VilanS Posted May 5, 2015 at 04:38 PM Share #1 Posted May 5, 2015 at 04:38 PM альо, Луцьк! чи є в когось хороші фото нічного "порт сіті" ? прийом...Друг на фейсбуці шукає, тут допоможу йому знайти. мо хто має Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiolan Posted May 5, 2015 at 05:02 PM Share #2 Posted May 5, 2015 at 05:02 PM Хай піде вночі і сфотографує Link to comment Share on other sites More sharing options...
VilanS Posted May 5, 2015 at 05:08 PM Author Share #3 Posted May 5, 2015 at 05:08 PM ну так, але тре хороші))) щось буде творити мабуть Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaski Posted May 14, 2015 at 11:08 PM Share #4 Posted May 14, 2015 at 11:08 PM Вже давно писав на іншому форумі, щоб хтось зробив кілька нічних фото Порт Сіті хорошим фотоапаратом. Але, здається це нікому не потрібно. Взагалі, сам нещодавно стикнувся з тим, що виявляється якісних і в першу чергу актуальних фотографій Луцька, в інтернеті не так багато, як би того хотілося. Часто переглядаю фотографії інших міст України та світу. Таке враження, що їх тисячі і ледь не щодня з'являються нові світлини. Міста будуються, змінюються та розвиваються з кожним роком і Луцьк не виняток. Звичайно, зараз хтось може сказати, що я не правий і не знаю де шукати. Якщо це так, то порадьте якісь сайти чи ресурси, можливо я щось пропустив. Дякую. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnimaNoir Posted May 15, 2015 at 12:58 AM Share #5 Posted May 15, 2015 at 12:58 AM Вже давно писав на іншому форумі, щоб хтось зробив кілька нічних фото Порт Сіті хорошим фотоапаратом. Але, здається це нікому не потрібно. Взагалі, сам нещодавно стикнувся з тим, що виявляється якісних і в першу чергу актуальних фотографій Луцька, в інтернеті не так багато, як би того хотілося. Часто переглядаю фотографії інших міст України та світу. Таке враження, що їх тисячі і ледь не щодня з'являються нові світлини. Міста будуються, змінюються та розвиваються з кожним роком і Луцьк не виняток. Звичайно, зараз хтось може сказати, що я не правий і не знаю де шукати. Якщо це так, то порадьте якісь сайти чи ресурси, можливо я щось пропустив. Дякую.Що саме дивно - хороших фотографів в нас вистачає... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yurkkkin Posted May 15, 2015 at 01:08 AM Share #6 Posted May 15, 2015 at 01:08 AM Вже давно писав на іншому форумі, щоб хтось зробив кілька нічних фото Порт Сіті хорошим фотоапаратом. Але, здається це нікому не потрібно. Взагалі, сам нещодавно стикнувся з тим, що виявляється якісних і в першу чергу актуальних фотографій Луцька, в інтернеті не так багато, як би того хотілося. Часто переглядаю фотографії інших міст України та світу. Таке враження, що їх тисячі і ледь не щодня з'являються нові світлини. Міста будуються, змінюються та розвиваються з кожним роком і Луцьк не виняток. Звичайно, зараз хтось може сказати, що я не правий і не знаю де шукати. Якщо це так, то порадьте якісь сайти чи ресурси, можливо я щось пропустив. Дякую.Що саме дивно - хороших фотографів в нас вистачає...що ж то за фотографи в яких немає фоток порт сіті=)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnimaNoir Posted May 15, 2015 at 01:46 AM Share #7 Posted May 15, 2015 at 01:46 AM Вже давно писав на іншому форумі, щоб хтось зробив кілька нічних фото Порт Сіті хорошим фотоапаратом. Але, здається це нікому не потрібно. Взагалі, сам нещодавно стикнувся з тим, що виявляється якісних і в першу чергу актуальних фотографій Луцька, в інтернеті не так багато, як би того хотілося. Часто переглядаю фотографії інших міст України та світу. Таке враження, що їх тисячі і ледь не щодня з'являються нові світлини. Міста будуються, змінюються та розвиваються з кожним роком і Луцьк не виняток. Звичайно, зараз хтось може сказати, що я не правий і не знаю де шукати. Якщо це так, то порадьте якісь сайти чи ресурси, можливо я щось пропустив. Дякую.Що саме дивно - хороших фотографів в нас вистачає...що ж то за фотографи в яких немає фоток порт сіті=))))Ой незнаю Юр, незнаю) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIKTOP1970 Posted May 15, 2015 at 05:09 AM Share #8 Posted May 15, 2015 at 05:09 AM От тільки таке в себе знайшов. Фото вечірнє і не хороше (з рук та ISO 1000). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaski Posted May 15, 2015 at 07:05 PM Share #9 Posted May 15, 2015 at 07:05 PM Ось таке фото знайшов в інтернеті. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.