Перейти до змісту

Недбальство по ремонту авто. Ваша думка.

Shipshinka

Рекомендовані повідомлення

Мені в бензинову залили повний бак солярки і все гуд - фільтр поміняли все.

по темі, майстра завжди вибирати по рекомендаціях, рекомендації аналізувати, від халяви ніхто не застрахований, по суті нещасний випадок. Так до цього і ставитись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 77
  • Створено
  • Остання відповідь

99% всіх болтів на замку - на герметику. І, зазвичай, ніхто не морочиться при відкручуванні та закручуванні їх знову, нанести краплю такого герметика знову.

По "книжці" - недбалість майстра. По факту - "випадок", на який вплинуло кілька факторів.

П.С. А як ТС не почув, що двері все більше і більше гримлять і не звернув увагу - то інше питання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по темі, майстра завжди вибирати по рекомендаціях, рекомендації аналізувати, від халяви ніхто не застрахований, по суті нещасний випадок. Так до цього і ставитись.
О_о нарешті я дочекався цього коментаря в темі!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уті-путі, мінусика мені поставили, я вас більше не ображу бідолашки!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уті-путі, мінусика мені поставили, я вас більше не ображу бідолашки!

ще щось напиши в такому дусі, й я тебе ображу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А зараз на робочій машині вже третій спеціаліст не може сигналку встановити. Вже і в Луцьку і в Рівному на фірмових станціях робили і все без толку (((

Яке авто, чому не можуть всиановити, що кажуть?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А зараз на робочій машині вже третій спеціаліст не може сигналку встановити. Вже і в Луцьку і в Рівному на фірмових станціях робили і все без толку (((

Яке авто, чому не можуть всиановити, що кажуть?

Фіат Добло Нуово. Але на разі не актуально бо завтра їде вже до нового спеціаліста )))

Якщо щось я відпишусь ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого складного, треба знати деякі нюанси при встановленні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого складного, треба знати деякі нюанси при встановленні.

Двоє попередніх теж так казали )))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба багато разбирать, а вони видно полінувались :) І треба знать що робити з кан-шиною :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раніше не розумів, як же ж виживають ті недолугі криворукі майстри. А почитавши Нокіана, зрозумів, то все власники авто винуваті, бо ж як той криворучка не докрутить болта, то вина власника, що не перевірив і не докрутив сам, це не "майстра" вина. Апупєть.

Не важливо, якого лаха майстер ремонтує, якщо вже за нього береться і обіцяє зробити, будь добр, роби на совість, або не роби взагалі. А якщо не вийшло полагодити, так буває, то нє хєр брати гроші.

Підтримую ТС-а, які б ті двері\замки погані не були, відкрутитися затягнуті болти за 300 км не можуть аж ніяк.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

які б ті двері\замки погані не були, відкрутитися затягнуті болти за 300 км не можуть аж ніяк.

Ще й як можуть у такого власника

2,5 роки я не користувався середніми дверима, були розбиті замкі та роліки. Двері погано відкривались/закривались, тому я їх не чіпав.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Міг майстер недокрутити, могло відкрутитсь і в процесі експлуатації але це зовсім не знімає відповідальності з тс, тому що вони не могли відкрутитись за годину, а відкручувались по трохи і відповідно шат замка не міг не відчуватись при закритті/відкритті. А то зараз такі водії що тільки руля і вміють крутити, а як щось стається то й знають як капот відкрити і ні викрутки, ні насоса ні аптечки.

Був випадок недокрутили мені болти на диску, так це ж відразу відчувається, зупинився докрутив і поїхав далі, а не сварки вести.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

власники авто винуваті, бо ж як той криворучка не докрутить болта, то вина власника

Все таки робилося авто не в сервісі і без акту виконаних робіт, повірте, ВАША безпека у ВАШИХ руках, я сам маю авто і якщо навіть роблю авто в сервісі то стараюся просто стояти над душою у майстра, вооще в гаражі тримайте вухо востро, щоби не збирати щось на дорозі потім (у кращому випадку). Можна взагалі довго говорити в даній темі але головне тут я думаю все таки

1-майстер криворучко

2-власник навіть не спробував посмотряять що йому зробили

3-нікому не поскаржишся (хіба банально ... в пику, але може і обратка бути...)

4-всім урок дивіться все-таки Ви самі їздите на авто

5-робіть у перевірених людей

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене швагро ремонтує машини, і пригадався випадок: того року на початку літа він одному клієнту підварював-підкрашував його жигулика семірку. Звичайно салон і тд все знімається-розбирається. Після завершення роботи клієнт прийшов, прискіпливо оглянув авто, позаглядав в усі шпаринки і залишився задоволений ( щеб пак з гнилючого, подертого, вигорівшого на сонці авто 25-річної давності вийшла конфетка))). Розрахувався, подякував, ще й замочили. Пройшло місяців 10.. Ввечері сидимо зі швагром курим-бесідуєм, на велосипеді приїжжає той клієнт, з великим пакетом в руці. І починає с ходу кричати-сваритися, викинув з пакету комплект всіх внутрішніх дверних ручок( всі знають які в 2107 внутрішні ручки-підлокітники). Хвилин десь 10 ми не змогли зрозуміти, що він хоче. І тільки потім зрозуміли його претензію. Виявляється він зараз виставляє претензію, що під час збору машини йому поміняли його ручки на ці( а вони такі в пилюці, сиві, правда цілі все гуд). Ну ми і запитали, чи він оцей весь час, майже рік,користувався машиною? Так, ні дня не стояла. Наші доводи, вмовляння ні до чого не приводили (бо практично навіть це виключалось, швагро мав правило, більше однієї машини на такий ремонт не брати). Я задовбався це все слухати, тихенько збігав, взяв в себе в машині плак, ганчірку: повитирав,натер ті ручки і питаю. - А це ваші ручки? Він замовк, оглянув, сказав: Так! Зібрав їх мовчки в пакет і укатав. Сміялися ми всі довго, і до цих пір пригадуємо той випадок.

