Перейти до змісту

Відключили гарячу воду на невизначений термін / Як не дати дармоїдам комунальникам на собі нагрітись

AndreViktorovi4

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Рецепт приготування гарячої води: 1,5 літри холодної води кип'ятимо, доливаємо кипячену воду до 1,5 літри холодної води і отримуємо 3 літри гарячої води) Вже якось навіть звик так митися) Кран гарячої води перекритий кілька місяців і не тягне перевіряти, бо знаю, що до опалювального сезону гарячої води не буде точно.

• Відповідей 422
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Відсутністю гарячої води протягом 3-х місяців Романюк тонко натякає, що йому набридло крісло мера. Хочеться вірити, що лучани зрозуміють цей натяк.

Опубліковано

Відсутністю гарячої води протягом 3-х місяців Романюк тонко натякає, що йому набридло крісло мера. Хочеться вірити, що лучани зрозуміють цей натяк.

Якраз до виборів буде вода =)

Опубліковано

Якраз до виборів буде вода =)

Якщо буде тепло і не треба буде пускати опалення то ніфіга і гарячої води не буде.

Опубліковано

Нах вам та їхня гаряча вода? Купи бойлер підігрій сам!

За рік часу скільки ви тут будете скиглити його вартість якраз окуповується. ;)

Опубліковано

При теперішніх тарифах скільки платиш за світло з бойлером? Давно хоч упоставити але блін зашиті труби в туалеті не хочеться ламати, але по ходудоведеться. Бо я то можу перебитись і холодною митись, а дружина захарилась кастрюлі гріти.

Опубліковано

При теперішніх тарифах скільки платиш за світло з бойлером?

мабуть, ще ніхто не встиг відчути підвищення цін, за вересень платіжок ще не було, крім того в наступному році буде ще подорожчання 100-600кВт буде 1,29 грн....

не так вже й вигідно, але - зручно.

Опубліковано

При теперішніх тарифах скільки платиш за світло з бойлером? Давно хоч упоставити але блін зашиті труби в туалеті не хочеться ламати, але по ходудоведеться. Бо я то можу перебитись і холодною митись, а дружина захарилась кастрюлі гріти.

Для чого ламати щось? Проконсультуйтесь з спеціалістом, все вирішується набагато простіше. В мене бойлер підключили до змішувача в ванній і все працює чудово.

Опубліковано

Для чого ламати щось? Проконсультуйтесь з спеціалістом, все вирішується набагато простіше. В мене бойлер підключили до змішувача в ванній і все працює чудово.

підключено аналогічно - до змішувача у ванній кімнаті :) - проблем нема!

Опубліковано

а якщо квартира зйомна? та ще й в ній реально нема де того бойлера приточити?

Опубліковано

Я теж знімаю , купив схожий http://forum.onliner.by/viewtopic.php?t=4550190

Опубліковано

Я теж знімаю , купив схожий http://forum.onliner...c.php?t=4550190

І ще можна домовитись з господарями про встановлення бойлера в рахунок майбутньої оплати за квартиру.

Опубліковано

моя господиня одразу сказала:"Хочете ставте за свій кошт". Та й питання першочергове в тому, що ну немає де той бойлер впихнути

Опубліковано

напевно це лише тестування системи, опалення все одно не включать... а гаряча вода до опалення взагалі може і не стосуватись... :)

Опубліковано

напевно це лише тестування системи, опалення все одно не включать... а гаряча вода до опалення взагалі може і не стосуватись... :)

чомусь просять перевірити сушилки для рушників - ще не бачив щоб вони були на трубах опалення

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...