Перейти до змісту

Водителю белого Пассата АС 0178 АІ

ursa

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня, не чувствующий габаритов водитель транспортного средства белого цвета с чёрными вставками VW Passat гос.номер АС 0178 АІ.

У тебя зеркало не повредилось после удара об меня, пропускающего на велосипеде встречные машины на повороте с Конякина на Фёдорова в 13:25 при твоём свободном правом ряде?

Понятно, что компенсировать разбитый до кости палец ты не будешь - но хотя бы аварийкой мог моргнуть, извиняясь.

...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Палець на правій руці, а дзеркало на лівій стороні авто, я правильно зрозумів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наскільки я зрозумів, ursa повертав ліворуч, зайняв ліву смугу, відповідно і попутний бус вдарив лівим дзеркалом в праву руку.

Там же ж дві полоси в одному напрямку, відповідно, Дім, при всій повазі, ти порушив правила дорожнього руху. Імхо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не порушив, а стояв, пропускав, і напевно сигналізував авто що по заду про намір повороту на ліво. А водій на пасаті - лугандон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Basil, http://zakon3.rada.g...06-2001-п/page2

судячи з останньої редакції пдд ursa нічого не порушив

раніше не можна було повертати з двухполосної дороги ліворуч велосипедисту.

Тепер цей пункт подівся

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

закрадається питання, а чому "лугандон"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

офтоп.

Похідне від гандон - не вихована, робляча шкоду істота в людській подобі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

закрадається питання, а чому "лугандон"?

ЛУцький ГАНДОН. Шо неясно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене сьогодні підрізав на пішохідному переході жигуль вишневого кольору АС 3483 АВ. Це він так минав "лежачого поліцейського". Думаю може почати біту возити, а то руки якось шкода об зеркала бити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене сьогодні підрізав на пішохідному переході жигуль вишневого кольору АС 3483 АВ. Це він так минав "лежачого поліцейського". Думаю може почати біту возити, а то руки якось шкода об зеркала бити.

А от цікаво - ти йшов чи їхав велом?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

їхав велом, максимально прижатий до обочини. Після підрізання змушений був геть стати інакше в"їхав би у задні праві двері жигуля.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11.14. Рух по проїзній частині на велосипедах, мопедах, гужових возах (санях) і вершникам дозволяється лише в один ряд по правій крайній смузі якомога правіше, за винятком випадків, коли виконується об'їзд. Поворот ліворуч та розворот дозволяється на дорогах з однією смугою для руху в кожному напрямку і без трамвайної колії посередині. Дозволяється рух по узбіччю, якщо це не створить перешкод пішоходам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Basil, http://zakon3.rada.g...06-2001-п/page2

судячи з останньої редакції пдд ursa нічого не порушив

раніше не можна було повертати з двухполосної дороги ліворуч велосипедисту.

Тепер цей пункт подівся

Читай уважніше своє посилання:

11.14. Рух по проїзній частині на велосипедах, мопедах, гужових возах (санях) і вершникам дозволяється лише в один ряд по правій крайній смузі якомога правіше, за винятком випадків, коли виконується об'їзд. Поворот ліворуч та розворот дозволяється на дорогах з однією смугою для руху в кожному напрямку і без трамвайної колії посередині. Дозволяється рух по узбіччю, якщо це не створить перешкод пішоходам.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

їхав велом, максимально прижатий до обочини. Після підрізання змушений був геть стати інакше в"їхав би у задні праві двері жигуля.

В такому випадку згоден, водій жигуля редиска.

А от дивлячись на вилітаючих на зебру велосипедистів, тож хочеться возити біту)

писи: сам їжджу на одному та другому)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Капєц, що твориться. Цю країну врятують тільки масові розстріли.

Діма, співчуваю, водій алєнь, але не порушуй правила. Це вже зі сторони велосипедистів свинство.

