Перейти до змісту

ФК Волинь сезону 2015/2016

Onil

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 630
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Шиш покинул Волынь

Израильский легионер Волыни Гал Шиш покинул расположение команды.

Израильский фулбек Гал Шиш не поможет Волыни в завтрашнем матче 12-го тура УПЛ против Днепра. Причина — контракт защитника с Крестоносцами подошел к концу, и футболист уже отбыл домой в Израиль.

Известно, что Шиш рассматривает сразу несколько вариантов продолжения карьеры, в том числе – и возвращение в Луцк.

Отметим, что 26-летний Гал Шиш выступал за Волынь с 2013 года. На его счету 40 матчей за лучан во всех турнирах.

Опубліковано

Луцька «Волинь» сьогодні проведе останній в цьому календарному році матч чемпіонату України. Цей поєдинок був перенесений, проте сьогодні саме він вирішуватиме надзвичайно багато для обох суперників, - пише Волинь:Світ.

На поєдинок у Дніпропетровську волиняни прибули у піднесеному настрої. У попередньому турі команда Віталія Кварцяного встановила для себе новий рекорд по забитих голах в одному матчі.

«Волинь в одному матчі української Прем'єр-ліги вколотила запорізькому «Металургу» аж 9 голів. Гравці «Волині» зізнаються, що дуже хотіли забити ще й 10-тий м’яч у ворота суперників.

«Дніпро» останнім часом демонструє надзвичайно невиразну гру, як в єврокубках так і в чемпіонаті України. Минулу гру фіналіст «Ліги Європи» програв полтавській «Ворсклі», яка в чемпіонаті відстає тепер від цього іменитого українського клубу лише на 3 очки.

Команда ж Кварцяного у разі перемоги впритул наблизиться до «Дніпра» та має шанси піти на зимову перерву на 5-тій сходинці турнірної таблиці футбольної Прем'єр-ліги України.

Перемога «Волині» дає їй шанс відірватися по очках від потенційних суперників у боротьбі за право представляти Україну в єврокубках.

Наразі конкуренти «Волині» львівські «Карпати» відстають від неї на 3 очки та займають 7 сходинку, а ФК «Олександрія» знаходиться на 8 позиції і відстає від волинян на 5 очок.

Тож увага усіх волинських уболівальників буде прикута сьогодні до ключового матчу «Волині» в боротьбі за вихід у єврокубки.

Протистояння «Волинь» - «Дніпро» розпочнеться на «Дніпро-Арені» о 17 годині. Телетрансляцію матчу вестиме телеканал 2+2.

Опубліковано

до ключового матчу «Волині» в боротьбі за вихід у єврокубки.
Щоб грати у єврокубках треба очки брати в іграх з Динамо, Шахтарем, Зорею... а то знову ця бравада і бла-бла про єврокубки!!! 
Опубліковано

Навіть якщо і в кінці буде нічия (програш - не хотілося б), мені сьогоднішня гра від Волині сподобалась - була думка, більш-менш узгодженість в діях, командність. 

Опубліковано

Волинь з перемогою!!!

Гарна гра. Сподобалась вся команда.

з.і. колись писав, що Маркевич гарний тренер за гарних умов. Коли щось не так, в опонентів Маркевича з'являються шанси. Тому, в глубині душі сподівався таки на перемогу.

Опубліковано

Супер!!!! Вітаю, народе!!! Мені наші сподобались. ))))

Мені також!!! Я навіть рахунок вгадав!!!! і повірте коли робив прогноз у темі прогнозистів я не "ляпнув" рахунок0-1, а прям так і думав, Дніпро зараз геть слабий,да в першому таймі везло, але загалом все не погано))) сьогодні було!

Опубліковано

No coments....

Європа блище...

Вітаю

Дав би Бог, але попереду ще весна і надії на єврокубки у Волині можут розтанути разом зі снігом ...

