Перейти до змісту

Вечірній велолаунж

vanus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Я вже вдомка, відігрілась трохи....

зачотно прогнались.... але легені від незвички страшенно возмущаються...

патамучто катацца нада, а не пиво пити ! Провожаючі на шосері так нас провожали, що я тож чуть не випльонула легені))))))))

надіюсь, ти нормальн одобралась, дєточка?

• Відповідей 1,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

КМД прокатавшись на моєму Чемпіоні сказав.... "Ммммда.... 30 тут і 30 там це зовсім різні речі" :wub:

ЦЕ він в порівнянні з байком :P а шосер внатурі летить. ;) з мосту 57 легко.

КМД забембав.... я скидаю шв від підїжджає "Закуріть нє найдьотся?" я знову піднімаю швидкість..... тільки скидаю... він знову "Сігарєткі нє будєт?" бля..... :0016: не хотілось вже по місту вкручувати щоб скинути його з колеса, помаленько розкрутив до 36.... так і приїхали з ним в центр. :D

Опубліковано

а я отсоединился от группы на киевской и порулил домой(жена волновалась),сорьки что не попрощался,но доганять вас не было смысла.

всем большой РЕСПЕКТИЩЕ!!!

2 БОРГ: ты куда пропал?

Опубліковано
2 БОРГ: ты куда пропал?

та в мене совість нажаль присутня :) я молодих велосипедистів в центр привіз за собою, значить мусив після кроса до калібріса, назад в пункт призначення доставити...

Опубліковано

я доречі вчора таки завалився на бочок разок :) накаркали мля прарокі "шо на контактах? і не впав? впадеш" :)

Опубліковано

ага, який там крос... це для кого як... Lexx, ти не знаєш хто я ?? Я ж новачок, юна лєсапєдістка, мені ще рости

а Borgu дякую, такі, як він просто необхідні, принаймі для початку, там думаю, плентатись зі мною не прийдеться :rolleyes:

і ще, дякуючи йому, тепер на мому каманчі і я, і комп, і маячки

Опубліковано

2 МІЛА

Крос це гонка по пересічній місцевості. ;)

А щодо швидкості...... тут згоден просто ми їхали до Колібріса і не було резону збирати групу. В групі тобі було б навіть небезпечніше, якби передній різко загальмував (що в місті дуже реально) ти могла б влетіти в перенього. А за містом ми групу завжди збираємо і якщо хтось не може тримати темп то ми його скидаємо.

А Бргу можеш + поставити за те що він такий ОРЕЛ :)

Опубліковано
2 МІЛА

А щодо швидкості...... тут згоден просто ми їхали до Колібріса і не було резону збирати групу. В групі тобі було б навіть небезпечніше, якби передній різко загальмував (що в місті дуже реально) ти могла б влетіти в перенього. А за містом ми групу завжди збираємо і якщо хтось не може тримати темп то ми його скидаємо.

Кого скидаєте і куди? ;)  темп чи того хто не може тримати темп? :)

Опубліковано
2 МІЛА

Кого скидаєте і куди? ;) темп чи того хто не може тримати темп? :)

хі...а я спочатку так і подумала,шо того ХТО не може тримати темп..думаю фігасє... ;) ..

До речі мені теж дууууже сподобалась поїздочка..Тікі чогось дупа на слід.день боліла :)

Опубліковано
До речі мені теж дууууже сподобалась поїздочка..Тікі чогось дупа на слід.день боліла ;)

А ти купи собі велоштани з памперсом і все буде гуд.

Опубліковано
До речі мені теж дууууже сподобалась поїздочка..Тікі чогось дупа на слід.день боліла ;)

А ти купи собі велоштани з памперсом і все буде гуд.

Та прикол в тому,шо до цієї поїздки ніразу не боліла)))..мабуть тре купити :)

Опубліковано

Почитав :) :) :D

Скидаємо темп, а якщо чайник продовжує відставати то і його.... і деребанимо вел. :D :D :D

А на рахунок дупи то Самхейн :) праВа, памперс допоможе їй. ;)

Опубліковано

то тіпа школа для чайників... нє, я то не боюсь, але краще сама покатаюсь-потренуюсь, а там побачите як чайники свистять

Опубліковано

Як обігнати Лілю

1)Дати їй покурити

2)Налити 100 грам сочку

3)Їхати за нею проти вітру

Опубліковано

Як обігнати Лекса

1)Машиною (на трасі )

2)Мотоциклом (Моторолер гарантіі недае )

3)Поїти кормити немае сенсу їде ще швидше

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...