Перейти до змісту

Куплю однокімнатну квартиру в Луцьку

SS_2012

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт. Куплю однокімнатну квартиру у Луцьку. Цікавлять райони вулиць Соборності, Воїнів Інтернаціоналістів, Кравчука, Молоді, Гордіюк, Відродження тощо. Точно не Львівська й не Цукровий. Впринципі розгляну різні варіанти. Є в Луцьку однокімнатні квартири з нішею, приблизно 34 до сорока метрів вони мають. От такий би варіант мені підійшов би найкраще. Бажано не перший й не останній поверх. І нарешті, за це все я готовий заплатити до 19000доларів. Якщо варіант підходить і з квартирою все в нормі й вона готова для продажу-купляю відразу. Пропозиції бажано надсилати в "лічку"-зокрема й номери телефону для звязку, вказавши коротко що пропонуєте. Дякую.(квартира для знайомих, тому й контакт не пишу)

Дякую за розуміння-чекаю на пропозиції:)

Опубліковано

За 19 тис. 34 до 40 квадратів? Ви цифрами чи районом не помилились? Бо по вказаних вулицях така квартира може бути хіба без вікон та дверей

Опубліковано

Автор, а Ви чи Ваші знайомі не розглядали як варіант квартиру на Соборності площею в 76кв.м за 5000 доларів?всяке ж буває

Опубліковано

Нічого не напутав, адже перед тим як писати пост, то ознайомився із пропозиціями на сайті волинських оголошень, там є ось такі пропозиції:

НАПРИКЛАД:

1."Продам 1-но кімнатну квартиру по вул. Кравчука (ТЦ Слон). 6-й поверх, площа 36,5 м.кв., центральне опалення, зроблений євроремонт, деревяні двері, два балкони, провідний Інтернет.

Ціна : 440 000 грн."

2. "Терміново продам квартиру по п-ту Молоді. 1-й поверх, площа 37/10 м.кв., залишається вмонтована кухня, куточок для комп'ютера. Нові лічильники на воду і газ, енергозберігаючі металопластикові вікна, та москітні сітки.

Ціна : 430 000 грн"

3." Продам 1-но кімнатну квартиру вул. Рівненська. 4-й поверх, площа 39/21/12 м.кв., санвузол разом, житловий стан.

Ціна : 380 000 грн."

отже, виявляється, що є й такі пропозиції

P.S.чи мож це просто замануха від агентів

Опубліковано

подзвоніть по оголошеннях, попробуйте купити і зразу зрозумієте, що практично нереально, вам просто скажуть ці варіанти вже продані, можемо запропонувати інші....за реальні ціни...)))

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Всім привіт. Куплю однокімнатну квартиру у Луцьку. Цікавлять райони вулиць Соборності, Воїнів Інтернаціоналістів, Кравчука, Молоді, Гордіюк, Відродження тощо. Точно не Львівська й не Цукровий. Впринципі розгляну різні варіанти. Є в Луцьку однокімнатні квартири з нішею, приблизно 34 до сорока метрів вони мають. От такий би варіант мені підійшов би найкраще. Бажано не перший й не останній поверх. І нарешті, за це все я готовий заплатити до 19000доларів. Якщо варіант підходить і з квартирою все в нормі й вона готова для продажу-купляю відразу. Пропозиції бажано надсилати в "лічку"-зокрема й номери телефону для звязку, вказавши коротко що пропонуєте. Дякую.(квартира для знайомих, тому й контакт не пишу)

На порталi http://mesto.ua/ багато пропозицiй.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...