Перейти до змісту

Мене побив водій...

Poison

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вози з собою щось на зразок цього:

http://ibis.net.ua/r...tails/10200003/

Дуже помічна річ від собак та нарваних водіїв, а саме головне законно, гуманно та культурно, на відміну від біт, ланцюгів і т.д.

Випадково натрапив на огляд газових балончиків. Терен відпочиває в порівнянні з

(подивився інші їхні огляди, Шпага найбільше сподобалася). Тільки в салон не бризгайте, там можуть бути діти, які ні в чому не винні.
  • Відповідей 143
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Терен-4 дешево й сердито, катаючи велом, вожу з собою, собак відганяє нормально(бувають моменти коли причепиться якесь бродяче та біжить за тобою метрів 50-100 та пробує обігнати\вгризти за ногу). В машині ж валяється така річ:

Опубліковано

Терен-4 дешево й сердито, катаючи велом, вожу з собою, собак відганяє нормально(бувають моменти коли причепиться якесь бродяче та біжить за тобою метрів 50-100 та пробує обігнати\вгризти за ногу). В машині ж валяється така річ:

На відео: майже 5 секунд розпилювання і майже 10 секунд до часу умовного знешкодження. Що з тобою зможе зробити злочинець, наприклад, з ножем за 15 секунд? Подивись огляди тих хлопців, які випробовували шпагу. Там наглядно видно коли противник перестає бути небезпечним і що він встигає зробити за цей час. Мені не сподобався результат жодного не перцевого балончика.

п.с. Собак за злочинців не рахую, так як на ровері не катаю. :)

п.с.2 В машині балончик я б не возив. Літом, на сонці може в салоні бахнути. Зимою перемерзне до втрати працездатності чи ефективності.

Опубліковано

Дуже помічна річ від собак та нарваних водіїв, а саме головне законно, гуманно та культурно, на відміну від біт, ланцюгів і т.д.

(подивився інші їхні огляди, Шпага найбільше сподобалася). Тільки в салон не бризгайте, там можуть бути діти, які ні в чому не винні.

хіба шпага дозволено у нас?
Опубліковано

слухайте а шпага то ШТУКА!

треба задуматися ))

Опубліковано

Ніби так. Я нічого не знайшов, що її забороняє.

Лише цю постанову

5. Упаковки з аерозолями сльозоточивої та дратівної дії

(газові балончики) реалізуються (продаються) громадянам, які

досягли 18-річного віку, суб'єктам підприємницької діяльності,

установам і організаціям без дозволу органів внутрішніх справ у

спеціалізованих магазинах, окремих секціях магазинів.

Опубліковано

Якщо знайдете, то Терен-4М

А от цей балончик заборонено для простих смертних, так як він призначений для правоохоронних органів.

так, шпага судячи з тестів дієва. але чи ця дієвість не вилізе боком...

Кому вилізе боком?

Опубліковано

nickel, тому хто застосує балончик. судячи з відеоогляду і того як "відмивають" потерпілого, то шпага має сильну дію. навіть самі тестувальники казали "представляю що буде з людиною, якщо їй відразу не надати допомогу..."

і тоді нападник може перейти у клас жертви і наоборот. це моя особиста думка.

Опубліковано

nickel, тому хто застосує балончик. судячи з відеоогляду і того як "відмивають" потерпілого, то шпага має сильну дію. навіть самі тестувальники казали "представляю що буде з людиною, якщо їй відразу не надати допомогу..."

100% Якщо нерви не ахті,та з серцем погано, то може закінчитись плачевно.З відео видно що газ сильно концентрований,приміняти його, в тому випадку коли реально загрожують вашому життю,бо за простої суперечки,можна наробити біди!

Опубліковано

і все таки серйозно мислячи, ви праві, любий захист - хоть він і захист, має бути обміркований і в міру.

Опубліковано

Це якщо бризнути будь-яким балончиком на середньостатистичну людину то треба так відмивати. Але якщо балончик не сертифікований в Україні то за наслідки будете Ви відповідати.
Опубліковано

alexvvv, я саме це і мав увазі, що коли Ви застосуєте балончик, а тому на кого була спрямована дія цього засобу стане зле, то Вас притягнуть до відповідальності

Опубліковано

Ніби так. Я нічого не знайшов, що її забороняє.

Лише цю постанову

5. Упаковки з аерозолями сльозоточивої та дратівної дії

(газові балончики) реалізуються (продаються) громадянам, які

досягли 18-річного віку, суб'єктам підприємницької діяльності,

установам і організаціям без дозволу органів внутрішніх справ у

спеціалізованих магазинах, окремих секціях магазинів.

