Перейти до змісту

Собака(ки) покусала подростка на Стыре

rusel33

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 77
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Всуну своих 5 копеек. В Луцке ввели регистрацию собак и плату налогов за них, вместе с тем совершенно нет мест для выгула. Да их обозначили, например, кусок сквера за ЗАГСом но тот кусок территории не огражден, и там собаки гуляют вместе с детьми. Так что тут палка в двух концах. С одной стороны собачники, которые платят за собак, с другой стороны власть , которая неизвестно куда девает эти деньги. Ведь для того чтоб оградить эти кусочки земли для выгула много вложений не надо.

Опубліковано

Всуну своих 5 копеек. В Луцке ввели регистрацию собак и плату налогов за них, вместе с тем совершенно нет мест для выгула. Да их обозначили, например, кусок сквера за ЗАГСом но тот кусок территории не огражден, и там собаки гуляют вместе с детьми. Так что тут палка в двух концах. С одной стороны собачники, которые платят за собак, с другой стороны власть , которая неизвестно куда девает эти деньги. Ведь для того чтоб оградить эти кусочки земли для выгула много вложений не надо.

Це не є отмазкою, щоб вигулювати собак без намордників. І ще, попрошу власників собак прибирати після них, як це заведено в Європі!!! Ви ж в Європу хочете? а какі прибирати відмовляєтеся..

Да, я хочу как в Европе, получать услугу за которую плачу.

Опубліковано

Да, я хочу как в Европе, получать услугу за которую плачу.

Європа починається з того, що Ви поважаєте оточуючих та прибираєте какахи за своїми 4-ри лапими друзями.
Опубліковано

а чьо не беспокоят? чому я маю йти на роботу, а переді мною виганяють собак на газони з квартир щоб вони гадили??

це питання важливе.

а на рахунок укусів, то все залежить від хазяїна, якщо знаєш що собака агресивна, бойова чи натаскувалась на атаку то я б без намордника не вивів би.

в мене хоч і велика але спокійна, в дворі попробуй зайти, а за каліткою навіть не дивиться ні на кого, крім тварин))). на березі не раз платив за гусей

Опубліковано

вброс не вброс, але те, що собаки постійно когось кусають - то це факт.

так люди РЕГУЛЯРНО когось пи*дять, КОЖЕН день і це теж факт, і що ? Тільки гопоти й лигарів по дворах чомусь не меньшає. То все довга й нудна мова, причому не перша й не остання. Кожен хоче повисити свою безпеку за рахунок іншого

MANJAK11, це не ваша собачка випадково там гуляла?. Вже занадто сильно ви захищаєте кусючих песиків.

Це не Ви там бухали з малалєтками "на Стыре" і з розочкою лізли до собаки "щоб було весело"?

Опубліковано

люди не сваріться...розкажу свою історію,яка трапилась з моїм собакою , у мене був ротвейлер, великий, накачений з королівських порід, у дворі усі дітки його любили грались з ним вуха крутили на вузлика завязували і ніколи він на них навіть не рикнув, терпів, я як порядна .... завжди собака з намордником і пакетики, щоб прибрати відразу, так ось пішла моя мама його вигулювати одягла йому намордник і тут летить стаф без поводка і намордника, моя мама не вспіла нічого зробити, а він уже вцепився у мою собаку і мій не зміг дати йому відпору, бо в наморднику був, власник стафа ледь забрав його ! ми не раз попереджали власника якщо без намордника вигулюєш свою собаку, то бери хоча б на повідок, а у відповідь чули завжди те саме - моя собака слухняна. і що робити тоді у таких ситуаціях ??? доречі заяву в міліцію написали і толку з того, він як вигулював без повідка і намордника так далі так само вигулює.

Опубліковано

то ви тут за собаку он як переживаєте.

уявіть собіна секундочку, якби на місці ротвейлера була не дай Бог людина.