Це не про ваш випадок, просто в тему згадався випадок чомусь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

які б ті двері\замки погані не були, відкрутитися затягнуті болти за 300 км не можуть аж ніяк.

Ще й як можуть у такого власника

2,5 роки я не користувався середніми дверима, були розбиті замкі та роліки. Двері погано відкривались/закривались, тому я їх не чіпав.

У такого це якого? Такого що не користувався дверима 2,5 роки, через те що двері погано відкривались, а ремонтувати не хотілось через брак грошей? Так вони в нього не відкрутились за той час, а відкрутились після втручання, та пробігу в 300 км.

Якось Ваші цитати протирічать одна другій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Міг майстер недокрутити, могло відкрутитсь і в процесі експлуатації але це зовсім не знімає відповідальності з тс, тому що вони не могли відкрутитись за годину, а відкручувались по трохи і відповідно шат замка не міг не відчуватись при закритті/відкритті. А то зараз такі водії що тільки руля і вміють крутити, а як щось стається то й знають як капот відкрити і ні викрутки, ні насоса ні аптечки.

Був випадок недокрутили мені болти на диску, так це ж відразу відчувається, зупинився докрутив і поїхав далі, а не сварки вести.

Останній раз закрив двері без ніяких проблем. ПроЇхав десь 80 км, вже в селі побачив що двері відходять, замка вже не було. А колесо недотягнуте, чути добре що щось не те.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яке авто?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яке авто?

Рено Мастер 99р.

власники авто винуваті, бо ж як той криворучка не докрутить болта, то вина власника

Все таки робилося авто не в сервісі і без акту виконаних робіт, повірте, ВАША безпека у ВАШИХ руках, я сам маю авто і якщо навіть роблю авто в сервісі то стараюся просто стояти над душою у майстра, вооще в гаражі тримайте вухо востро, щоби не збирати щось на дорозі потім (у кращому випадку). Можна взагалі довго говорити в даній темі але головне тут я думаю все таки

1-майстер криворучко

2-власник навіть не спробував посмотряять що йому зробили

3-нікому не поскаржишся (хіба банально ... в пику, але може і обратка бути...)

4-всім урок дивіться все-таки Ви самі їздите на авто

5-робіть у перевірених людей

1-майстер замок зробив, але забув дотягнути болти.

2-я дивився! Двері чудово працювали. Перевіряти болти безглуздо, мене не зрозуміють оточуючі.

3-не збираюсь скаржитись і бити, сам виную майстра, і хочу взнати чи моя думка правильна, а не вплив емоцій.

4-не все можна подивитись, а ще більше не кожен може зрозуміти.

5-100%

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а хіба там, замок, при зйомі не попадає у внутрішню частину дверки?

Зіі при недотянутому замку був би відчутний шат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а хіба там, замок, при зйомі не попадає у внутрішню частину дверки?

Зіі при недотянутому замку був би відчутний шат.

Сам механізм що закриває, зовні.

Немає передньої металевої пластини, немає чорної пластикового корпуса, немає самої, "собачки". Залишилась тільки металева пластина та біла пластикова вставка, що прилягає до дверей.

post-27255-0-48887600-1431369721_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.

2-я дивився! Двері чудово працювали. Перевіряти болти безглуздо, мене не зрозуміють оточуючі.

Якщо на будь-якому авто відкрутити і недокрутити болти то кілька циклів відкривань/закривань і двері не будуть нормально відкр/закриватись. І це не важливо здвижні двері чи розпашні. Якщо не вірите - візьміть викрутку і послабте замок на будь-яких дверях ,подивитесь як вони будуть "чудово працювати", а тоді й робіть висновки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я абсолютно не виключаю вини майстра, може й не докрутив. Ми не знаємо точно всіх обставин і не можемо точно визначити чиюсь вину.

Але сам підхід до справи( типу я заплатив і тепер мені майстер за все відповідає)- в корні неправильний.

1-Нема такого майстра,який би 100% гарантував би довготривалу роботу полагоджених механізмів.

2- Дуже рисковано і самонадіяно не заглядати періодично САМОМУ до свого власного джерела підвищеної небезпеки .

3-Нетактовно обсуждати дії когось позаочі.Межує з пліткарством.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На жаль, в нас завжди треба після майстрів 10-15 разів все перевіряти. Це стосується всіх видів сервісу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі на офіційні роботи виписується акт виконаних робіт, надається якась гарантія, тощо, що може бути приводом до подальших дій у випадках претензій до виконавця. Це є відповідальність виконавця.

Вам майстер зробив за налічку? Без жодного паперу? Те, що далі ви говорите та розказуєте, то тільки ваші слова проти слів того майстра. Ви отримали сервіс фактично без жодної гарантії, зато певно дешевше ніж була б офіційно виконана робота. Ну то й маєте те що маєте.

Рекомендувати майста, ваша справа, якщо він криворукий по життю то його робота буде кращою рекомендацією. Якщо то тільки вам не повезло, то від вашої рекомендації, тс, йому не буде ні холодно ні жарко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...