Відповідно до Положення про порядок продажу, придбання, реєстрації, обліку і застосування спеціальних засобів самооборони, заряджених речовинами сльозоточивої та дратівної дії, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 7 вересня 1993 р. N 706 (ЗП України, 1994 р., N 1, ст. 17), дозволити застосовувати для зарядження розпилюючих пристроїв препарати сльозоточивої та дратівної дії на основі природних капсаїциноїдів морфоліду пеларгонової кислоти та препаратів на основі речовини АЛГОГЕН.

http://search.ligazakon.ua/l_doc2.nsf/link1/KR970352.html

Опубліковано

1, Балончик не заборонений. Почитайте про самооборону, як потрібно діяти в таких випадках (надання першої медичної допомоги потерпілому, виклик швидкої і міліції) і нападник залишиться нападником. Хоча самі мєнти кажуть, що якщо свідків немає, то краще не сюсюкатись і по тихому звалити - нападник в міліцію не піде, ви також, в такому випадку точно ви не станете з жертви нападником. А от якщо якась сторона звернеться в міліцію, то з нашими мєнтами все можливо.

2, Нападник в другий раз не захоче нюхати перцевий балончик і з кулаками не полізе з машини, навіть якщо і матиме підв'язки з мєнтами.

3, Те що балончик валить коня з ніг, так це так і має бути. Якщо шкода нападника, то краще ніякий балончик не застосовувати, бо щось слабеньке тільки розізлить нападника ще більше. Я був свідком коли застосували балончик типу терену: зійшлися два придурки, посварились, один другому дав ляща і на цьому би все скінчилося, але "обіжений" дістав балончик і пшикнув першому. Були і сльози і кашель, але то все було потім, а за ці 15 секунд, поки балончик починає діяти, перший вирвав балончик, випшикав його повністю опоненту в лице, і бив руками-ногами, до втрати свідомості. І реально там не 15 секунд, коли адреналін бурлить в крові больові відчуття відступають на задній план.

Хочете мати рідкі зуби і сині очі?

п.с. Усі думки написані на борді вважаю особистими. Ще жоден не признався, що пише під диктовку чи під дулом пістолета. :) Раніше сам так писав, тепер - ні.

Опубліковано

1, Балончик не заборонений. Почитайте про самооборону, як потрібно діяти в таких випадках (надання першої медичної допомоги потерпілому, виклик швидкої і міліції) і нападник залишиться нападником. Хоча самі мєнти кажуть, що якщо свідків немає, то краще не сюсюкатись і по тихому звалити - нападник в міліцію не піде, ви також, в такому випадку точно ви не станете з жертви нападником. А от якщо якась сторона звернеться в міліцію, то з нашими мєнтами все можливо.

2, Нападник в другий раз не захоче нюхати перцевий балончик і з кулаками не полізе з машини, навіть якщо і матиме підв'язки з мєнтами.

3, Те що балончик валить коня з ніг, так це так і має бути. Якщо шкода нападника, то краще ніякий балончик не застосовувати, бо щось слабеньке тільки розізлить нападника ще більше. Я був свідком коли застосували балончик типу терену: зійшлися два придурки, посварились, один другому дав ляща і на цьому би все скінчилося, але "обіжений" дістав балончик і пшикнув першому. Були і сльози і кашель, але то все було потім, а за ці 15 секунд, поки балончик починає діяти, перший вирвав балончик, випшикав його повністю опоненту в лице, і бив руками-ногами, до втрати свідомості. І реально там не 15 секунд, коли адреналін бурлить в крові больові відчуття відступають на задній план.

Хочете мати рідкі зуби і сині очі?

1362381704_1357603561.jpg

Опубліковано

Хоча самі мєнти кажуть, що якщо свідків немає, то краще не сюсюкатись і по тихому звалити - нападник в міліцію не піде, ви також, в такому випадку точно ви не станете з жертви нападником.

Станете простим гопніком,А потерпілий з заявою про зникнення певної суми грошей.Бо місце, та час, заздалегіть не вибереш,шось да вспливе,свідок, камера,регістратор...

Опубліковано

Станете простим гопніком,А потерпілий з заявою про зникнення певної суми грошей.Бо місце, та час, заздалегіть не вибереш,шось да вспливе,свідок, камера,регістратор...

Я написав як варто зробити і як кажуть мєнти. Кожен сам вибирає ким йому бути по життю.

Опубліковано

Я написав як варто зробити і як кажуть мєнти. Кожен сам вибирає ким йому бути по життю.

Напевне всеж таки конфлікну ситуацію потрібно влагоджувати мирним шляхом,а не хвататись за підручні засоби(наголошую - якщо немає загрози життю та здоров'ю) І тим більше слухатись дурних порад.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...