Перейти до змісту

Карантин

jaroslav

Рекомендовані повідомлення

• 1 рік потому...
Опубліковано

Чекали з 16.. хм..

Завтра збори батьківських комітетів в школі. Можливо із цим і пов'язано.

Піду - взнаю.

Опубліковано

мда, а потом говорят, почему молодёж старших не уважает...

по себе знаю, что если на мой вопрос, я получаю ответ "погугли", то последующее общение, с этим субъектом, меня перестаёт интересовать, как сам факт. шибко все умные и правильные вокруг, всё постигали сами и ни кого не спрашивали...

а на счет карантина, то когда учился в пятой школе, то у нас был свой график карантина, все школы закрыли, а мы тянем до последнего. порой даже и не закрвывали.

p.s. да, для отличников по орфорграфии и грамматике, мне абсолютно монопенисуально...

Опубліковано

ІМХО цьогоріч епідемія трохи надумана. Банальна економія ресурсів в короткостроковій перспективі на школах в умовах економічної кризи. В довгостроковій перспективі, це підготовка майбутнього електорату, яким буде легше пудрити моск і в підсумку керувати.

Опубліковано

Напевно автор теми з 5-8 класів. Щось я не думаю що старшим буде таке цікаво.

Якщо хочеш карантин - то відбавляй мнеділю весняних канікул.

А так мені задався Ko6an :)

Опубліковано
Краще вже так.

Аніж банально всіх вигнати за свій рахунок. чи тупо вигнати.

Жень, поговорюють, що якщо і буде карантин, то для вчителів за власний рахунок.

Опубліковано

Зимові канікули подовжували в цілях економії. Школи були зачинені і для вчителів. Канікулярний час буде відпрацьовано вчителями згідно графіку в травні і червні, по суботах (тобіш він оплачений).

Вчителі і учні вже звикли, що десь в цей період вводять карантин, то вже якось підсвідомо того бажають :)

Опубліковано
завтра збори (перенесли) - щось може директриса скаже.

Питала в директриси щойно. Поки не планується  :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...