Перейти до змісту

Как строят американские дороги?

madkot

Рекомендовані повідомлення

Ось, знайшов в себе декілька давніх фото...

вони не тільки постійно будують нові дороги, але й добре доглядають за старими... кожної осені проводиться так звана профілактика - всі тріщини ретельно продуваються від бруду і пилу за допомогою потужного компресора а потім, заливають гарячою смолою, що дуже допомагає від зимового руйнування дорожнього покриття...

post-8562-0-41195400-1429582220_thumb.jp

post-8562-0-20177300-1429582239_thumb.jp

post-8562-0-84790000-1429582251_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

статистика у нас проста, на кожен виділених 100 гривень залишається в кращому випалку 10 гривень, а все інше осідається в карманах не буду казати кого, чомусь директор автодора не їздить на деу, але куплена йому службова автівка за наші гроші.

І навіть тих не можуть використати за призначенням. Згадується як по Воїнів Інтернаціоналістів 100500 разів "латали одну і ту ж яму на 2-3 дні :0132:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якби за погану дорогу (не по нормам) покладену закатували б поряд нчальника автодора, може було б більше толку, або б вакансія простоювала, або б дорога була в рази краща, по іншому чомусь не виходить.

всі кажуть про "європу", там навіть в політиці такого ажіотажу, та такої кількості бажаючих нема, хоча і там корупція процвітає, але не в таких маштабах як в нас.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви спочатку вивчіть ситуацію, а потім кричіть! Автодор! Автодор, автодор.... Вивчили одне слово і пишите його скрізь... Ви хоч один знаєте як ідуть гроші на дороги? Куди іде акциз з того пального? Скільки грошей доходить до автодора на місцях, який є безпосереднім виконавцем робіт!?

Скажу чесно, дякувати треба ще людям, які при даній ситуації( коли зарплати, не бачать по 3 і більше місяців) виходять і хоч зберігають ті дороги по яких капітальні і поточні ремонти не робились більше 10 років, а то й більше. Як зимою вони вдень і вночі на техніки, яка вже б мала бути списана 3-4 рази забезпечують проїзд.

І ще цікаво, пишите що в нас "ремонт доріг в рази дорожче чим в за кордоном"! це звідки цікаво така статистика? Можна в цифрах? Бо чесно смішно, наші копійки рахувати!?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гроші і раніше списували страшно...а в деяких місцях асфальт лежить не в тих місцях де він має бути по документах. Реальний приклад - на сайті міськради раніше бачив що виділено гроші на ремонт асфальтного покриття на моїй вулиці - но парадокс в тому, що асфальту там немає взагалі ... Я писав в міськраду, писав славнозвісному депутату Гузю особисто, бо він як депутат облради на той час міг зробити депутатський запит... но віз і нині там...а де лежить асфальт з нашої вулиці я так і незнаю... Ну а теперішній варіант ремонту моста на вул. Винниченка де списали на ремонт мосту 500 тис. грн....за такі гроші можна було на той час побудувати щось краще. Або колись проскакувала інформація що ремонтували кришу бюджетній організації за 2 мільйони грн. - руберойдом ...Зараз контролю за коштами як і колись - ніякого, тільки крадуть акуратніше, а наших активістів яких ми обрали за їхні обіцянки вже й не видно і не чути...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гроші і раніше списували страшно...а в деяких місцях асфальт лежить не в тих місцях де він має бути по документах. Реальний приклад - на сайті міськради раніше бачив що виділено гроші на ремонт асфальтного покриття на моїй вулиці - но парадокс в тому, що асфальту там немає взагалі ... Я писав в міськраду, писав славнозвісному депутату Гузю особисто, бо він як депутат облради на той час міг зробити депутатський запит... но віз і нині там...а де лежить асфальт з нашої вулиці я так і незнаю... Ну а теперішній варіант ремонту моста на вул. Винниченка де списали на ремонт мосту 500 тис. грн....за такі гроші можна було на той час побудувати щось краще. Або колись проскакувала інформація що ремонтували кришу бюджетній організації за 2 мільйони грн. - руберойдом ...Зараз контролю за коштами як і колись - ніякого, тільки крадуть акуратніше, а наших активістів яких ми обрали за їхні обіцянки вже й не видно і не чути...

