Перейти до змісту

Межигір'я - українська онлайн гра

mechenyi90

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вооо... То ти там тіпа ТОП... Тебе точно потрібно в Волинь... Міністром оборони))

• Відповідей 305
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я радий що тобі сподобалася гра! Бачу ти до нас в державу зібрався... наш президент запросив чи сам попросився?

post-25532-0-22683600-1431778232_thumb.p

Опубліковано

Потрібна ваша порада. Максимум розвивати перше місто (10-20 рівень) чи відразу будувати інші міста і розвивати всі паралельно?

Опубліковано

Потрібна ваша порада. Максимум розвивати перше місто (10-20 рівень) чи відразу будувати інші міста і розвивати всі паралельно?

Потрібно 3 міста ставити відразу, це взагалі не важко. А потім розбудовуватися, приділяй увагу будиночкам, більше наймеш "робочих"-швидше будеш розвиватися!

Опубліковано

Я радий що тобі сподобалася гра! Бачу ти до нас в державу зібрався... наш президент запросив чи сам попросився?

cf4c6cc3a1eb.jpg

Опубліковано

Також зареєструвався хотів спробувати, але на 7" планшеті і з мобільного інету уви, грати досить важко... задоволення таке собі намагаючись попасти пальцем між тими мініатюрними кнопочками... :(( так що закинув одразу. А на компі зараз немає можливості грати.

Опубліковано

Також зареєструвався хотів спробувати, але на 7" планшеті і з мобільного інету уви, грати досить важко... задоволення таке собі намагаючись попасти пальцем між тими мініатюрними кнопочками... :(( так що закинув одразу. А на компі зараз немає можливості грати.

Спробуй нову версію, вона спеціально для планшетів розробляється.

post-25532-0-60479900-1431962204_thumb.p

Опубліковано

Дякую, спробував цю версію, так, справді, мінімалістичний дизайн інтерфейса значно спростив гру на планшеті. Тепер більш менш можна попробувати грати, попадати в іконки стало простіше. Хоча швидкості мобільного інету всерівно мало для комфортної гри без тормозів. Але схоже в цій версії немає підказок по розвитку. Побудував пару лісопилок, житлових будинків, моста, вдосконалив ратушу, а що далі робити ? Нові будівлі не з'являються, ті самі 4 типи що були на старті. Ресурси виробляю лише дерево і камінь, а продати їх можна ? Все інше доводиться купувати у торговця. Вобщем питань уйма, не хочеться закінчити як маньяк на початку теми,тиждень будувати лісопилки і потім за 10 хв все втратити і програти :)

Опубліковано

Перевагу потрібно віддавати будиночкам, наймати робочих, вони прискорять будівництво та розвиток. А взагалі виконуй всі завдання по порядку. Будуй в кожному місті міст 15 рівня, щоб зявлялися вільні місця для будівництва.

Опубліковано

Дик в тому то й справа що в цій версії немає ніяких завдань, так як в звичайній повній версії. Мені не дає ніяких підказок як рухатись далі. От банально навіть не можу розібратись як збільшити мах розмір в 100 що можна наскладати ресурсів.

Опубліковано

Вобщем розібрався ! Ця нова версія для планшетів справді суттєво обмежена і недопрацьована. В ній мені просто не пропонувало і не давало можливості збудувати ні ферми, ні млина, ні складу, ні рибалки. Я вийшов з неї і зайшов в стару звичайну версію і мені це все одразу відкрилось, з роз'ясненнями, порадами, бонусами за виконання і т.д. Так що селяві, але на данмй момент в цій новій мобільній версії грати неможливо !

Опубліковано

Вобщем розібрався ! Ця нова версія для планшетів справді суттєво обмежена і недопрацьована. В ній мені просто не пропонувало і не давало можливості збудувати ні ферми, ні млина, ні складу, ні рибалки. Я вийшов з неї і зайшов в стару звичайну версію і мені це все одразу відкрилось, з роз'ясненнями, порадами, бонусами за виконання і т.д. Так що селяві, але на данмй момент в цій новій мобільній версії грати неможливо !

Можливо) я ж не адмін, я простий гравець з хорошими рейтингом

Опубліковано

Надзвичайно приємно що до нас за останній період приєдналося багато Волинян.

Нагадую, тут можна ознайомитися з правилами гри http://ua-play.com/docs/help_uk.php

Опубліковано

Козаки, нагадайте, скільки потрібно трактатів на 4 місто.

Там на скільки я пам'ятаю сума мізерна. Готовий допомогти якщо щось...)

Особливо цікавлять нікнейми, що на фото нижче.

post-25532-0-52798700-1432832460_thumb.p

Опубліковано

:) не така і мізерна - 8496. В мене максимальна схованка =4600 одиниць.

Опубліковано

:) не така і мізерна - 8496. В мене максимальна схованка =4600 одиниць.

А склади тобі для чого? Наймай робітників, вони приносять срібло, торгуй всім підряд, заробиш срібла - купляй трактати!

В кожному місті став казарму, прокачуй їх до 25 рівня, а вже тоді можна думати про армію.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Дуже радує що з Луцька вже людей багато. Приєднуйтесь у другий світ https://ua-play.com/?r=60393&w=4 . Свої своїм допомагають дуже добре і розвиватись стає легко.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Кому щось буде не зрозуміло, звертайтесь з будь якими запитаннями. Допоможу з радістю

Одного мене закинуло як отброска суспільства в угол 1 Луцьк 12;8 3 Ратно 13;8 5 Київ 12;39

Добре все тебе там закинуло...)це було проблемне місце у нашій державі) Тільки Кіт там страхує по кар'єрах)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...