Перейти до змісту

Що б таке почитати?

REDAKTOR

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чарльз Маклин "Страж"

Джон Фаулз "Волхв"

Макс Фрай "Лабиринты Ехо"

После прочтения этих книг никто не останется равнодушным :mdr:

• Відповідей 146
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Недавно я прочитав Януша Вишневського "Одиночество в сети" - гарний роман про кохання.

Дуже гарний. Вже вкінці навіть розтягував задоволення :0069: . Не часто такі твори потрапляють до рук!

2_Taurus

Що один +1! :ok2: :ok2: :ok2:

Опубліковано

До речі,може хтось має бажання і можливість скачати фільм "Одиночество в сети", і потім викласти його на фтп ;)

http://www.tfile.ru/forum/viewtopic.php?t=89823 - це посилання (потребує реєстрації)

Опубліковано

Недавно прочел В.Войновича-"Монументальная пропоганда".Заново прошел историю страны родной.Вообще Войнович один из любимых моих писателей,наряду с Замятиным,Булгаковым,Сенкевичем и т.д.

Не так давно скачал читалку-"ICE Book",теперь перевожу текстовые файлы в Мр3 формат и слушаю через плэйер.Голос диктора правда не ахти,но зато ассортимент книг значительно увеличился.

P.S:Буду весьма признателен если кто-то сообщит ссылку на-"скачать бесплатно электронную книгу В.Войнович-"Жизнь и необычайные приключения солдата Ивана Чонкина-3(Лицо перемещенное)".Можно в Аську-443513418

Опубліковано
P.S:Буду весьма признателен если кто-то сообщит ссылку на-"скачать бесплатно электронную книгу В.Войнович-"Жизнь и необычайные приключения солдата Ивана Чонкина-3(Лицо перемещенное)".Можно в Аську-443513418

http://ebdb.ru/ - тут мона пошукати, я всі книжки звідти тяну

ЗІ Стивен Хокинг "Кратчайшая история времени" - хтось на форумі згадував цю книжку, вирішив почитати, доволі таки цікава річ

Опубліковано

Анжей Сапковскій - Ведьмак. Починається цикл класно - як легка пародія на відомі казки, а от далі - троха затянуто.

з фентезі ще можна порекомендувати Террі Пратчет. Джорж Локхард - альтернаивна історія "Списа дракона" Маграрет Уейнс з досить сильним філософським ухилом. з фантастики ніхто не згадав Володимира Васильєева - в цього теж є багато гарних книжок.

Цикл "Корпорація МІФ" Аспріна - це +13 по 12-тибальній :0070:

Опубліковано
Ну ви й даєте. Тут цілий клуб фантастів.

Азімов - це взагалі специфічна література. Справжній інтелектуал.

Я по Азимову дипломную работу защищал :0070:

Опубліковано

Станіслав Лем "Соляріс"

Кліффорд Саймак "Город"

Макс Фріш "Гомо фабер" - офігенна психологічна річ, пробирає до кожного атома. читала , правда, в оригіналі.

Опубліковано

:)

Всім доброго дня!

Можливо хто підкаже де взяти або й викладе на FTP аудіокниги українською.

Зі свого боку можу запропонувати аудіокниги: Юрій Андрухович "Рекреації" та "Дванадцять обручів", Улас Самчук "Марія".

Опубліковано

Я читав першу книгу Любка Дереша "Поклоніння Ящірці". Такі враження, як будьто Любко дійсно пережив все те, про шо він пише! "Культ" більш тамнича книга, краще розуміється після першої книги!

А мій "хіт" Станіслав Лем - "Соляріс"! Фільм цікавий, но книга є книга (думаю ти зрозумієш про що я :) ) Океан на Солярісі - це ніби людська підсвідомість. Потрапивши на планету у космонавтів почали збуватись їхні мрії, про які вони вже забули, но які залишились в підсвідомості - і вони почали він цього сходити з розуму!

На мене ця книга до сих пір враження справляє, я став "фільтрувати" свої мрії! І це стало діяти! Чим менше бажань - тим бистріше вони збуваються! Можеш перевірити на собі :(

Опубліковано
А мій "хіт" Станіслав Лем - "Соляріс"! Фільм цікавий, но книга є книга (думаю ти зрозумієш про що я :) ) Океан на Солярісі - це ніби людська підсвідомість. Потрапивши на планету у космонавтів почали збуватись їхні мрії, про які вони вже забули, но які залишились в підсвідомості - і вони почали він цього сходити з розуму!

На мене ця книга до сих пір враження справляє, я став "фільтрувати" свої мрії! І це стало діяти! Чим менше бажань - тим бистріше вони збуваються! Можеш перевірити на собі :(

+1 :())

читала кілька разів. спочатку для сприйняття, а потім -- для курсової ))

а фільми--- що один, що другий --- абсолютновіддалені від того, що написав Станіслав Лем

Опубліковано
...читала кілька разів. спочатку для сприйняття, а потім -- для курсової ))

А шоб ти ще порадила почитати пізнавального?

З.І. Після "Соляріса" я став боятись своїх бажань. На день народження мені бажали "шоб всі твої мрії збувались" то мені було страшно таке читати... Зараз привожу себе "в порядок" <_<

Опубліковано
А шоб ти ще порадила почитати пізнавального?

З.І. Після "Соляріса" я став боятись своїх бажань. На день народження мені бажали "шоб всі твої мрії збувались" то мені було страшно таке читати... Зараз привожу себе "в порядок" ;)

Хаггарда почитай. Рея Бредбері, Азімова, того самого Саймака

Опубліковано

Судячи зі всього по книгам дати в нас може в більшості тіко чоловіча частина людство. Де ж ви бабоньки? Хоча б Донцову з Стіл підкинули б нам! Моє чтіво наразі-Ліон Фехтенвангер(якось так) Гойа. Цікавенько...

Опубліковано

Доброго дня!

А кто-то пользуеться электронной книгой ????? (например такой-http://itc.ua/node/30116)

Хотелось бы услышать отзывы.

Основная проблема : книжка за 12грн.(мягкий переплет) прочитываеться за один день- и в итоге их уже некуда складывать-это раз, а во вторых- 12,00грн. * "Х" шт.=...... дорогой склад!

Увидел в журнале E-Mobile (№ 1(136),январь-февраль 2008г.) статью про Эл.книги и ...... хочу такую!

Поделитесь впечатлениями-если кто знает про этот ДЕВАЙС.

Опубліковано

Бернард Вербер - "Імперія Ангелів"! Об'єднає як любителів сучасної прози(романів), так і пошановувачів фантастики.

Від себе додам, що нічого подібного досі не читав; книга порадувала цікавими ідеями, у які, моментами, хотілось повірити!

:smile3::ok2: :ok2:

Якщо хтось візьметься почитати, - діліться враженнями!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...