А в прокуратуру не хочеш написати? Може тут який зсув буде...Хоча навряд, бо є варіант, що цю дорогу прокурору і поклали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чиновнику тільки дай розказати як всьо важко і просто пісєць. Герої! Бідні судді, прокурори купують собі олівчики, ручки, папірчики. Поспівчуваємо їм громадян. Автодор нещасний вже десятки років будує х-ню. Поспівчуваємо йому і подякуємо що ви в нас такі героїчні є. Звичайно що головна маса грошей крадеться безпосередньо в Києві, те що спускається розкрадається в ОДА і на виході отримується обкусана сума з якої також потрібно щось поцупити, на ремонт, обладнання, одяг вже не вистачає. Давайте будемо співчувати їм всім бо ми ніфіга не розумєм. Бо вони, б-ть, система а система то вкрай важлива штука і без системи всьо рухне і всм кірдик. Дякуємо вам всім: суддям, прокурорам за правосуддя, і за те що ви в нас є і самі собі купуєте ручки і олівці; автодору - за те що ви просто в нас є. бо як би не було то й не було на кого пальчиком помахати; дякуємо депутатам - вам капєц як важко, зарплати малі і взагалі пісєць куди не глянь; дякуємо президенту - за те що він у нас просто є, говорить, хоч і смішно, англійською, йому капєц як важко, он сивий весь і морда постійно перекошена - страждає за Вкраїну. Дякуємо всім вам, якби з вас мученики, з тих сотень тисяч "абияк", "грошейнема", "мибіднакраїна", "ащояможузробити" і т.д. видавити під пресом всю вашу совість, порядність і людяність, то найпотужніший прес навіть не забрукався.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чиновнику тільки дай розказати як всьо важко і просто пісєць. Герої! Бідні судді, прокурори купують собі олівчики, ручки, папірчики. Поспівчуваємо їм громадян. Автодор нещасний вже десятки років будує х-ню. Поспівчуваємо йому і подякуємо що ви в нас такі героїчні є. Звичайно що головна маса грошей крадеться безпосередньо в Києві, те що спускається розкрадається в ОДА і на виході отримується обкусана сума з якої також потрібно щось поцупити, на ремонт, обладнання, одяг вже не вистачає. Давайте будемо співчувати їм всім бо ми ніфіга не розумєм. Бо вони, б-ть, система а система то вкрай важлива штука і без системи всьо рухне і всм кірдик. Дякуємо вам всім: суддям, прокурорам за правосуддя, і за те що ви в нас є і самі собі купуєте ручки і олівці; автодору - за те що ви просто в нас є. бо як би не було то й не було на кого пальчиком помахати; дякуємо депутатам - вам капєц як важко, зарплати малі і взагалі пісєць куди не глянь; дякуємо президенту - за те що він у нас просто є, говорить, хоч і смішно, англійською, йому капєц як важко, он сивий весь і морда постійно перекошена - страждає за Вкраїну. Дякуємо всім вам, якби з вас мученики, з тих сотень тисяч "абияк", "грошейнема", "мибіднакраїна", "ащояможузробити" і т.д. видавити під пресом всю вашу совість, порядність і людяність, то найпотужніший прес навіть не забрукався.

Хвать трандєть!

Добре бачили оченьки, що обирали...

:0017:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ніхто Вас не просить жаліти! Тільки треба розбиратись в ситуації, а тоді говорити. А то всі зараз такі дорожники, знають як все робити, подивляться картінкі і відео з закордону і починають.... Всі знають що "риба гниє з голови", а на місцях вже наслідки того. Рік вже пройшов багато що помінялось? Всі знають скільки Яник вивіз, а скільки ще його ближніх... То як ви думаєте фінансування в рази більше ніж закордоном було і є? Можна будувати європейські дороги, коли ще Україна не розрахувалась за міжнародні кредити на дороги до Євро - 2012?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я то думаю, з якого перепугу такий ролик (а можливо й інші) зьявився, то народ *підготовлюють* :)http://autonews.autoua.net/novosti/10097-proekty-betonnyh-dorog-poyavyatsya-k-iyunyu.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уявляю, які "нові" бетонки наваяють! Я ще пам'ятаю об'їздну Львова, і Кузнецовську...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Говорив з людиною дорожником з 40 річним стажем і сказав про бетонні дороги. На вона посміхнулась і сказала. То усьо добре АЛЕ.

