Перейти до змісту

Вибори ректора ЛНТУ

Ko3bMa

139 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Впевнений, що крім мене тут зареєстровано немало випускників та студентів (а мо, і викладачів з аспірантами) цього вишу.

Так як вибори відбудуться завтра, 17 червня, пропоную провести традиційний бордівський аналог. Плюс, звичайно, голосувалка.

Більш-менш ситуація описана тут >

За посаду ректора Луцького національного технічного університету змагатиметься вісім кандидатів

коротко:

Міністерство освіти й науки України 19 березня оголосило конкурс на заміщення посади ректора Луцького національного технічного університету. У конкурсі могли брати участь громадяни України, які вільно володіють українською мовою, мають вчене звання та науковий ступінь, а також стаж роботи на посадах науково-педагогічних працівників не менш як десять років.

На все про все передбачили два місяці з дня опублікування оголошення. Саме стільки часу мали усі охочі стати ректором ЛНТУ, аби підготувати і подати у МОН відповідні документи.

Офіційно прізвища кандидатів назвали тільки 10 червня під час спільного засідання організаційного комітету і головної виборчої комісії з проведення виборів ректора Луцького НТУ. У тім, що на проведення агітації лишилося вкрай мало часу, винне насамперед Міносвіти, яке поставило університет в такі умови. Та це не найбільша проблема нинішніх виборів у луцькому політесі.

Програми та біографії >

В одному з найбільших вишів Волині наближаються вибори ректора: програми і біографії кандидатів

Опубліковано

проголосував за Пустюльгу, бо більше нікого толком не знаю...

але скільки я був в нього в кабінеті - то дядько хороший :)

Опубліковано

Пустюльга нормальний дядько, в свій час коли вів в мене нарисну то так ніхто його і "не парішав", хто пробував заїкнутись тому міг і прописать :0145: А так здавали самі всі, деяким для цього знадобилось 3 відомості))

Опубліковано
але скільки я був в нього в кабінеті - то дядько хороший

Десять років тому студіків трусив дай боже.

До сих пір памятаю його лекції в 38 (чи то 37) аудиторії - без ручки\лінійки\олівця\транспортира\циркуля можна було не приходити.

А Мольчак в мене був деканом на ще тоді технологічному, відрізнявся вкрай незрозумілою мовою та готовністю налити студенту.

Опубліковано

Так, між іншим:

Як керівник ЛНТУ добивалася російського громадянства

http://www.volynnews.com/news/society/yak-kerivnyk-lntu-dobyvalasia-rosiyskoho-hromadianstva/

Виконувач обов’язків ректора Луцького національного технічного університету Зоряна Герасимчук у час анексії Криму через суд відстоювала своє право на російське громадянство.

Тему досліджувало Рівненське агентство журналістських розслідувань спеціально для CORRUPT UA.

Про судову справу Зоряни Герасимчук задля отримання російського громадянства Рівненському агентству журналістських розслідувань розповіли джерела в правоохоронних органах.

Згідно з інформацією співрозмовника, одразу ж після анексії Криму Росією у березні-квітні 2014 року дочка багаторічного ректора цього вишу Віктора Божидарніка Зоряна Герасимчук взялася оформлювати російське громадянство.

В цей час вона саме перебувала на півострові і просила тамтешні вже не підконтрольні Україні органи надати їй російське громадянство. Однак їй відмовили через наявність луцької реєстрації.

Попри це, 28 квітня Зоряна Герасимчук звернулася із позовом проти Федеральної міграційної служби Російської Федерації до Гагарінського районного суду міста Севастополь. Жінка просила надати їй російське громадянство. Що було підставою для цього і на чому ґрунтувався позов, на жаль, не відомо.

Підтвердженням того, що така справа розглядалася в суді, є запис у списку справ, призначених до розгляду в Гагарінському райсуді Севастополя.

222222.jpg

Представляв інтереси Зоряни Герасимчук у суді севастопольський адвокат Артем Тюшляєв.

18 червня того ж року суддя Катерина Матюшева, як свідчить сайт суду, задовольнила позов Зоряни Герасимчук. На жаль, самого рішення Гагарінського райсуду Севастополя у відкритих джерелах знайти не вдалося. В українському реєстрі судових рішень останній документ ухвалений цим судом датується 25 березня. В російські аналогічні реєстри не те що рішення, але й сам суд ще не скрізь внесений.

В автобіографії Зоряни Герасимчук є невеликий період часу, який пов`язує її із Кримом. Так, у 2014 році вона працювала заступником директора Севастопольського Інституту банківської справи УБС НБУ. Вже після цього повернулася на посаду першого проректора ЛНТУ.

