Перейти до змісту

Декомунізація 2015


Basil

Рекомендовані повідомлення

Це не декомунізація - це гроші (яких немає) на вітер. Львівська область - яскравий тому приклад (села Масимівка та Андріївка).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну да , в стране всё хорошо , экономика работает на полную мощь , терь можна и переименованием заняцца.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво побачити нові назви.

нові, а може і старі назви, це прерогатива місцевих громад... вони мають визначитись...

Це не декомунізація - це гроші (яких немає) на вітер. Львівська область - яскравий тому приклад (села Масимівка та Андріївка).

в Івано-Франківській жодного... ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 8 місяців потому...

хєрньою займаються! Хочуть цілим його зрізати, алазним тросом... Два дні встановлювали риштування і обладнання, зранку почали різати і перед обідом алмазний трос не витримав, порвався, зупили процес... але зара, схоже, продовжують, пил, дивлюсь, іде... 

Граються, як... Натякнули б правосєкам-радикалам, і ті б його швиденько вговорили знятись :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Демонтаж цього Леніна міськрада аж в 200 тис.грн. зацінила!!! Пишуть, що аж 6 алмазних тросів порвали! Але наскільки я бачу, то відриватись він почав ну зовсім не по тій лінії, що пиляли :) Відриватись почав зразу під підошвою :) І нафіг було оте пиляння?! Зате 200 штук! ;)

 

