Перейти до змісту

Windows Phone 8.1,10(WP)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Створив цю тему для обговорення,для пошуку вирішення проблем і тд. в даній ОС.

Завтра стану щасливим власником смартфона Nokia Lumia 635 WP 8.1

Так що пишіть тут все що цікавить,будемо разом вирішувати проблеми і обоговорювати дану ОС

Опубліковано

Телефона ще нема, а проблеми вже є? :)

я просто на перед все продумав,мало лі)

Опубліковано

напишу не зовсім гарну новину на рахунок вашого телефону (і всіх інших з 512 Мб) - http://wpleaks.com/s...unktsional.html

ну навіть якщо обмежений функціонал то ладно аби стабільно робила

айфон 4с також має трошкі урізаний функціонал в іос 8 або іос9(бета)

думаю до релізу WP10 допилять

Опубліковано

Отримав Nokia Lumia 635 з 1гб озу.телефон на багато кращий за аналог на андройді

Опубліковано

Отримав Nokia Lumia 635 з 1гб озу.телефон на багато кращий за аналог на андройді

це дебре .. значить вже почали випуск нових модифікацій ....

p/s дивлюсь що вже встиг отримати мінсу від людителя Андроїда ;)

да да))))

буду чекати релізу wp10)

Опубліковано

юзаю вже 2 дні,скажу ще не погано,стабільно,не глючить,гарно працює

поклеїв матову плівку,і залишеться на Алі замовити чихла

Опубліковано

І ще постав якийсь спелчекер для перевірки правопису :D

Ну і по темі - батарейка скільки тримає в середньому? День чи два?

Опубліковано

І ще постав якийсь спелчекер для перевірки правопису :D

Ну і по темі - батарейка скільки тримає в середньому? День чи два?

Ну юзаю з самого ранку,інтенсивно,то ще залишилось 69% акб.працює стабільно,до того в мене був LG l fino,то скажу що вінда набагато шустріша і стабільніша,і акб набагато довше тримає

Опубліковано

Ще досі не посадив телефон,живучий. Скажу так що по стабільності він працює як iPhone 5,все чотко,плавно

Опубліковано

Я помітив що злобні Андроїдоводи завжди агресивно накидаються на І-фоноводів і ще злобніше на Віндоводів.

У дочки вже рік Люмія 620 на Вінді 8.1. і їй вистачає з головою, не висне, додатків і ігр вистачає, заряда теж.

У мене старенька Люмія 800, на вінді 7.8. в принципі те ж вистачає, хоча не на всі випадки, але не гальмує не вісне (ну майже), батареї вистачає.

У дружини Самсунг S DUOS на Андроїді 4.0 - то та плюється, він загальмований, часто вісне, додатками ніякими не користується, бо по-перше не вміє., по-друге, встановиши додатки він встає взагалі. Тихенько заздрить дочці.

Прошу всіх Андрофобів - проходьте далі і брижжіть жовчю в відповідних темах по Андроїду.

ТС-а вітаю і бажаю тільки позитивних вражень і задоволень. Система Віндовс закрита що є і позитивом і негативом. Коли захочеш більш розширених можливостей і специфічних програм - завжди зможеш перейти на Андроїд.

Опубліковано

Я помітив що злобні Андроїдоводи завжди агресивно накидаються на І-фоноводів і ще злобніше на Віндоводів.

У дочки вже рік Люмія 620 на Вінді 8.1. і їй вистачає з головою, не висне, додатків і ігр вистачає, заряда теж.

У мене старенька Люмія 800, на вінді 7.8. в принципі те ж вистачає, хоча не на всі випадки, але не гальмує не вісне (ну майже), батареї вистачає.

У дружини Самсунг S DUOS на Андроїді 4.0 - то та плюється, він загальмований, часто вісне, додатками ніякими не користується, бо по-перше не вміє., по-друге, встановиши додатки він встає взагалі. Тихенько заздрить дочці.

Прошу всіх Андрофобів - проходьте далі і брижжіть жовчю в відповідних темах по Андроїду.

ТС-а вітаю і бажаю тільки позитивних вражень і задоволень. Система Віндовс закрита що є і позитивом і негативом. Коли захочеш більш розширених можливостей і специфічних програм - завжди зможеш перейти на Андроїд.

Нене андройде не хочу,лагає страшно.В мене була колись люмія 610 на WP 7.5 не глючила,для дзвінків і елементарного інтернета і часом як навігатора

Опубліковано

Звісно, понакупляєте кЕтайських зламків, а птом, ой андроїд глючний. Придбайте адекватний тел, і тоді вже хайте.

Зіі нічого проти віндофонів не маю...

Опубліковано

Звісно, понакупляєте кЕтайських зламків, а птом, ой андроїд глючний. Придбайте адекватний тел, і тоді вже хайте.

Зіі нічого проти віндофонів не маю...

В мене было пару смартів на андройді,ну гарні ну функціоналу більше,але я люмію активно юзаю 2дні а на андройді мусив би на перший день на зарядку ставити

Опубліковано

можна взнати моделі?)

Ну вот Samsung galaxy ace2 бук класний тим що багато прошивок было

А останій був Lg LFino,по характеристикам як моя люмія,але акб тримає набагато гірше

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Найбільший облом - це те, що в українській розкладці немає українського словника, тобто клава не дає варіантів готових слів, коли ти починаєш щось набирати, орфографія не перевіряється, свайп не робить.

На англійській і російській розкладці ці функції працюють просто прекрасно, а в налаштуваннях в українській розкладці реально навіть опцій таких немає. :(

Опубліковано

"порівнянн" роботи 8.1 і 10 :) - http://microsoftport...-lumia-930.html

канешно 10 набагато швидша за 8.1,є звичайно лагі,вилітання програм,але це бета,а так дуже багато няшок,фішечок і тд,кому цікаво можу зробити ролік,де буду просто клацати телефон,щоб кому це буде цікаво побачили що таке Windows 10 Mobile.

Опубліковано

канешно 10 набагато швидша за 8.1

А я чомусь зрозумів, що на першому телефоні 8,1. а не 10.

Ніби навіть сказано було

оторые работают на Windows Phone 8.1 и Windows 10 Mobile Build 10512 соответственно.

І як на мене 1-й (8,1) явно шустріший.

Опубліковано

канешно 10 набагато швидша за 8.1

А я чомусь зрозумів, що на першому телефоні 8,1. а не 10.

Ніби навіть сказано було

оторые работают на Windows Phone 8.1 и Windows 10 Mobile Build 10512 соответственно.

І як на мене 1-й (8,1) явно шустріший.

я писав про свій опит,в мене зараз стоїть останя сборка 10,вона гарно,дуже подібна до ПК версіїї

ібо це все одна і та ж 10

Опубліковано

Статейка для роздумів

http://habrahabr.ru/...pt/blog/264763/

без образ, але дістало вже ... по перше для 10-ки є окрема тема, а по друге - вже втомили ці повідомлення про збір даний .. почніть включати мозк і думати - які це об'єми і кому ви потрібні щоб за вами слідкувати ...

скоро фраза "неназванный ИТ специалист" буде рівнозначна фразі "британские учёные" ...

По-перше, я лінк на статтю скинув виключно для ознайомлювального характеру і ніяких висновків не робив, кожен сам вирішує, що і як робити.

По-друге, що і коли починати включати будете вказувати своїй дружині на законних на це підставах!

P.S: без образ

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...