Журналісти Рівненського агентства журналістських розслідувань протягом двох днів намагалися поспілкуватися із Зоряною Герасимчук. Спочатку виконувач обов`язків ректора піднімала слухавку і постійно посилалася на зайнятість і відсутність можливості розмовляти, а згодом і взагалі перестала відповідати на дзвінки.

Вдалося поспілкуватися із адвокатом пані Герасимчук Артемом Тюшляєвим. Чоловік підтвердив, що рішення суду у відкритих джерелах немає, однак надавати будь-які документи чи коментувати справу свого клієнта відмовився. На запитання чи було якесь судове продовження цієї справи і чи отримала після виграного суду Зоряна Вікторівна російський паспорт, адвокат відповів, що йому це не відомо.

Нагадаємо, що Зоряна Герасимчук є одним із кандидатів на посаду ректора Луцького національного технічного університету. Вибори ректора відбудуться завтра, 17 червня. Про призначення виборів ректора в ЛНТУ стало відомо наприкінці березня цього року. Згодом, 26 квітня, помер ректор вишу, батько Зоряни Герасимчук Віктор Божидарнік. Нині навчальним закладом керує проректор Зоряна Герасимчук. Загалом на посаду ректора претендує вісім кандидатів.

Опубліковано

Мій голос за Сергія Івановича, однак кАаліція самізнаєтекого готувалась ще за життя іншого самізнаєтекого.

Опубліковано

Свій вибір мають зробити не менш як 75% науково-педагогічних працівників, до 10% персоналу і не менш як 15% студентів.

цікаво як вибирали перелік тих хто має право голосу, зі студентів я так розумію це студрада?

Опубліковано

Свій вибір мають зробити не менш як 75% науково-педагогічних працівників, до 10% персоналу і не менш як 15% студентів.

цікаво як вибирали перелік тих хто має право голосу, зі студентів я так розумію це студрада?

Трохи некоректно подано інформацію. Науково-педагогічний склад голосує в повному складі, але вага всіх голосів максимум 75% від загальної кількості виборців. Для персоналу було попередньо проведено таємні вибори, де визначили осіб, які будуть уповноважені голосувати від кожного відділу університету. А по студентам так, студрада вибирала.

Опубліковано

В нас на Україні думаю інститутів немає, у нас тільки місця де видають дипломи... :(

Тому особисто мені пофігу кого виберуть, тому що толку не буде.

Нормальний інститут маючи "безкоштовні мізки", задача тільки правильно їх спрямувати спокійно може сам заробляти купу грошей, навіть якщо будуть вчитися всі безкоштовно, тільки тим, хто керує таке нафіг не треба, бо це порібно постійно напрягатись, і вкладати душу в те, чим керуєш - це моя думка.

Мольчак харизматична людина - те що я пам'ятаю коли вчився, він при нагоді завжди нагадував, що він "дважды профессор, трижды доктор наук" :)

Опубліковано

Всього приблизно 800 голосів всіх разом викладачі+персонал+студенти. З них близько 500 сам ЛНТУ і ще з 300 збірна коледжів.

Вибори вже сьогодні (17 червня) з 9.00 до 15.00

Другий тур (у разі потреби) через тиждень - 24 червня

ЗІ. але чогось така чуйка, що Петя може і в першому все "порішати"...

Опубліковано

Так, між іншим:

Як керівник ЛНТУ добивалася російського громадянства

http://www.volynnews...-hromadianstva/

Виконувач обов’язків ректора Луцького національного технічного університету Зоряна Герасимчук у час анексії Криму через суд відстоювала своє право на російське громадянство.

Тему досліджувало Рівненське агентство журналістських розслідувань спеціально для CORRUPT UA.

Про судову справу Зоряни Герасимчук задля отримання російського громадянства Рівненському агентству журналістських розслідувань розповіли джерела в правоохоронних органах.

Згідно з інформацією співрозмовника, одразу ж після анексії Криму Росією у березні-квітні 2014 року дочка багаторічного ректора цього вишу Віктора Божидарніка Зоряна Герасимчук взялася оформлювати російське громадянство.

В цей час вона саме перебувала на півострові і просила тамтешні вже не підконтрольні Україні органи надати їй російське громадянство. Однак їй відмовили через наявність луцької реєстрації.

Попри це, 28 квітня Зоряна Герасимчук звернулася із позовом проти Федеральної міграційної служби Російської Федерації до Гагарінського районного суду міста Севастополь. Жінка просила надати їй російське громадянство. Що було підставою для цього і на чому ґрунтувався позов, на жаль, не відомо.

Підтвердженням того, що така справа розглядалася в суді, є запис у списку справ, призначених до розгляду в Гагарінському райсуді Севастополя.

