Перейти до змісту

Чи потрібен світлофор на перехресті вул. Ківерцівська-Стрілецька-Набережна.

Onil

Для чого він там встановлений?  

148 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

не по центру. Але якщо їхати з напрямку Набережна-на- Ківерцівська , то для повороту направо, таке враження що той стовп прийдеться обїзжати справа

Опубліковано

не по центру. Але якщо їхати з напрямку Набережна-на- Ківерцівська , то для повороту направо, таке враження що той стовп прийдеться обїзжати справа

Саме так! зараз я вам покажу,щойно там проїзджав)) 5-10мин.

Якось так

Опубліковано

Мені цікаво інше. По ПДР заборонено зупинятись на коліях та переходах... там ж можна буде таку "рибалку" влаштовувати ДАЇ. Це буде цікаво.

Опубліковано

ждём первого ночного "камикадзе" что снесёт это столб ну или наоборот?????

вчеплять свытловыдбивач та ы все

Опубліковано

Стовб реально! встановили вродіби нормально на моєму відео видно, що навіть хто б там не летів з Набережної на Ківерцівську -він не заважає, хто з Вишкова на Стрілецьку по правій прямо! (мож і будуть п"яні нюанси, не заю,час покаже)

Опубліковано

Сьогодні бачив як підключали світлофори. Надіюсь з розвязкою та їх увімкненням також буде феншуй. Тільки один нюанс з поворотом праворуч з набережної,як вийдуть з ситуації?.!!

Опубліковано

вчора вже світлофори були підключені частково, мигали жовтим. сьогодні також в режимі мигання

Опубліковано

Залізничну гілку в тому напрямку в перспективі також можуть повністю демонтувати (Елеватора вже немає, а інші невиличкі пром потужності звідти неважко перенести).

А після цього на Вишків можливо і тролейбусну лінію протягнуть (проект столітньої давності ще).

Опубліковано

Залізничну гілку в тому напрямку в перспективі також можуть повністю демонтувати (Елеватора вже немає, а інші невиличкі пром потужності звідти неважко перенести).

півтора місяці випадково застав як через перехрестя їхав поїзд. Там, за Сатурном, щебнем торгують....
  • Адміністратори
Опубліковано

Я катаюсь через те перехрестя кожен день по декілька разів на протязі багатьох років.

На моїх очах сталась незліченна кількість аварій. Тому я вважаю світлофор це необхідність яку повинно було зробити давно.

І встановили там світлофор на мою думку правильно. Зі сторони Стрілецької перед жд полотном світлофор. і за полотном світлофор.

Це єдина гілка по якій я бачив поїзд за останні 3 роки :)

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Ну це було одне з небагатьох перехресть, де стартова швидкість автомобіля в проскакуванні вирішувала дуже багато.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...