікаво що транспорт був практично відсутній, котилися всередньому 30 км/год. під вечір температура повітря впала до 7* а ми в шортах і футболках зустріли місцевих байкерів, ті розказали що і де, так як була вже ніч. виявилося що це заборонена зона, де штрафують, не впускають і все не дозволяють, але це не про нас. серед ночі найшли ми це місце і після 1,5 неспаної доби, 160 км позаду лягли спати.

QAu0XC1xPqc.jpg

ранок нас зустрів чудовим краєвидом

gSUiDzRnZTc.jpg

fBZJEnt0I94.jpg

zaRMH0NEIz8.jpg

GZTkWOhU__4.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

день пройшов швидко і ми знову шукаєм місце для ночівлі, взнавши де пости міліції, поїхали домовлятися "по нашому". по дорозі гасали білази з крейдою то можете тільки уявити скільки штукатурки на нас було, хоча дорогу поливають. доїхали до найкрасивішого місця де машини не гасають і давай домовлятися. ті спочатку "все запрещено! вас задержат!" але потім розказавши що приїхали з України спеціально сюди то хлопці простіші стали і з натяком сказали що типу ми до 22:00 а взавтра в 9:00 буде перезмінка. ну ми зрозуміли. спустилися до низу, переночували там, купалися, короч порушили все що неможна і вранці з новими силами на старт...

ixusFCgCwWY.jpg

MkLR81V2KoE.jpg

L0NcKDtZMI8.jpg

sUoR3xvOQ-4.jpg

pIBk0cmVF58.jpg

QLCzEEostGs.jpg

ZwNBHpy_0rM.jpg

CY7yOpsR5iw.jpg

mdyu05xUgk0.jpg

bIwFr4Zlvr0.jpg

MVx8J1bOge8.jpg

zaTzjEt250s.jpg

hprhLIH0Z_A.jpg

zKFqJ6Imhnw.jpg

2uP_94a7GxY.jpg

aw4UpD_IiaE.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А яка водичка була, холодна, тепла?

На дворі було прохладно то водичка була супер!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі, на тому відео, що я виклав у цій темі вище, на 30-й секунді чудовий прижок у воду хлопця на пару з жабою :_25: . Так класно зловити такий кадр))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...