Перейти до змісту

Винуватець ДТП втік з місця події

QUARD

Рекомендовані повідомлення

... Недавно в знайомого був випадок, поцарапав дверку об бампер іншого авто. Склали європротокол і поїхати в страхову, вийшов експерт, оцінив ремонт в 4000 грн, і через два дні йому налом на руки видали цю суму. Це для мене було дуже дивно, бо таких випадків відшкодування ще не зустрічав.

Скажи що за страхова компанія, я думаю людям (самому цікаво) стане в пригоді ця страхова яка так швидко перерахувала гроші

P.S. Сорі що не по темі написав. Сам 3 місяці тому попав в незначне ДТП, гроші після складання європротоколу прийшли через 3 тижні, питань до своєї страхової немає, але цікаво як в інших

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... Недавно в знайомого був випадок, поцарапав дверку об бампер іншого авто. Склали європротокол і поїхати в страхову, вийшов експерт, оцінив ремонт в 4000 грн, і через два дні йому налом на руки видали цю суму. Це для мене було дуже дивно, бо таких випадків відшкодування ще не зустрічав.

Скажи що за страхова компанія, я думаю людям (самому цікаво) стане в пригоді ця страхова яка так швидко перерахувала гроші

P.S. Сорі що не по темі написав. Сам 3 місяці тому попав в незначне ДТП, гроші після складання європротоколу прийшли через 3 тижні, питань до своєї страхової немає, але цікаво як в інших

Потрібно питати в товариша. Як взнаю то відпишусь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось мены здаэться що є такі Гаражі....що СТО ще далеко до них=)

Конкретніше можна, телефон місцезнаходження?

Конякіна, 16 автокооп (бар Таллінн, маг. Будівельник) майстер Євген.

Щось мены здаэться що є такі Гаражі....що СТО ще далеко до них=)

Конкретніше можна, телефон місцезнаходження?

Конякіна, 16 автокооп (бар Таллінн, маг. Будівельник) майстер Євген.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ще навіть не найшли винуватця..слідаки тянуть ча

номер машини є?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Номер є..є відео з декількох камер..вони вже біля двох тижнів в Рубіж машину не можуть подати, то забули то ще щось, а останій раз як був в ДАІ то сказали що оріентування загубилось..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Винуватець ДТП кошти на ремонт дав, машина вже на ремонті. В страховій на простому листі з зошита винуватець написав, що відшкодовує збиток самостійно (для страхової це навіть документ :0162: ) вхідний номер поставили))) з моїм підписом. Саме цікаво було в ДАІ. Получається, що за гроші можна закрити любу справу. Горе-водію це обійшлось десь в 2000 грн. З мене взяли ще одне пояснення, що я нібито переплутав цифри номерного знаку))

Сусіду п'яна їзда по вулиці обійшлась в понад 11 тис. грн. (( :_08: :_08:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Номер є..є відео з декількох камер..вони вже біля двох тижнів в Рубіж машину не можуть подати, то забули то ще щось, а останій раз як був в ДАІ то сказали що оріентування загубилось..

Наступного разу, скажи в даї, що подав позов до суду за їхню бездіяльність і халатне відношення до роботи.

Винуватця знайдуть в той самий день.

повезло. А упаси Господь збив би когось... То міг би і в 11 років попасти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме цікаво було в ДАІ. Получається, що за гроші можна закрити любу справу.

З мене взяли ще одне пояснення, що я нібито переплутав цифри номерного знаку))

Якщо е документ - то е й приiзвище, хто пiдписував, хто вiдповiдальний за саме таке рiшення.

Гугль добре iндексуе борду, я б не соромився в епiтетах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Винуватець ДТП кошти на ремонт дав, машина вже на ремонті. В страховій на простому листі з зошита винуватець написав, що відшкодовує збиток самостійно (для страхової це навіть документ :0162: ) вхідний номер поставили))) з моїм підписом. Саме цікаво було в ДАІ. Получається, що за гроші можна закрити любу справу. Горе-водію це обійшлось десь в 2000 грн. З мене взяли ще одне пояснення, що я нібито переплутав цифри номерного знаку))

Який слідчий вів справу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...