пес - це звір, навіть якщо він добрий та слухняний, природні інстинкти в нього, хоч і приспані, але є.

а звір може стати агресивним та неконтрольованим через страх, агресію і в свій бік, навіть ревнощі (коли в родині з'являється дитина, і вся увага прикута до неї) і т.д.

є ж правила і закони, які регулюють це.

Опубліковано

то ви тут за собаку он як переживаєте.

уявіть собіна секундочку, якби на місці ротвейлера була не дай Бог людина.

пес - це звір, навіть якщо він добрий та слухняний, природні інстинкти в нього, хоч і приспані, але є.

а звір може стати агресивним та неконтрольованим через страх, агресію і в свій бік, навіть ревнощі (коли в родині з'являється дитина, і вся увага прикута до неї) і т.д.

є ж правила і закони, які регулюють це.

я вас розумію, і згідна з вами, але кожен власник повинен відповідати за своїх тварин/собак, дресирувати і контролювати під час вигулу, крім того ніхто не відміняв намордники і повідки ! а ще знаєте , повинні бути, якщо не в наморднику, то мінімум на повідку і маленькі собаки, тому що в них теж є зуби які уміють кусати.
Опубліковано

люди не сваріться...розкажу свою історію,яка трапилась з моїм собакою , у мене був ротвейлер, великий, накачений з королівських порід, у дворі усі дітки його любили грались з ним вуха крутили на вузлика завязували і ніколи він на них навіть не рикнув, терпів, я як порядна .... завжди собака з намордником і пакетики, щоб прибрати відразу, так ось пішла моя мама його вигулювати одягла йому намордник і тут летить стаф без поводка і намордника, моя мама не вспіла нічого зробити, а він уже вцепився у мою собаку і мій не зміг дати йому відпору, бо в наморднику був, власник стафа ледь забрав його ! ми не раз попереджали власника якщо без намордника вигулюєш свою собаку, то бери хоча б на повідок, а у відповідь чули завжди те саме - моя собака слухняна. і що робити тоді у таких ситуаціях ??? доречі заяву в міліцію написали і толку з того, він як вигулював без повідка і намордника так далі так само вигулює.

Так вот, и я о чем и пытался сказать, так мне минусов налипили, еще и не обосновали за что, ну да и ладно, может легче стало ;)

С вашей собакой хоть все хорошо? Мало ли, может какой башенный этот стафф.

Пока есть вот такие "экземпляры" своим любимцам одевать намордник опасно, для их здоровья, и не дай бог еще хозяину может попасть.

У меня был случай - иду я с своей собакой, сучке было восемь месяцев, смотрю с частного сектора вылетает московская сторожевая, я быстро поднял свою на руки, это тело в килограмм 100 подбегает, и начинает рычать, в тот же момент моя выкручивается у меня с рук, и бросается на неё, в итоге не кто не пострадал, московская сразу убежала, я с трясущимися руками забрал свою собаку, и пошел дальше. Исходя из этого - минусаторы, выше указанного поста, ответите мне, чтобы было если бы моя собака была бы в наморднике!?

Опубліковано

це було декілька років назад і мого Друга уже немає...нажаль..... після укусу стафа у мого через деякий час почались проблеми, він покусав його біля вуха і там потім почало від бактерй усе гноїтись, мусили терміново робити операцію, але до чого я веду : я дуже сильно люблю тварин/собак, але виннен не тільки собака, а власник !!! ми несемо відповідальність за тих, кого приручили !!!

Опубліковано

що робити? пристрелити!

якби ще у нас зброю узаконили

так вона й так законна, роби дозвіл, купуй, а там побачим, хто влучніше стріляє, якщо що

Опубліковано

Європа починається з того, що Ви поважаєте оточуючих та прибираєте какахи за своїми 4-ри лапими друзями.