Scane002.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

завалили... Ні, все ж недарма пиляли, то просто з цього боку так пішло. Тепер цікаво, як же його повезуть... він же тою рукою всі тролейбусні дроти тягнути буде, чи стовпи класти :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме цікаве в цій ситуації - скільки з тих 200 тис. отримають люди, які ту роботу робили? І так. сильно дорого воно в них виходить все-таки... А взагалі ці всі перейменування їхні і витрати сотнями тисяч на демонтаж пам'ятника виглядають як насмішка над народом при тій ситуації, яка є в економіці. На зарплати і пенсії для народу грошей в них нема, чи хоча б на те, щоб припинити постійне різке підвищення тарифів, чи хоча б не вигадувати нових податків і "абонплат", на зміну табличок - завжди є! А може, краще було б на ті кошти оплатити операцію пораненому в АТО військовому, чи медикаменти якісь закупити, обладнання медичне для військового госпіталя, якісь необхідні речі для армії? Ні, боротьба з пам'ятником і табличками на трасах і будинках для них важливіша. Так, це зробити ТРЕБА, але коли економіка буде більш-менш стабільною, не буде війни, постійного росту цін, тарифного знущання над людьми і інших "пакращень". Зараз то (і інші витівки влади, на зразок підвищення зарплат собі) виглядає десь так: в країні голод, а керівництво щодня транслює по всім телеканалам в прямому ефірі свій сніданок, обід і вечерю в найдорожчому ресторані країни (обов'язково кожен з годинником за півляма і в костюмі від провідних кутюр'є Європи, а добираються до ресторану на гелікоптерах), особливо наголошуючи на тому, що вартість однієї порції не менша річної зарплати "пересічного", і регоче, показуючи документи про фінансування того з бюджету. А в перерві реклама сухарів для лохторату з пліснявого хлібу і передачі на  зразок "100 страв з кропиви і лободи" або "Кращі страви з м'яса щурів" чи "Як змайструвати взуття і пошити одяг з підручних матеріалів". Ну ще закон про заборону критики влади всім громадянам прийняти, ввести податок на відвідування роботи і електронний браслет на кожного, щоб на несанкціонований мітинг не збиралися, а з населеного пункту виїжджали тільки після отримання дозволу (а то ще на Майдан зберуться). А можна і "про три колоска"... Ну то я, звичайно. перебільшив трохи, але певні рухи в сторону вищеописаної ж*пи вже починаються. Ті ж нарахування за газ заднім числом за 9 місяців тим, в кого лічильників немає... Ото взагалі клас - не було боргу, не було, все платив, і тут БАЦ - і є борг! Так і з лічильником ту ж "абонплату" доплатити примушувати скоро почнуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мінусаторам  - от був сьогодні на якомусь телеканалі сюжет про декомунізацію і "ленінопад" в новинах - там показали з 10, як не більше, демонтажів, і НІДЕ так "ювелірно" і "високотехнологічно" протягом не однієї доби цього не робили (і грошей, напевно, значно менше витратили, а десь і взагалі активісти самі БЕЗКОШТОВНО знесли)... Так , як я вище написав, такий крок необхідний, не можна будувати нову державу, в якій вулиці і населені пункти називаються на честь людей, що ту державу руйнували і по факту вбивали її народ, але думаючи головою, коли, куди і які йдуть кошти. В час кризи та ще й війни викидати бюджетні гроші на гучні святкування (гірлянди новорічні за сотні тисяч, і щороку нові, бо "красіво", і обов'язково салют за 100 тис.), нікому не потрібні речі на зразок "Нацбанк впроваджує нові 100 грн. з підписом Гонтарєвої", і вищеописані "фокуси з пам'ятниками і табличками" - як мінімум, нерозумно, а то і просто злочин (якщо гроші йдуть на шикарний ремонт приміщення чи представницьке авто для, скажімо, районного "начальства")! В ідеалі на такі заходи, як і на встановлення пам'ятника комусь повинні скинутися хоча б половину суми члени якоїсь політичної партії (громадської організації) чи знайти спонсорів-бізнесменів, які то профінансують. А тут якраз той випадок, коли дууууже добре треба (і бажано, поліції та борцям з корупцією спільно) перевірити як і на що конкретно пішли кошти та прослідкувати, куди подінуть бронзу з того пам'ятника (а її там на 7 млн.), бо в нас буває по різному... З одного боку більшість держустанов, особливо на місцях (НБУ, АП, ВР з знаменитим "Wifi за мільйони" та інші "блатні" прохання не згадувати, ті можуть) не може нічого реально потрібного для роботи купити, закупівля, скажімо, сервера на місце згорілого - довга і нудна морока (то ж коштує аяяй, сто тисяч), а всі так хочуть електронних послуг, миттєвої видачі документів, і т.д., тоді як витрата грошей (нормально так, іноді сотні тисяч) на "косметичну" дурню на зразок "проведення заходів по підготовці в місті до святкування через півроку Дня Колгоспника" - зустрічається частенько і повсюдно. Другий приклад - багато розмов зараз йде про підключення до Інтернету в сільрадах - ну зробили б для пари КРУПНИХ провайдерів 4G ліцензію БЕЗКОШТОВНО, і все було б, зі 100% покриттям і теж БЕЗКОШТОВНО (ще й самі модеми б розвезли і налаштували), так ні, то ж мільярди від продажу папірця можна ОСВОЇТИ, а так що? Економія коштів і все працює? Так же не цікаво! І сам не гам, і іншим не дам, зате плач "ой нема зв'язку". І то вже навіть не свідомість конкретної влади, це непорушна ТРАДИЦІЯ - якщо гроші можна зекономити і освоїти - обов'язково ОСВОЇТИ. Блін, є ж якась МЕЖА... Хоча, для кого є, а для кого й, як видно, немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Причому тут зарплати? Де там про них? Таке враження, що поста мого не читаючи, мінус вліплений тупо за те, що я, редиска така, посмів щось написати. Ну перепрошую, о великий мудрець! Напевно, та ситуація, яка є, сама суперова за всі роки незалежності, а я, і всі, хто так само думає, що в країні твориться чорті-що, агенти Кремля і мішаємо проводити карколомні реформи, ведучи країну до світлого майбутнього? Задрало дивитися на те, як в той час, коли реально ОДИНИЦІ при владі ще стараються хоч щось зробити для держави в цілому, решта (соррі за цитату) "Пи*дЯть и пИ*дять, пИ*дять и пи*дЯть" (а деякі ще й імідж держави некисло піднімають, коли пики в залі парламенту один одному товчуть). Причому незалежно від політичних вподобань і німбу з крильцями (або рогів і хвоста), які виднілися перед виборами... І кожні нові, чи то правильніше буде так: "нові", з самого початку незалежності мають завчену мантру - "попередники розікрали казну, всепропало, всім терміново затягнути паски", замість сказати: "от ми візьмемо і піднімемо державу", і почати без зайвої реклами робити реальні справи. Чи то приміщення органів влади в нас зачаровані такі - сів в крісло - і "понеслось"? Імунітетом від цієї хвороби дуже мало хто володіє, на жаль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...