Асфальт кладеться і відразу можна пускати транспорт. Бетон щоб пустити тарнспорт має 27 днів стояти. Через кожних 6 метрів має бути тіпа перегородка чи канал бо бетон розширяється і якщо такого не буде то він буде лопатись.

І наприкладі дороги з Ковеля в ЛУцьк вона мені пояснила. "Прикинь що таке 27 днів висхання. Літати поки він сохне чим будем". Ідея не погана, але по ходу наші як завше звізданули а ща думають. На нові дороги де їх взагалі немає і ніхто там не їздить вона каже усьо супер але на реконструкцію існуючої по ходу не прокатить.

В кінці правда додала. Може щось і змінилось в цій технології але не в України.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Говорив з людиною дорожником з 40 річним стажем і сказав про бетонні дороги. На вона посміхнулась і сказала. То усьо добре АЛЕ.

Асфальт кладеться і відразу можна пускати транспорт. Бетон щоб пустити тарнспорт має 27 днів стояти. Через кожних 6 метрів має бути тіпа перегородка чи канал бо бетон розширяється і якщо такого не буде то він буде лопатись.

І наприкладі дороги з Ковеля в ЛУцьк вона мені пояснила. "Прикинь що таке 27 днів висхання. Літати поки він сохне чим будем"....

Чому літати ? В такому випадку дороги роблять спочатку на смузі в одну сторону, а транспорт тим часом користується іншою, а потім навпаки... Проблем в цьому немає... На Луцьк-Рівно (в р-н) Цуманя так і ремонтували... спочатку одну смугу... а потім іншу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви спочатку вивчіть ситуацію, а потім кричіть! Автодор! Автодор, автодор.... Вивчили одне слово і пишите його скрізь... Ви хоч один знаєте як ідуть гроші на дороги? Куди іде акциз з того пального? Скільки грошей доходить до автодора на місцях, який є безпосереднім виконавцем робіт!? Скажу чесно, дякувати треба ще людям, які при даній ситуації( коли зарплати, не бачать по 3 і більше місяців) виходять і хоч зберігають ті дороги по яких капітальні і поточні ремонти не робились більше 10 років, а то й більше. Як зимою вони вдень і вночі на техніки, яка вже б мала бути списана 3-4 рази забезпечують проїзд. І ще цікаво, пишите що в нас "ремонт доріг в рази дорожче чим в за кордоном"! це звідки цікаво така статистика? Можна в цифрах? Бо чесно смішно, наші копійки рахувати!?

Вцілому я згідний з вище описаним, але мені як споживачу н@с.@ти як ідуть ті гроші, бо цікавить кінцевий результат, яким навіть не пахне. Обіцяно було що здорожчання літра пального на 10 коп дасть можливість зробити всі дороги за мінімум часу... а потім на 15 коп... і 50..., і шо і як зажди ніфіга.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

правільно, треба казати завжди що папірєднікі вінаваті.

Класно зараз в верховній раді, є АТО туда можна списати всі свої касякі, на попередників, лафа що тут скажеш щ.…

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уявляю, які "нові" бетонки наваяють! Я ще пам'ятаю об'їздну Львова, і Кузнецовську...

ви б друже хоча б подивились про які саме бетонки йде мова, а то у вас лише кам"яний вік у голові

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

madkot, друже, я подивився, про які саме бетонки йде мова, але в голові в мене реальність нашого гондурасу, в якому самі найкращі починанння завжди виходять "як завжди".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

madkot, друже, я подивився, про які саме бетонки йде мова, але в голові в мене реальність нашого гондурасу, в якому самі найкращі починанння завжди виходять "як завжди".

