Перейти до змісту

Чемпіонат України. Сезон 2015/2016

Svityaz

Рекомендовані повідомлення

2 часа назад, igorgame сказал:

Суркіс почав відповідно діяти, а тут вголос сказав - знову погано?! Коли весь наш футбол цим проникся, а Суркіс має бути білим і пушистим - ні звісно...

Вот тут ошибка и кроется, он должен быть "белым и пушистым", показывать всем пример честной игры и из своих игроков всю западляну изживать,

ведь это Динамо Киев, а так он опустился до уровня Ахмет энд компани... Ну, эт моя точка зрения)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 107
  • Створено
  • Остання відповідь
1 година тому, Hitmanoid сказано:

ведь это Динамо Киев, а так он опустился до уровня Ахмет энд компани...

О! і я ж про те)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, Ha3aP сказал:

як можна знімати очки всій команді

Відштовхуємось від того, що зняли очки від припису самого ФІФА!!! Мало? Ну може і знімуть з Динамо після твоєї скарги в ФІФА,  якщо так жгуче ти цього хочеш :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочу футбол дивитись, а не цирк.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, Hitmanoid сказал:

он должен быть "белым и пушистым"

То може Динамо і влітає кротам бо Суркіс занадто "білий і пушистий", а треба бути більш жорсткішим, що до суперника, що до своєї команди!!! Тоді може  і таких випадів від Ярмоленко не буде?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вы меня кардинально не поняли, ну да ладно, эмоции дело такое))...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, Hitmanoid сказал:

а так он опустился до уровня Ахмет энд компани

Ну так... і мовчки спостерігати що той вичворяв і продовжує вичворяти у нашому футболі? Вам прикладів суцільно по країні мало? А це все пов'язано і доволі міцно!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, Hitmanoid сказал:

Вы меня кардинально не поняли

Да все я прекрасно понял! Сам очень зол на Динамо, за те действия Ярмолы, за качество игры... но кроты - эти конкретно достали своими выходками!!! Менеджмент у них на голову сильнее чем у Динамо, тренер толковый, но человек - дерьмо-дермовое, как капитан их и половина той команды вместе с руководством!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нападник "Дніпра" Роман Зозуля поділився думками

Не хочу розмірковувати на тему, хто правий, а хто винен в конфлікті, що склався. Але! Всі ми знаємо, що за час війни в нашій країні, всі футбольні ультрас домовилися про перемир'я. Ми, ФК "Дніпро", після матчу і з "Металістом" і з "Шахтарем", підходили до фанатів суперника і дякували їм за підтримку! Ми цінуємо і знаємо, що серед фанатів дуже багато хлопців, які захищають нашу країну! І не дозволяємо собі насміхатися або хвалитися перед ними.

Київ прийняв ФК "Шахтар" у себе, Львів дав їм стадіон. Скрізь фанати підтримують цю команду, і ні в якому разі не можна проявляти неповагу!

Ну а вчинок з піснею в літаку - це дуже не правильно і низько... Даріо, не можна себе так поводити в країні, де люди намагаються повернути вам рідне місто і рідну арену... У мене все"

від себе додам

вчинок Ярмоли неадекватний ситуації.що тут зробиш є пару неадекватів у киян,серед них Гармаш. ще в 1т звернув увагу, як цілеспрямовано Тітушенко його провокував. враження,що скандал планувався ще до гри

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 03.05.2016 at 21:54, NightVision сказал:

А Ярмола ган...дон. Просто дно. Впав нижче Сарани. А їм ще разом в Збірній грати.

Читати і аналізувати більше треба!!!

Изгнание из рая

Правильно Зозуля сказав, що Київ дав їм дім, а Львів дав їм стадіон. Але поваги до Київа і Львова в цих тварюк немає. Завжди їм щось не подобається. То як Львівські вболівальники їх підтримують, то Динамо не справжній чемпіон, бо в них ні разу не виграло, то цигану федерація наша не довподоби. Не дарма кажуть в народі "пусти свиню під стіл, то вона залізи на нього". І завжди перед ігрою з Динамо ці моральні уроди починають в засобах масової інформації нагнітати обстановку. Вони вже по іншому не вміють грати з Києвом. Хочу сказати, що це нагнітання не тільки в футболі. На ДТЕКівських підприємствах також йде промивання мозгів людям, що через політику держави ціна на вугілля мала, ціна електроенергії занижена, через державу ДТЕК в збитках. Гнати їх треба з Києва, зі Львова, зі всюди. Нехай валять на свою даунбасарену. Тошнить вже від них. Задовбали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цитувати

поваги до Київа і Львова в цих тварюк немає

А сім збірників - також  тварюки ?   Рєзкий ти хлопець, Форза...  Ярмоленко таким був, допоки не вилетів кулею з натовпу цих тварюк...

