Перейти до змісту

Чи потрібен світлофор на перехресті вул. Ківерцівська-Стрілецька-Набережна.

Onil

Для чого він там встановлений?  

148 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

не по центру. Але якщо їхати з напрямку Набережна-на- Ківерцівська , то для повороту направо, таке враження що той стовп прийдеться обїзжати справа

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не по центру. Але якщо їхати з напрямку Набережна-на- Ківерцівська , то для повороту направо, таке враження що той стовп прийдеться обїзжати справа

Саме так! зараз я вам покажу,щойно там проїзджав)) 5-10мин.

Якось так

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені цікаво інше. По ПДР заборонено зупинятись на коліях та переходах... там ж можна буде таку "рибалку" влаштовувати ДАЇ. Це буде цікаво.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ждём первого ночного "камикадзе" что снесёт это столб ну или наоборот?????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ждём первого ночного "камикадзе" что снесёт это столб ну или наоборот?????

вчеплять свытловыдбивач та ы все

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стовб реально! встановили вродіби нормально на моєму відео видно, що навіть хто б там не летів з Набережної на Ківерцівську -він не заважає, хто з Вишкова на Стрілецьку по правій прямо! (мож і будуть п"яні нюанси, не заю,час покаже)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

навколо стовба буде бордюр

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні бачив як підключали світлофори. Надіюсь з розвязкою та їх увімкненням також буде феншуй. Тільки один нюанс з поворотом праворуч з набережної,як вийдуть з ситуації?.!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вчора вже світлофори були підключені частково, мигали жовтим. сьогодні також в режимі мигання

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НА «ВИШКІВСЬКОМУ» ПЕРЕХРЕСТІ ВСТАНОВИЛИ СВІТЛОФОРИ. ФОТО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Залізничну гілку в тому напрямку в перспективі також можуть повністю демонтувати (Елеватора вже немає, а інші невиличкі пром потужності звідти неважко перенести).

А після цього на Вишків можливо і тролейбусну лінію протягнуть (проект столітньої давності ще).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Залізничну гілку в тому напрямку в перспективі також можуть повністю демонтувати (Елеватора вже немає, а інші невиличкі пром потужності звідти неважко перенести).

півтора місяці випадково застав як через перехрестя їхав поїзд. Там, за Сатурном, щебнем торгують....
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Я катаюсь через те перехрестя кожен день по декілька разів на протязі багатьох років.

На моїх очах сталась незліченна кількість аварій. Тому я вважаю світлофор це необхідність яку повинно було зробити давно.

І встановили там світлофор на мою думку правильно. Зі сторони Стрілецької перед жд полотном світлофор. і за полотном світлофор.

Це єдина гілка по якій я бачив поїзд за останні 3 роки :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Ну це було одне з небагатьох перехресть, де стартова швидкість автомобіля в проскакуванні вирішувала дуже багато.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...