для того і тема створена - щоб бачити до чого треба тягнутись. велосипеди ж народу купує серйозного рівня, і машини. і техніку всяку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18+ (амерські мати) :0163:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18+ (амерські мати) :0163:

І що з того? Так, в США не все ідеально. Ну вбита дорога, але на те є свої причини. Погугливши про Youngstown, Ohio, ми бачимо, що це бідне депресивне місто на 66,000 жителів, половина з яких негри на соціалці, і к-кість населення постійно знижується, податків платиться мало. Ця дорога, швидше за все, місцевого значення, в якомусь бідному чорному кварталі (до речі, за кермом 100% чорний, це чути по його манері спілкування, і видно по тому, як він плював на все, не зупинившись на знак Stop, то навіщо таким мавпам нормальні дороги), тому немає чому дивуватися. Є відео з такою якістю дороги рівня Interstate? Так отож. А в нас повно, одна траса Львів - Луцьк чого варта.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви спочатку вивчіть ситуацію, а потім кричіть! Автодор! Автодор, автодор.... Вивчили одне слово і пишите його скрізь... Ви хоч один знаєте як ідуть гроші на дороги? Куди іде акциз з того пального? Скільки грошей доходить до автодора на місцях, який є безпосереднім виконавцем робіт!? Скажу чесно, дякувати треба ще людям, які при даній ситуації( коли зарплати, не бачать по 3 і більше місяців) виходять і хоч зберігають ті дороги по яких капітальні і поточні ремонти не робились більше 10 років, а то й більше. Як зимою вони вдень і вночі на техніки, яка вже б мала бути списана 3-4 рази забезпечують проїзд. І ще цікаво, пишите що в нас "ремонт доріг в рази дорожче чим в за кордоном"! це звідки цікаво така статистика? Можна в цифрах? Бо чесно смішно, наші копійки рахувати!?

Вцілому я згідний з вище описаним, але мені як споживачу н@с.@ти як ідуть ті гроші, бо цікавить кінцевий результат, яким навіть не пахне. Обіцяно було що здорожчання літра пального на 10 коп дасть можливість зробити всі дороги за мінімум часу... а потім на 15 коп... і 50..., і шо і як зажди ніфіга.

Шановний скажіть в якій сфері ви працюєте, і я скажу кучу претензій, які я як споживач хочу бачити. І сліпо кричати "шо я хочу", це якось не розумно! А за акциз з пального, який ви сплачуєте запитайтесь у власників нафтоких компаній, куди вони його дівають і як пальне завозиться в Україну...

Шановний скажіть в якій сфері ви працюєте, і я скажу кучу претензій, які я як споживач хочу бачити. І сліпо кричати "шо я хочу", це якось не розумно! А за акциз з пального, який ви сплачуєте запитайтесь у власників нафтоких компаній, куди вони його дівають і як пальне завозиться в Україну...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний скажіть в якій сфері ви працюєте, і я скажу кучу претензій, які я як споживач хочу бачити.

Моя робота зі споживачем (кінцевим ніяк непересікається).

І сліпо кричати "шо я хочу", це якось не розумно!

А то треба значить хвалити? Типу молодці, якось тримається автодор, фінансування яке повинно бути нема, а робота якасть робиться.

По-поєму жалітись що хтось щось недає, і робити вигляд що нічого небільше невідбувається - то якось нерозумно.

Я хочу їздити по нормальних дорогах, за що кожен водій платить. Невже то настільки погано просити те за що платиться.

А за акциз з пального, який ви сплачуєте запитайтесь у власників нафтоких компаній, куди вони його дівають і як пальне завозиться в Україну...

Анектод: в голови коглоспу питають де ж зерно ділось, такий хороший урожай був. Голова відповідає висунувши голову з вікна новенького лексуса: "нема.... миші з’їли!"

З.І. Мінус не мій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"якось тримається автодор" - Хто такий "автодор"???

"Я хочу їздити по нормальних дорогах, за що кожен водій платить. Невже то настільки погано просити те за що платиться." - Всі хочуть їздити по нормальних дорогах, мати нормальну зарплату, жити в правовій Україні з розумними людьми, щоб був мир і т.д. і т.п. Але чогось так не виходить, і Коли в Україні зарплати 1200 грн, пенсії по 900 грн. економіка занепадає, а от дороги повинні будуватись так як в Америці?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За виділені гроші яких невистачає на ремонт всієї території які потрібно хоч поправити що робиться?

- змінюється покриття яке непотребує першочергової зміни

- латається дороги грунтом чи піском

- латки кладуться в калюжі

- роздовбується дорога і роздовбана залишається

Може я щось перебільшив чи неправильно сказав? Можна ж робити нормально?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...