мені от цікаво, як ти побачиш какахи, якщо трава вище 10 сантиметрів й ти не лізеш в кущі сцяти ? А процес дефекації, так навіть ящо прибирати за собакою, то процесу це ж не відміняє. Але ж нє, то я не подумав, то мабуть прикольно наблюдати, коли власник собаки кривится й прибирає какаху

Опубліковано

так вона й так законна, роби дозвіл, купуй, а там побачим, хто влучніше стріляє, якщо що

воно то так, але взаємоповага виросте.

Опубліковано

Але ж нє, то я не подумав, то мабуть прикольно наблюдати, коли власник собаки кривится й прибирає какаху

А прикольно наблюдати, як ти ту какаху у себе на протекторі кросовка виявиш у себе, коли прийдеш додому. Особливо, коли ту какаху чіпляєш, коли йдеш короткою дорогою з магазину.

Опубліковано

Яка зброя законна? Мисливська? І що з такою по місту можна гуляти для самозахисту? А натаскана собака бійцівських порід це не зброя?
Опубліковано

да забембало вже, коли люди серуть в себе під ногами, бичками, стаканчиками, бутилками, сємками, папірець дор мусорника донести не можуть, зато побачать навіть не какаху, а процес за 100 метрів й починають

Я прибираю за своєю собакою, якщо вона нагадить на асфальті, АЛЕ Я НЕ БУДУ ПРИБИРАТИ там де повз мене ТОЛПИ соваются сцяти й валяются купи пустих бутилок й стаканчиків.

Але ж нє, то я не подумав, то мабуть прикольно наблюдати, коли власник собаки кривится й прибирає какаху

А прикольно наблюдати, як ти ту какаху у себе на протекторі кросовка виявиш у себе, коли прийдеш додому. Особливо, коли ту какаху чіпляєш, коли йдеш короткою дорогою з магазину.

тобто собакам какати на газоні то фе, а на тому газоні робити стежки й коротку дорогу то норм ? Цирк

Опубліковано

я нечаянно поддержала. какаха может быть и котячей, и человеческой, а может быть и стекло, и шприц, и ...... так что смотрите в оба

Опубліковано

Я прибираю за своєю собакою, якщо вона нагадить на асфальті, АЛЕ Я НЕ БУДУ ПРИБИРАТИ там де повз мене ТОЛПИ соваются сцяти й валяются купи пустих бутилок й стаканчиків.

Але це порочне коло треба розірвати рано чи пізно, бо цей бардак буде тривати вічно
Опубліковано

да забембало вже, коли люди серуть в себе під ногами, бичками, стаканчиками, бутилками, сємками, папірець дор мусорника донести не можуть, зато побачать навіть не какаху, а процес за 100 метрів й починають

Щось я невторопав твоє цитування мого посту...

Опубліковано

Яка зброя законна? Мисливська? І що з такою по місту можна гуляти для самозахисту? А натаскана собака бійцівських порід це не зброя?

В розрядженому й складеному стані гуляй скільки влізе, а якщо купиш щось типу вінчестеру, який не розбираєтся для переноски, то й розбирати не треба. Натаскані бійцівські собаки то окрема тема, але ж ви як зазвичай всіх під одну гребінку

Але це порочне коло треба розірвати рано чи пізно, бо цей бардак буде тривати вічно

та я казав, робится штраф в штуку баксів за все перечислене, й я перший буду *бекати* й прибирати й перший же передзвоню куди треба, коли побачу, що хтось викинув пляшку чи поліз сцяти

Щось я невторопав твоє цитування мого посту...

то впринципі до всіх говорилось, а не виключно до тебе, просто так получилось

Опубліковано

тобто собакам какати на газоні то фе, а на тому газоні робити стежки й коротку дорогу то норм ? Цирк

а ти завжди ходиш лише асфальтованими доріжками? по дворі через втоптану десятеліттями стежку пройти вже табу? а собакам там срати можна? не по газону, про газон ніхто не заїкався.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...