Перейти до змісту

Вечірній велолаунж

vanus

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Сьогодні відпочинок.... Максимум легенька закаточка...

Я вчора попрацював останні кілометри добре.. + буксир. Варто думаю дати організму відпочити, зісти вітамінку.. і попити водички .. наприклад Поляна квасова. Завтра поїдемо в Гаразджу... і будемо з гірок гальмувати, а під гірки вдумливо вкручувати..)))) можна навіть цілиною піти..))))

Що в горах може допомогти:

1. Витривалість - великий запас гілкогену, велике серце, великий обєм легень, великий вміст гемоглобіну в крові. (тренування)

2. Знання маршруту - треба проїхатися перед змаганнями і все добре роздивитися.... особливо останню третину маршруту. (ознайомлення з трасою)

3. Техніка - мякі широкі покришки, бажано фолдингові, накачані під себе.. щоб на спусках не зробити "зміїний укус" а на підйомах щоб каміння ковталось, а не вистрибувало з під коліс. Трансмісія має працювати ІДЕАЛЬНО. Ходову вичистити і змазати... (про ролики в перекидці теж не забуваємо). Превірити всі кріплення і затяжку болтів.. особливо виноса, гальм і роторів.

Ось такі пироги.. навскидку. ;)

• Адміністратори
Опубліковано

в топку пироги. Ми з Кравою проїхались.

Нормальний темп в гаразджу, подерлись в гірочки, покормили сліпнів :)

І назад.

Провідали Андрюху.

Опубліковано

а я в это время (с 21:30 примерно) крутил по объездной и через Рованцы. кстати, видел немало народа на байках, даже в шлемах, и вообще как солнце село, многие выехали прокатиться :ok2:

Опубліковано

нее, в 20 еще слишком жарко - ну нафик :smile3: сегодня снова буду выезжать в 21.30 на кружок вокруг города. если кто-то хочет присоединиться, можем и возле Леси собраться. цель покатушки - прогулка для бодрости духа и тела. расстояние - ~20 км. длительность - 40-50 минут.

Опубліковано

Як на мене, то по лісі кайфовіше, там і в 20:00 на швидкості в 30 км/год свіжачок.

шкодую по вчорашній покатусі лише про те. що не взяв з собою плавки, щоб скупатись в озері на території Гвардейца.

а так - зачот, однозначно.

• Адміністратори
Опубліковано

Ех, ніхто не катає. Їду я на шосері прокатаюсь по окружній.

Звоніть якщо хтось виїде.

Опубліковано

Вже два дні підряд (а взагальному другий тиждень майже щодня) вкатую 13 км після роботи по жарі і потім в 21:30 - 22:00 повертаюсь додому з вантажем на спині. Сьогодні їхав назад пустий, то аж невірив своїм ногам. :D

В 21:30-22:00 їхати класно. Але фара мусить бути обов"язково, бо водії ніфіга не бачать на перехрестях і можна нехіло влетіти.

• Адміністратори
Опубліковано

Ітогі на сьогодні.

Шосе 60 км. Середня 31км. Саменький.

Опубліковано

прокатился просто супер. после дождя и жары вечер изумительный :ok2: кстати, в ~9.30 и 10.30 заезжал к Лесе - никого не было к сожалению..

Опубліковано

як вчора, так і позавчора катав ввечорі (виїзд в 22-30. прибуття - 23-00) в Новостав (це за Боратином), там ночую, а зранку в половині сьомого назад до Луцька, дома: холодний душик, кавка і на роботу. В кожну сторону по 15 км.

Кайф шо ввечорі, шо зранку.

Чесно кажучи - зранку кайфовіше.

:0003:

Опубліковано

в Новостав (це за Боратином), там ночую, а зранку в половині сьомого назад до Луцька

так, я розумію, це одинока пропозиція, чи просто для інформації :)

А я б до чистої водички катнулась, десь приблизно до 15 км, дуже вже хочеться поплавати, здайте місце і маршрут будь ласка.

Опубліковано

і я сьогодні планую виїхати, вчора нарешті дозбирав трахтара (за що дякую Di)

мо давайте переїдем темою в кулінарку - сьоня ж середа! :)

Опубліковано

Отже ми їдемо на Солдатське виїжаємо орієнтовно в 19.00 від архіву. Їдемо через Теремно, Липини, Борохів по дорозі. Хто хоче підтягуйтесь. Мій номер телефону О5О-З78-48-З1

Опубліковано

Ох файно попрацювали на кар"єрчику і по лісі :0005:

п.с.: контакти ну просто ніпадєтскі рулять. вигрібаю там де в топлках вже даааавним давно став би

• 2 місяця потому...
  • 3 місяця потому...
Опубліковано

Може завтра під вечір хтось хоче і має можливість катнути шоссе, наприклад на Дерно, погода має бути норм, виїхати ~16 00?

Опубліковано

Ми з Пламом катаємо ввечері на МТБ. Наприклад вчора по парку накрутили 20 км. На шосе, як на мене ще рано асфальт розбитий, де-не-де ще є обледеніння траси... та й в 16 год щоб виїхати то в 18 орієнтовно заїдеш. Темно..і підморозить..

Гайда краще з нами в парк на МТБ.. На 19:00 біля фонтанів.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...