VilanS Опубліковано 5 Травня, 2015 в 16:38 Поділитися #1 Опубліковано 5 Травня, 2015 в 16:38 альо, Луцьк! чи є в когось хороші фото нічного "порт сіті" ? прийом...Друг на фейсбуці шукає, тут допоможу йому знайти. мо хто має Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Kiolan Опубліковано 5 Травня, 2015 в 17:02 Поділитися #2 Опубліковано 5 Травня, 2015 в 17:02 Хай піде вночі і сфотографує Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
VilanS Опубліковано 5 Травня, 2015 в 17:08 Автор Поділитися #3 Опубліковано 5 Травня, 2015 в 17:08 ну так, але тре хороші))) щось буде творити мабуть Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Kaski Опубліковано 14 Травня, 2015 в 23:08 Поділитися #4 Опубліковано 14 Травня, 2015 в 23:08 Вже давно писав на іншому форумі, щоб хтось зробив кілька нічних фото Порт Сіті хорошим фотоапаратом. Але, здається це нікому не потрібно. Взагалі, сам нещодавно стикнувся з тим, що виявляється якісних і в першу чергу актуальних фотографій Луцька, в інтернеті не так багато, як би того хотілося. Часто переглядаю фотографії інших міст України та світу. Таке враження, що їх тисячі і ледь не щодня з'являються нові світлини. Міста будуються, змінюються та розвиваються з кожним роком і Луцьк не виняток. Звичайно, зараз хтось може сказати, що я не правий і не знаю де шукати. Якщо це так, то порадьте якісь сайти чи ресурси, можливо я щось пропустив. Дякую. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AnimaNoir Опубліковано 15 Травня, 2015 в 00:58 Поділитися #5 Опубліковано 15 Травня, 2015 в 00:58 Вже давно писав на іншому форумі, щоб хтось зробив кілька нічних фото Порт Сіті хорошим фотоапаратом. Але, здається це нікому не потрібно. Взагалі, сам нещодавно стикнувся з тим, що виявляється якісних і в першу чергу актуальних фотографій Луцька, в інтернеті не так багато, як би того хотілося. Часто переглядаю фотографії інших міст України та світу. Таке враження, що їх тисячі і ледь не щодня з'являються нові світлини. Міста будуються, змінюються та розвиваються з кожним роком і Луцьк не виняток. Звичайно, зараз хтось може сказати, що я не правий і не знаю де шукати. Якщо це так, то порадьте якісь сайти чи ресурси, можливо я щось пропустив. Дякую.Що саме дивно - хороших фотографів в нас вистачає... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yurkkkin Опубліковано 15 Травня, 2015 в 01:08 Поділитися #6 Опубліковано 15 Травня, 2015 в 01:08 Вже давно писав на іншому форумі, щоб хтось зробив кілька нічних фото Порт Сіті хорошим фотоапаратом. Але, здається це нікому не потрібно. Взагалі, сам нещодавно стикнувся з тим, що виявляється якісних і в першу чергу актуальних фотографій Луцька, в інтернеті не так багато, як би того хотілося. Часто переглядаю фотографії інших міст України та світу. Таке враження, що їх тисячі і ледь не щодня з'являються нові світлини. Міста будуються, змінюються та розвиваються з кожним роком і Луцьк не виняток. Звичайно, зараз хтось може сказати, що я не правий і не знаю де шукати. Якщо це так, то порадьте якісь сайти чи ресурси, можливо я щось пропустив. Дякую.Що саме дивно - хороших фотографів в нас вистачає...що ж то за фотографи в яких немає фоток порт сіті=)))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AnimaNoir Опубліковано 15 Травня, 2015 в 01:46 Поділитися #7 Опубліковано 15 Травня, 2015 в 01:46 Вже давно писав на іншому форумі, щоб хтось зробив кілька нічних фото Порт Сіті хорошим фотоапаратом. Але, здається це нікому не потрібно. Взагалі, сам нещодавно стикнувся з тим, що виявляється якісних і в першу чергу актуальних фотографій Луцька, в інтернеті не так багато, як би того хотілося. Часто переглядаю фотографії інших міст України та світу. Таке враження, що їх тисячі і ледь не щодня з'являються нові світлини. Міста будуються, змінюються та розвиваються з кожним роком і Луцьк не виняток. Звичайно, зараз хтось може сказати, що я не правий і не знаю де шукати. Якщо це так, то порадьте якісь сайти чи ресурси, можливо я щось пропустив. Дякую.Що саме дивно - хороших фотографів в нас вистачає...що ж то за фотографи в яких немає фоток порт сіті=))))Ой незнаю Юр, незнаю) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
BIKTOP1970 Опубліковано 15 Травня, 2015 в 05:09 Поділитися #8 Опубліковано 15 Травня, 2015 в 05:09 От тільки таке в себе знайшов. Фото вечірнє і не хороше (з рук та ISO 1000). Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Kaski Опубліковано 15 Травня, 2015 в 19:05 Поділитися #9 Опубліковано 15 Травня, 2015 в 19:05 Ось таке фото знайшов в інтернеті. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.