Віталік, це полюбе не можна так лишати. Шо значить, сам винний? Йому самому морду розбити за такі слова. Сам винний. Бєздєльнікі і нахлєбнікі, тільки вміють, що взятки брати. Його робота знайти і притягнути, а хто там у чому винний вирішуватиме тільки суд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

інколи так шкодую що на байку регістратора немає!...

так як нас велосипедистів не сприймають в серйоз - гірка правда(

просто кожен раз виїжджаючи на "прогулочку" тільки і бачиш наскільки нахабно себе поводять водії легкових і не тільки автівок(не всі звичайно!!). А повертаючись додому ловиш себе на думці, типу - хух слава богу без пригод!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

просто кожен раз виїжджаючи на "прогулочку" тільки і бачиш наскільки нахабно себе поводять водії легкових і не тільки автівок(не всі звичайно!!). А повертаючись додому ловиш себе на думці, типу - хух слава богу без пригод!

хіба проблема купити реєстратор для байку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хіба проблема купити реєстратор для байку?

та не то шо проблема чи грошей немає, просто стараюсь чим більше з нього познімати, щоб легший був і взагалі рано чи пізно навернеться...(частіше катаю по сільській місцевості чи по лісах)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://avtorozshuk.com.ua/volin/5/125.html

тільки гадаю це буде платним

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дивно, я минулого літа частенько зауваження матом робив нечемним водіям, бо не бачили мене. А цього сезону помітив, що якось вже об'їжджати почали далі мене, якось більш культурно себе поводять, а тут таке... раз на раз не приходиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є пропозиція

а давайте в цій темі обговорювати все ж ситуацію по темі

а для обговорення балончиків хтось створить окрему

А нахіба такі обмеження? В цій темі усе що не стосується ursa і Пассата АС 0178 АІ - ОФФТОП. Я щойно перечитав топстарт, ursa ще в першому повідомленні сказав усе що хотів, питань не задавав, пропозицій не шукав, тему можна було і закривати. Якщо не закрив, то можна і поговорити. Якби тема називалась Водій vs Велосипедист, то да, холівар би був знатний, а так ursa випустив пар і все. Закрийте чи перенесіть у флейм, щоб я міг про балончики поговорити :)

п.с. Тут навіть обговорювати випадок з Poison-ом страшний оффтоп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бедный водитель белого пассата! Он уже икает вторые сутки. И возникает попутный вопрос: - как называть (идентификацировать) велосипедиста, который при движении по дороге в потоке считает себя большегрузным автомобилем (а ночью даже без фонариков, воображая себя еще и светлячком), а при загорании красного цвета светофора происходит реинкарнация его в пешехода или в невидимку (очень часто не снимая попы с седла – переезжая по пешеходному переходу).

Я уверен, что каждый делал хоть раз так или делает так всегда.

Как быть в таком случаи?

P.S. Велосипеды люблю, но катаюсь вне города. Alexvvv – ВЫ правы как никогда!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні в Ківерцях їду собі тримаючись обочини,правил не порушую аж тут за перехрестям біля світлофора мудак на ауді універсалі лупнув мене ззаду.Велосипеда добряче кинуло вперед,але я втримася.Чолов'яга вийшов вибачився,я подивився колесо рівне та й поіхав.Але під Луцьком колесо спустило.Дивлюся покришка порвана треба міняти.І де такі їздові беруться?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

который при движении по дороге в потоке считает себя большегрузным автомобилем (а ночью даже без фонариков, воображая себя еще и светлячком)

Це як?

ЭТО КОГДА ТЕБЯ, с права, ПОДРЕЗАЕТ ВЕЛОСИПЕДИСТ, имея минимум в 10 а то и в 30 раз меньшую массу и не думая про пост №68!!!

P.S. Правила нарушают ВСЕ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо зайшла мова про рівноправ.я- то варто велосипедистам причепити великі номера на спину.

Щоб можна було запостити ,, Сьогодні вел номер такий то повалив там то на червоний світлофор як кінь,,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...