Перейти до змісту

проблема з смартфоном Lenovo a680

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Проблема така,коли я говорю по телефону мене погано чути,типу бубню в трубку,хто зможе замінити мікрофон в даному телефоні????Але саме замінити на новий а не почистити

Опубліковано

Проблема така,коли я говорю по телефону мене погано чути,типу бубню в трубку,хто зможе замінити мікрофон в даному телефоні????Але саме замінити на новий а не почистити

1) тому що "леново"!

2) в моєї дитини була така ж проблема з Самсунгом. Вирішилося "чисткою" отвору в корпусі, який веде до мікрофону.

Від носіння в кишені забилося пилюкою і брудом. Почистив - і звук став ідеальним.

Опубліковано

1) тому що "леново"!

та ну...

щось мені нагадує, років так 7 назад, коли багато хто кричав "нокія всьо - самсунг га..но" ;)

Опубліковано

та ну...

щось мені нагадує, років так 7 назад, коли багато хто кричав "нокія всьо - самсунг га..но" ;)

щось змінилось?

Опубліковано

а по темі, є ще один мікрофон на шумоподавлення?

можливо як розмовляєш - затуляєш його?

Ні вдома те саме,так хто поможе ділом?

Опубліковано

ну ти пробуй аккуратно сам голочкою підковирнути півміліметра бруду.

Буквально вчора розбирав а 369і.. там була проблема втому, що мікрофон просто витетів з пазів і чутно було фігово. підставив назад, капнув силікону і норм.

Якщо сцикотно, просто занеси на варшавку за гривень 70 тобі його зроблять.

Опубліковано

ну ти пробуй аккуратно сам голочкою підковирнути півміліметра бруду.

Буквально вчора розбирав а 369і.. там була проблема втому, що мікрофон просто витетів з пазів і чутно було фігово. підставив назад, капнув силікону і норм.

Якщо сцикотно, просто занеси на варшавку за гривень 70 тобі його зроблять.

Вже один робив,і сам чистив,без толку,я хочу щоб саме замінили. Телефон фактично новий і був таким спочатку

Опубліковано

ANANAS,то що ти на борді хочеш взнати?

іди в сервіс нехай міняють, якщо не довіряєш їм, то нехай при тобі міняють, та і все.

Дякую тобі друже,скористаюсь твоєю порадою

Опубліковано

Там цифровий мікрофон.

Компресор навіть на пробуй, бо перестане зовсім робити. І ковиряти голкою - можна пошкодити корпус (негарний буде)

Вартість заміни такого мікрофона 150грн. + чистка телефону в подарунок (принаймні я так завжди роблю) :_04:

Тривалість такого ремонту до години.

Якщо хочеш - зроблю. Пиши в приват, єслі шо...

Опубліковано

Чим більше порад ,,прочистити компресором, голкою,силіконом,,- тим більше потім роботи у майстрів.

І менше грошей у юзерів.

Опубліковано

щось мені нагадує, років так 7 назад, коли багато хто кричав "нокія всьо - самсунг га..но"

Я не кричав. Бо 7 років тому у мене була моторола :)

Опубліковано

Я не кричав. Бо 7 років тому у мене була моторола :)

:ok2:

в мене теж :smile3:

з 2005 по 2010 були Моторолки

2010-2012 нокіа

2012-13 НТС

2013-...Моторола+Самсунг

Опубліковано

Там цифровий мікрофон.

Компресор навіть на пробуй, бо перестане зовсім робити. І ковиряти голкою - можна пошкодити корпус (негарний буде)

Вартість заміни такого мікрофона 150грн. + чистка телефону в подарунок (принаймні я так завжди роблю) :_04:

Тривалість такого ремонту до години.

Якщо хочеш - зроблю. Пиши в приват, єслі шо...

Цифровий мікрофон в Lenovo ? :0155:

Цифрові часто ставлять в Nokia, рідше Samsung. В Lenovo не зустрічав. (не всі "прямокутні" мікрофони, являються цифровими)

В даній моделі стоїть звичайний "кругленький" мікрофон.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

После падения перестал работать микрофон в моем Lenovo A820. Благодаря этой теме нашел кто мне его починит :)

Хочу сказать спасибо kushmiruk за отличный сервис и за человеческое отношение к клиентам :) Все быстро и качественно.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...