Перейти до змісту

Будет ли зима?

dimmon

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я смотрю по погоде что уже весна полным ходом ;) Что народ думает будет ли у нас еще снег или нет? Я думаю что уже все, ну может на нчало марта побушует малехо но не долго. Гууууд :) Люблю весну :)

Опубліковано

Эх....

я тоже весну люблю,  и давно мечтаю снять верхнюю одежду :)

но как подумаю что мне резина летняя нужна, так и опять зиму хочется  ;)

Опубліковано

да, мені також прийдеться купувати гуму на весну. І не 155х80 R13" як в тебе, а 215х60 R17", що обійдеться знааааачно дорожче. Так що я з а зиму !;)

Опубліковано

дифота умный! дифота в прослам гаду купил два калиса, и в этам купит иссьо два, зацем сразу цитыри! ;)

Опубліковано

та тут діло не в ціні, ( гроші я вже назбирала, ну там на чомусь з зекономила,  "искуство требует жертв") і з вибором я вже оприділилась, да іх ще поки немае , не завезли.   Так мене щас забанять за оффф, але що в кого болить , про те й говорить

Опубліковано

так я на початку осені тільки машину купив. В кінці осені купив зимові колеса. А літні в такому стані, що вже навіть спалити немає що :)

Одне колесо чудом не вистрелило -- почало спускати, я поїхав на шинмонтаж, а там гума розслоїлась і тріщина отворилась довжиною майже 10 см! Фашист на продаж видно спеціально поставив такі колеса, що аби до покупця доїхали ;)

Так що прийдеться міняти всі чотири разом :)

Опубліковано

А БАБА ЯГА ПРОТИ!

Я хочу ще зиму! І негайно! Бруд під ногами ДІСТАВ! А що буде весною (ранньою) - то вже мовчу. :rolleyes:

Опубліковано

Зима... Зима прийде, як завжди, в кінці березня. А взагалі, бул б не погано, якби в нас зима була така як в "Жарких транах" - мінімум 16 градусів тепла, сонечко шоб світило ну і т.д. А взагалі "Люблю грозу в начале мая...", весна - улюблена пора року. Так що - зими не буде блільше ( принаймі так хочеться в це вірити )

Опубліковано

Тоже обожаю грозу :rolleyes: и ливень весной

+ Насчет резины уже хочу на летню т.к. зимняя у меня шиповка и на железяках (15 195/65), а летняя на титанах (16 225/60) покрасивше и потише всетаки будет.

Опубліковано

16,30 а ще сонецко е, і день вже збільшуеться, точно весна буде, пора короткі спідниці виймати і побільше в зерка

ло загялдати 

;)

Опубліковано

...ага счас буде весна, а коли все почне навколо розпускатись та прокидатись з зимової сплячки - похолодає, або взагалі сніжок піде........по закону підлості....взагалі щось пори року позміщувались в часі, та перемішались якось ;)

Опубліковано

Зими буде вже через 10 місяців!

Правду сказав VovkleV в природі все перемішалосьі казати наперед прогнози трохи сумнівно !А то літом знов зима буде і -9*! ;)

Опубліковано

А мне почему-то кажется, что в феврале еще все может быть... И снег, и мороз... Я не синоптик, конечно, но поживем - увидим...

Опубліковано
А мне почему-то кажется, что в феврале еще все может быть... И снег, и мороз... Я не синоптик, конечно, но поживем - увидим...

Ой боюсь шо это дело у нас будет не в феврале, а в марте :smile3:

Опубліковано

посмотрел свои записи

28.12 ветер был юго-западный,значит по заверениям синоптика Лыса,февраль должен быть теплым,но влажным.Пока все верно.С мартом штука схожая,тока солнца будет больше..Так шо зимы может уже и не быть.

Опубліковано
До речі, а з гісметео давно зникла кнопка з погодою на місяць ? А то я щось її вже не бачу. :0011:

http://month.gismeteo.ua/find.php?index=33187

Ну, так вот вам і відповідь, а ви голови сушите "буде-не буде"... Не буде ! :)

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...