Цитувати

Гнати їх треба з Києва, зі Львова, зі всюди. Нехай валять на свою даунбасарену. Тошнить вже від них. Задовбали.

І що ж ми, і ти в тому числі, дивитися будемо?  Чемпіонат країни з незмінним чемпіоном, бо Суркіс ВСІХ простимулює? 

Цікаво ти проаналізував...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 часа назад, Michaylo сказал:

Ярмоленко таким був, допоки не вилетів кулею з натовпу цих тварюк

Це яким він був?

14 часа назад, Michaylo сказал:

І що ж ми, і ти в тому числі, дивитися будемо?

А ти лише Шахтар дивишся? Ну тоді зрозуміло... :) Може не знаєш чи забув з яких грошей і за що Шахтар "зліплений"? :) Ну якщо відштовхуватись від цієї "логіки", то багато чого повернути прийдеться, щоб і дивитись було що і жити краще і ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Ярмоленко був "рєзким".  Після "форматування" Кучером буде нормальним.

2. Я дивлюсь футбол,  бачу на полі футболістів. Ти ж - тварюк.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 минуты назад, Michaylo сказал:

був "рєзким".  Після "форматування"

Відформатували обох на 3 гри :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, igorgame сказано:

Відформатували обох на 3 гри :)

Мало!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, yura-patriot сказал:

Мало!

У них пояснення є :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я

4 хвилин тому, igorgame сказано:

Я чув що по 50000тис.грн.буде?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 гри + 2000$ 

ясно-понятно 

цікаво, скільки б дали за таку поведінку любому гравцю іншої команди не з топ 2? (хоча то ніхуя не цікаво, і так все ясно-понятно)

p.s.

Цитата

Надо было Кучеру пяток впаять, а Ярмолушку понять и простить... и наградить... шобы сепары свое место в Киеве знали... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 часа назад, yura-patriot сказал:

Я чув що по 50000тис.грн.буде?

1. Відсторонити футболіста ФК «Динамо» Київ А. Ярмоленка від участі у змаганнях на три матчі за агресивну поведінку та зобов’язати перерахувати грошовий внесок у розмірі 50 000 гривень.

2. Відсторонити футболіста ФК «Шахтар» Донецьк О. Кучера від участі у змаганнях на три матчі за агресивну поведінку та зобов’язати перерахувати грошовий внесок у розмірі 50 000 гривень.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 часов назад, w1se сказал:

скільки б дали за таку поведінку любому гравцю іншої команди не з топ 2?

А яке це вже має значення? Ви хочете щоб по пів-команди гравців діскваліфікували, чому така злість і жага до кари? Ну такий зараз в нас футбол і добре, що ще хоч такий є! :(

10 часов назад, w1se сказал:

і так все ясно-понятно

І що ясно? :) Ясно одне, що інші гравці такого не роБлять, а кроти будуть провокувати - будуть і надалі отримувати і не тільки від киян, от це точно ясно і понятно!!! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ну яка нафіг провокація? цілувати герб своєї команди в домашньому матчі? так багато хто робить, і ДК в тому числі. Але хто ж поведеться то на таку мега-провокацію? (риторичне питання)

розкатати другим складом чемпіона без шансів 3-0 - ось це була найбільша провокація!

п.с. кдк як відображення нашої судівської системи. І якби ярмолі впаяли 8+ матчів, я був би радий не від особистого покарання ярмолі, а від того шо хоч десь в нашій державі є чесні, незалежні, об'єктивні органи.  А так... ясно-понятно (с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 часов назад, w1se сказал:

А так... ясно-понятно (с)

Одним словом - яка країна, такий і футбол і від цього нікуди не дітись, не може просто бути по іншому :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Дійшло, як до жирафа - аж через дві неділі.

Цитувати

Півзахисник київського "Динамо" і збірної України Андрій Ярмоленко публічно визнав свою провину в конфлікті з хавбеком "Шахтаря" Тарасом Степаненком.

- Для нас наближається дуже важливий турнір. Мені б хотілося, щоб у нашій збірній панували мир і дружба. Я звик відповідати за свої вчинки. Потрібно в будь-якій ситуації залишатися чоловіком. Я визнаю те, що я зробив у грі "Динамо" і "Шахтаря", було неправильно. Я повністю винен. Сподіваюся, Тарас потисне руку і ми будемо зі спокійною душею готуватися до Євро, - сказав Ярмоленко під час прес-конференції.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Michaylo сказал:

Дійшло, як до жирафа

А до жирафа Степаненко, піз...ла Срни щось дійшло чи дійде колись???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...