222222.jpg

Представляв інтереси Зоряни Герасимчук у суді севастопольський адвокат Артем Тюшляєв.

18 червня того ж року суддя Катерина Матюшева, як свідчить сайт суду, задовольнила позов Зоряни Герасимчук. На жаль, самого рішення Гагарінського райсуду Севастополя у відкритих джерелах знайти не вдалося. В українському реєстрі судових рішень останній документ ухвалений цим судом датується 25 березня. В російські аналогічні реєстри не те що рішення, але й сам суд ще не скрізь внесений.

В автобіографії Зоряни Герасимчук є невеликий період часу, який пов`язує її із Кримом. Так, у 2014 році вона працювала заступником директора Севастопольського Інституту банківської справи УБС НБУ. Вже після цього повернулася на посаду першого проректора ЛНТУ.

Журналісти Рівненського агентства журналістських розслідувань протягом двох днів намагалися поспілкуватися із Зоряною Герасимчук. Спочатку виконувач обов`язків ректора піднімала слухавку і постійно посилалася на зайнятість і відсутність можливості розмовляти, а згодом і взагалі перестала відповідати на дзвінки.

Вдалося поспілкуватися із адвокатом пані Герасимчук Артемом Тюшляєвим. Чоловік підтвердив, що рішення суду у відкритих джерелах немає, однак надавати будь-які документи чи коментувати справу свого клієнта відмовився. На запитання чи було якесь судове продовження цієї справи і чи отримала після виграного суду Зоряна Вікторівна російський паспорт, адвокат відповів, що йому це не відомо.

Нагадаємо, що Зоряна Герасимчук є одним із кандидатів на посаду ректора Луцького національного технічного університету. Вибори ректора відбудуться завтра, 17 червня. Про призначення виборів ректора в ЛНТУ стало відомо наприкінці березня цього року. Згодом, 26 квітня, помер ректор вишу, батько Зоряни Герасимчук Віктор Божидарнік. Нині навчальним закладом керує проректор Зоряна Герасимчук. Загалом на посаду ректора претендує вісім кандидатів.

так... між іншим... ця доця Божидарника першою ввела "Львівські тарифи" за екзамени в свій час... Наприклад, якщо в той час ще можна було "здати" за літру горілки, а 5 баксів в заліковку, то вже було "дорого", то вона одногрупнику залупила 100 баксів... А лекції свої вона читала виключно зі свого коспекту, тобто дослівно ЧИТАЮЧИ з зошита, хоча на здачі вимагала ВСЕ на пам'ять

Опубліковано

як пишуть ВееН,

Відбулися вибори ректора ЛНТУ – голоси підрахували

Вибори ректора одного з найбільших волинських вишів – Луцького національного технічного університету закінчилися. Утім вже через тиждень очікують на другий тур. Це пов'язано з тим, що хоч фактично перемогу отримав завідувач кафедри матеріалознавства та пластичного формування конструкцій машинобудування, доктор технічних наук, професор Петро Савчук. Утім всього він набрав 40% голосів.

осьо він:

Savchuk.jpg

Я спочатку не міг врубатись, що він за один і чим він таке заслужив. Але потім глянув на фото і всьо стало яснопонятно.

Тьфубля, ще один молодий і перспективний <_<

Опубліковано

мда... в свій час Савчук вів в мене пари. Про його професійні якості нічого сказати не можу, оскільки на парах він бував 3 рази за семестр.

і я навіть не знаю що краще гірше для ЛНТУ - спадкоємиця корупційно-сімейного бізнесу чи оцей "обіцяйло".

Опубліковано

мда... в свій час Савчук вів в мене пари. Про його професійні якості нічого сказати не можу, оскільки на парах він бував 3 рази за семестр.

і я навіть не знаю що краще гірше для ЛНТУ - спадкоємиця корупційно-сімейного бізнесу чи оцей "обіцяйло".

з двух бід вибирають меншу...

при Петі хоч якісь спроби змін може будуть... бо Зоряна це......

Опубліковано

Гірше за доцю може бути хіба шо синочок

а Пєтя, ну хз... мабуть з ним весело можна по 50 випити, а більше нічого й неможу сказати про нього)) адже так само на лекціях (якшо з'являвся) тільки байки різні травив

Опубліковано
з двух бід вибирають меншу...

От через це в нас постійно фігня замість виборів.

Шо Петя шо Зоряна - два чоботи пара, і обидва ліві.

Опубліковано

В нашій групі Петя прославився як "Петька матюкальщик"

На мою думку на ректора не найкраща кандидатура, мій голос за Пустюльгу.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...