Опубліковано

В карася також не вірили
Ось так Кварцяний своїм перспективним довіряє?! Про що ще можна казати...:(
Опубліковано

Півзахисник "Волині" Флорентін Матей поділився думками про своє майбутнє.

- Флорентин, нещодавно була інформація про те, що можливо ти покинеш команду. Вона відповідає дійсності?

- Так, дійсно, я можу покинути "Волинь" найближчим часом.

- Ти вже остаточно прийняв таке рішення?

- Ні, поки це ще не точно. Зараз я перебуваю вдома з рідними і роздумую над своїм майбутнім. Подивимося, як все складеться далі.

- Ти вже не перший раз замислюєшся про відхід. Що тебе не влаштовує в Луцьку? Адже після відходу Еріка Бікфалві ти став лідером у команді.

- Я ще молодий, тому хочу пограти в команді рівнем вище. Мені хочеться прогресувати у футболі. Влітку у мене закінчується контракт з "Волинню", але я не виключаю, що можу піти вже взимку.

- Ти маєш пропозиції від інших клубів?

- Так, у мене є кілька пропозицій.

- Серед них є клуби з України?

- Ні.

- Ти хочеш змінити команду, щоб поїхати зі збірною Румунії на чемпіонат Європи?

- Так, це одна з причин.

Опубліковано

і паніслась - "от би девічь вернувся", "З девічьом ми і лігу чемпіонів виграєм", "Бікфалві і Девічь вертаюцця", "Моуріньо пішов з Челсі в Волинь і запросив сюди Девічя".

П.С. Думаю тобі привиділось, максімум - транзит.

Опубліковано

і паніслась - "от би девічь вернувся", "З девічьом ми і лігу чемпіонів виграєм", "Бікфалві і Девічь вертаюцця", "Моуріньо пішов з Челсі в Волинь і запросив сюди Девічя".

А я вчора Сіму бачив. Всьо - ми в лізі європи палюбом:-)

Опубліковано

294102.jpg

Захисник «Ворскли» Сергій Сімінін в інтерв’ю «Футбол 24»

– На новорічні свята вирушиш на облюбовані багатьма вітчизняними футболістами Мальдіви чи Емірати?

– А от і не вгадали. Новий рік та Різдво зустрічатиму в Луцьку. Три місяці тому дружина подарувала мені другого сина. Із задоволенням би десь відпочив на морях, але боюсь, що Микита нас не відпустить (усміхається, – прим. ред.).

Опубліковано

КВАРЦЯНИЙ ВІЗЬМЕТЬСЯ ЗА ПЕРЕВИХОВАННЯ ПІВЗАХИСНИКА «ДНІПРА»

123397.jpg

Згідно з інформацією FTR, тепер вже колишній півзахисник «Дніпра» Даніло Соуза спробує вразити своїми здібностямиВіталія Кварцяного - Футбольні трансфери.

Мирон Маркевич вже відмовився від цього гравця, зараз його спробує адаптувати до УПЛ «Кварц».

Довідково: народився 13 січня 1990 року в бразильському місті Сан-Луїс. Коли Данілу було п'ять років, сім'я переїхала вБельгію, де грав батько. Він там провів багато років і став громадянином цієї країни, через що Данілу автоматично також отримав громадянство Бельгії. Сам же Данілу розпочав займатись футболом в «Стандарді», за який грав його батько, а з восьми років разом з батьком перебрався до нідерландського «Аякса» і став навчатись в їх академії. 2007 року підписав юнацький контракт з «Аяксом» і в подальшому виступав за команди різних вікових категорій. У сезоні 2009-10 був заявлений на Лігу Європи, проте в основній команді так і не дебютував.

Опубліковано

А давайте Сімініну напишем якось колективно з Борди у його http://vk.com/sergey_siminin

(не знаю,як це найкраще  робиться у вк) привітаємо з народженням сина.

Не чужа ж для Волині людина і прославив наш край немало.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...